Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα υιοθετημένα παιδιά είναι μεγάλος μπελάς. Πρέπει να τα μάθεις να σου μοιάζουν εμφανισιακά. (Gilda Rander)
Τετάρτη, 2 Απριλίου

Παιδεραστεία

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #39785 από .OBLIVION στις 30 Μαΐου 2007, 2:07μμ

.OBLIVION

Εικονίδιο
μέλος από: 2/4/2007
Αγαπητε αναγνωστη που θα διαβασεις το ποστ,παρακαλω να το φτασεις στο τελως και μην το αφησεις στην μεση.Και ξεκινάω...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Λοιπον παιδια κι εμενα με εχει πιασει η απορεια οπως του Αντρε
αλλα απο την αλλη πλευρα.Εγω ακομα σχετικα μιρκος ειμαι (δεν λεω ποσο αλλα ειμαι μικρος),και εχω σημμαθητρια που το εχει κανει με 16-17 χρονων παιδι.Κι εκει λες,δικη της κουταμαρα.
Αλλα οταν ο αλλος ειναι 40...σαν τον πατερα μου δλδ,φανταζομε να θελει να τα φτιαξει με ημμαθητριες...ειναι κάπως.Και ενταξυ μην λέμε για τον νομο.Και τα φρουτακια απαγορευτηκαν,αλλα δεν εχουν βρεθει ουτε τα μισα απο αυτα που εχουν πουλιθει.Λοιπον γτ πεστε μου αν και καλα αυτη΄'νομιζει' (μπορει και να το θελει γτ υπαρχουν και ωριμα,λιγα αλλα ειπαρχουν κοριτσια) ποιος θα το κανταγκειλει?Εδω ο αλλος ληστευει και τπτ.Λοιπον εγω προσωπικα λεω οτι οι ''αρχες'' δεν κανουν και ''την καλη δουλια'' ,οποτε και να κανει κανεις κατι στο 80% ετσι θα μεινει ουτε τμημα ουτε τπτ.Αρα κανε οτι σου κατεβει.Π****ε την , χ***ε πανω της,κανε οτι θες.Δε μπα και να την βγαλεις και στο διαδυκτιο?Οι μισοι απο εμας θα ζητησουμε την ιστοσελιδα.Κι αν εχεις και φαντασια γυρισε και κανα μινι-saw .Και οποιος θελει να μου πει τι ειναι αυτα που λες , ας κοιταξει πρωτα σε τι χαλι βρησκοντε οι αρχες και μετα ας ,μιλισει.Οποια αποψης δεκτη.Σοβαρα τωρα, απλα πιστευω οτι αν το κανεις μια,θα θελεις κι αλλη,και αλλη..ξερεις..και στο κατω - κατω μην τον αποπερνετε τον ανθρωπο!Δεν ειπε οτι θα το κανει η οτι το εχει κανει.Την αποψη μας ρωτησε,κι αφου δεν νομιζω ναπει κανεις ΝΑΙ Γ***ΗΝ ΤΗΝ ΣΚ***Α, ελληξε.λΕγω απλα λεω μην χαλατε τα ποστ σας ετσι.
Ενηταξυ το ειπε ενς,δυο , εικοσιτεσερης,οκ νομιζω το εμπεδωσε. Αυατ ειχα να πω και ελπιζω να κσεφτεις πριν κανεις οτιδιποτε.Δεν ειναι και κανα κατορθωμα δα να το λες μεθαυριο στην κορη σου...''Φερε ενα νερο και κατσε να σου πω για τοτε που...'' αρα πιστευω οτι θα το σκεφτεις.Και κατι ακομα.Νομιζετε οτι αν του πειτε ''θα σε καψει ο θεος'' θα του αλαξετε γνωμη?Εγω πιστευω οτι απλα ηθελε να μαθει τι γινετε μην εχει ενοχες μετα, κι εσεις τον λετε αρωστο.
Δηλαδη συγνωμη,εσυ (γενικα μιλαω) που του λες τι ειναι αυτα που σκευτεσε,δεν εχεις σκεφτει ποτε κατι αρωστο???
Μην κανετε τον κοπο να απαντηστε ναι,θα ειναι ψεματ και θα το ξερετε.Απλα αυτος ρωτησε.Καλως,κακος, τι να κανουμε.Αυτα ειχα να πω,και ευχαριστω οσους διαβασουν το καλο-τα'ι'σμενο ποστ μου.Καοι αλλη φορτα,μην χαλατε το ποστ για ενα ναι η ενα οχι.
Γραψτε ενα και μεγαλο.Γιαυτο κι εγω θα το σκεφτω να απαντησω και παλι.Αυτα.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39793 από Antre στις 30 Μαΐου 2007, 7:07μμ

Antre

μέλος από: 28/4/2007
Κοίτα oblivion, ρώτησε μια γνώμη και μάλιστα δημόσια... και ο καθένας έκανε από ένα post. Προσωπικά δεν μίλησα τόσο για την διαφορά ηλικίας (με μια 20χρονη.... εντάξει ) αλλά εγώ μίλησα για να προστατέψω το κοριτσάκι... είναι παιδί ότι και να λέμε... καιπράγματα που έκανες μικρός θα δεις μεγαλύτερος ότι θα πεις αυτά ήταν βλακείες (δεν λέω για κάτι συγκεκριμένο, καταλαβαίνεις τι εννοώ... άλλη σκέψη έχεις μικρός και άλλη μεγαλύτερος)

Όταν ο άλλος δεν προτιμά τη νεότερη γιατί είναι κορμάρα (όπως μια 20-30 ετών) αλλά θέλει το παιδάκι... αν του πει έστω και ένας do it τελείωσε... μα αυτό ζητά ... ψάχνει δικαιολογία... όπως έλεγε ότι αυτή του τη πέφτει... το παίζει και θύμα κιόλας...

Αυτά από μένα
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39795 από Katerina στις 30 Μαΐου 2007, 7:49μμ

Katerina

μέλος από: 25/5/2007
oblivion τι είναι αυτα που λες?Σίγουρα παίζει ρόλο κ ο νόμος αλλά αυτο είναι που μας ενδιαφέρει λιγότερο, ως ανήλικο κορίτσι λοιπόν κ εγώ έχω να πω κάτι.Πώς σου πέρασε από το μυαλό ρε Bigman ότι θα μπορούσες να κάνεις κάτι με ενα τόσο μικρό κοριτσάκι...Δεν λέω μπόρει να λέει ότι το θέλει κ εσύ βέβαια μη χάσεις ευκαιρία...Η "κοπέλα" μπορεί να λέει ότι το θέλει και μπορεί και να το πιστεύει το μόνο σιγουρο όμως είναι ότι δεν ξέρει τι είναι αυτό που θέλει, και δεν νομίζω ότι αν γινόταν κάτι και το σκεφτόταν μετά θα ένιωθε καλά...Κ έσυ ρε Bigman αντί να της μιλήσεις και να την προστατεύσεις, το σκέφτεσαι κιόλας???Μα πότε περιμένεις να ωριμάσεις?Αν αυτό το κοριτσάκι ήταν η κόρη σου κ ερχόταν κάποιος άλλος 40άρης κ ολοκλήρωνε μαζί της τι θα κανες?κ μην μου πεις ότι δεν θα χες πρόβλημα γιατί θα κοροϊδέψεις τον εαυτό σου...Επιτέλους ωρίμασε και σκέψου με λογική...Πάντως ανώμαλο δεν θα σε χαρακτήριζα, ανώριμο και εγωιστή όμως ναι...γιατί σκέφτεσαι μονο τον εαυτό σου...Και δεν νομίζω να κάνω λάθος.Τέλος το ξέρω ότι είμαι αρκετά κατηγορηματική σ'αυτά που λέω κ ας μην σε ξέρω προσωπικά αλλά αυτα μου έδωσες να καταλάβω κ αυτα σου λέω...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39796 από eleftheria στις 30 Μαΐου 2007, 9:09μμ

eleftheria

Εικονίδιο
μέλος από: 20/5/2007
Oblivion εδω δεν μιλαμε για νομους και αρχες!Μιλαμε οτι το κοριτσακι ειναι 14!Κταλαβαινεις τι ηλικια ειναι το 14;
Θα συμφωνησω σε αυτα που ειπε ο Αntre(και παλι)..

Πολλες φορες μας αρεσουν οι μεγαλυτεροι αντρες αλλα για να φτασεις να σ'αρεσουν οι μεγαλυτεροι αντρες πρεπει πρωτα να εισαι γυναικα!

Επισης συμφωνω μαζι σου στο οτι τιποτα δεν λειτουργει σωστα!

προφίλάλλα...
Μήνυμα #39811 από duck στις 31 Μαΐου 2007, 2:08μμ

duck

Εικονίδιο
μέλος από: 23/4/2007
ΕΓΩ ΒΙG MEN ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ...ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΣΤΑ 15 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ(ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ) ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΣ..ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ..40 ΧΡΟΝςΝ ΜΕ 15 ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ..ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΔΡΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΗΛΙΚΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ..ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ..ΔΛΔ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ ΔΕ ΣΕ ΕΛΚΥΟΥΝ?ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΚΥΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ?ΤΕΣΠΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ...ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΥΡΙΑΣΕ...ΓΕΙΑ!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40017 από jockerx στις 11 Ιουνίου 2007, 3:53πμ

jockerx

Εικονίδιο
μέλος από: 14/3/2007
Ελπιζω με οσα σου ειπαν τα παιδια να προβληματιστης γιατι απο οτι καταλαβα την 14αρα εστο και θεοριτικα να την πεις οριμη εξακολουθη να ειναι μορω για εσενα γιατι την θεωρης σκεβος υσονεις και τα 14χρονα δεν ειναι να χανουν την παρθενια τους σαν πορνες μιας βραδιας αλλα με ανθροπους που εστο και θεωριτικα νιοθουν ερωτα και εχουν μια σχεση αγνη αν εισουν 18-20 μπορουσα να σου πω ερωτεφτικες, ΟΡΜΑ ΜΕΓΑΛΕ. αλλα κατι τετοιοι τυποι σαν και εσενα πρεπη να μενουν μακρια απτα σχολεια και να χανουν και την δουλεια τους μονο και μονο που σκεφτικαν να εχουν την 13χρονη παρθενα αλλα κατα την γνωμη τους ετημοι σεξουαλικα μαθητρια τους για μια νυχτα στο κρεβατι τους. Συγνωμη αλλα ειμαι απολυτος...

sorry για τα οποια ορθογραφικα λαθοι
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40706 από mojito στις 08 Ιουλίου 2007, 1:03μμ

mojito

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2007
θα ήθελα να τονίσω πως ενα κορίτσι 14+ χρονών ακομα έιναι παιδί.δεν έχει μάθει ακόμα το σώμα του και οσο και να το παίζουνε απελευθερωμένες είναι ακόμα ανώρημες και δεν έχουν συναισθηση των πραξεών τους..ισως αυτη τους η συμπεριφορά να οφείλετε και σε ανασφάλειες γύρω απο το περιβαλλοντους..και η στάση σου big man δείχνει εκμετάλλευση!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40710 από Nicolas στις 08 Ιουλίου 2007, 4:35μμ

Nicolas

Εικονίδιο
μέλος από: 26/4/2007
Συγγνωμη ρε παμε καλα; Αν το αρχικο ποστ ειναι απορροια ωριμης σκεψης ενος ανθρωπινου μυαλου που λειτουργει κοντα μισο αιωνα, εγω στα 26 μου καλυτερα να παρω τα βουνα.

14 χρονων κοριτσακι μπορει να ντυνεται και να κοιταζει προκλητικα αλλα αυτο το κανει γιατι δεν εχει καμια αισθηση του κινδυνου και των συνεπειων που μπορει να επελθουν οταν πεσει στον λαθος ανθρωπο ο οποιος θα το εκμεταλευτει.

Εγω να ρωτησω δηλαδη, εσεις 40 ετων θα μπορουσατε να εχετε ανετα μια κορη 14 ετων η οποια να ηταν ενα κοριτσακι οπως ακριβως περιγραφετε στο ποστ σας' δηλαδη θα ασελγουσατε στην κορη σας; Στο γυμναστηριο οπου εργαζομαι εχουμε κοπελες καθε ηλικιας..εγω λοιπον που ειμαι 26 δεν θα σκεφτομουν για τον "ερωτισμο" μιας 14χρονης ακομα κι αν κοιταει "περιεργα" ειτε στη δουλεια ειτε εξω κι εσεις που ειστε 40 το κανετε;

Εαν στα αληθεια πιστευετε αυτα που γραφετε καλυτερα να πατε να πειτε σε εναν ψυχολογο μηπως και σας βοηθησει. Μη ξεχνατε οι εμποροι ναρκωτικων δικαζονται, φυλακιζονται και ζουν...οι παιδεραστες δικαζονται, φυλακιζονται και αυτοκτονουν (η καλυτερα τους αυτοκτονουν)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40725 από tHoDwRiS στις 09 Ιουλίου 2007, 12:27πμ

tHoDwRiS

Εικονίδιο
μέλος από: 18/2/2006
E ναι...βασικά πριν κάνετε πράξη τίποτα απο όσα σκέφτεστε,σκεφτείτε οτι ο πατέρας της μικρής με την καραμπίνα στο χέρι μπορεί να είναι πιο γρήγορος απο την αστυνομία...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40828 από Snow-white στις 13 Ιουλίου 2007, 1:49πμ

Snow-white

Εικονίδιο
μέλος από: 18/8/2005
Το θεμα δεν είναι να φοβηθεί για τις συνέπειες πάνω του. Το θέμα είναι πράξει ανάλογα με την ηλικία του και να φερθεί σαν πατέρας αυτού του κοριτσιού. Πέρα από την οικογένεια είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι για τα νέα παιδιά. Bigman, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η κοπελίτσα, φρόντισε να την προσγειώσεις και να της μεταφέρεις την πειρα σου. ΟΧΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ! Την εμπειρία σου στη ζωή. Αν βέβαια δεν μπορείς να προσπεράσεις το ερωτικό (άρρωστο για μένα) στοιχείο, καλύτερα να μείνεις μακριά της.Δεν μπορείς να παίζεις με ένα κοριτσάκι για να ικανοποιήσεις τα καπρίτσια σου. Μιλάμε για μία ζωή... Είναι πολύ εγωιστικός ο τρόπος που σκέφτεσαι.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login