Μήνυμα στις 20/6/2007 στις 20:49 @Sex
Πρεπει να νιωσεις οτι τον θελεις,οτι θελεις το σωμα του.Η πρωτη φορα να εισαι σιγουρη οτι δεν θα ειναι σα παραμυθι αλλα θα εχεις μια τοσο γλυκια αναμνηση αν πραγματικα τον θελεις!Μη αγχωνεσαι για το οτι εισαι απειρη ολοι ετσι ειναι στην αρχη..σιγα σιγα ερχεται η πειρα!Το καθενα εχει την ομορφια του ..και η πειρα και η απειρια! Οσο για την ηλικια δεν υπαρχει καποια καταλληλη αλλα πρεπει πανω απ'ολα να γινει η πραξη επειδη το θελεις πραγματικα και θελεις να ειναι αυτος ο πρωτος σου! Ολα θα πανε καλα,ολοι τις ιδιες ανησυχιες ειχαμε! Πήγαινε στο θέμα: Είμαι παρθένα
Μήνυμα στις 20/6/2007 στις 20:43 @Θ. Κλημεντίνη
Μην αγχωνεσαι και ολα θα γινουν οπως τα θες και οι φιλες της θα σταματησουν να της λενε αρνητικα!Λοιπον μπορεις πολυ απλα να μιλησεις στη κοπελα σου και να ξεκαθαρισεις οτι σε ενοχλει η συμπεριφορα των φιλων της!Επισης αν μπορεις θα ηταν καλο να πιασεις μια απο αυτες και να της μιλησεις,,οχι πολλα πραγματα απλα να δειξεις οτι ξερεις τι κανουν και τι λενε! Αν και οι δυο εχετε αισθηματα ο ενας για τον αλλον μη φοβασαι δεν θα γινει τιποτα ασχημο..:) Πήγαινε στο θέμα: αναρωτιεμαι αν η σχεση ειναι καλη
Μήνυμα στις 20/6/2007 στις 20:36 @Διάφορα
Πωπω θεμα που εβαλες..Δυσκολη η απαντηση! Πιστευω πως και τα δυο ειναι εξισου πολυ ασχημα,το καθενα απ'τη δικη του οπτικη γωνια! Το να κερατωσεις ειναι απαισιο αλλα ειναι διαφορετικο αναλογα την κατασταση.Δεν μπορω να κρινω ετσι χωρις να ξερω τι εχει γινει!Απτη μια ξερεις οτι πρεπει να το πεις απτην αλλη θα χαεις τα παντα.. Επισης το να χωρισεις χωρις γιατι δειχνει ηλιθιοτητα,ανευθυνοτητα και φοβο!Το να λες την αληθεια ειναι το πιο σωστο παντα.. Βεβαια η αληθεια ποναει περισσοτερο απ'ολα...Η αληθεια θελει κοτσι..και να καταλαβεις τι πραγματκα θελεις! Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμός ή κεράτωμα
Μήνυμα στις 20/6/2007 στις 20:29 @Διάφορα
Δεν καταφερα να διαβασω ολες τις εγγραφες αλλα θελω να πω οτι αν ενα παιδι 16 χρονων παει με μια 30αρα δεν θα με νοιαξει γιατι και 20αρης να ειναι παλι το ιδιο μυαλο θα εχει!Δεν θελω να πω πολλα γι αυτο γιατι ο αντρας αργει να καταλαβει.. Στο κοριτσι ειναι αλλιως,το κοριτσι θα το συμβουλευσω,δεν θα το χαρακτηρισω ετσι οπως λες αλλα θα προσπαθησω να της ανοιξω τα ματια και να την κανω να καταλαβει τι ειναι αυτο που εκανε και γιατι το εκανε..και επισης να καταλαβει οτι δεν το εκανε με τη θελησητ ης αλλα κατω υπο πιεση και ας μην το εχει συνηδητοποιησει! Πήγαινε στο θέμα: Γιατί οι άντρες είναι υπερεκτιμημένοι?
Μήνυμα στις 20/6/2007 στις 20:21 @Διάφορα
Λοιπον θελω να πω στην E1e_na να μη σκεφτει να της ξανθινει γιατι ουτε αυτο θα εχει καλο αποτελεσμα!Οι τριχες ξαναμαυριζουν γρηγορα.Ασε που εισαι πολυ ικρη και ειμαι σιγουρη οτι δεν εχεις πολλες τριχες στα ζερια απλα ετσι νομιζεις λογω της εφηβειας! Αν μεγαλωσεις και δεις οτι εχεις προβλημα ουσιστικο ο καλυτερος τροπος στα χερια ειναι το κερι!Αλλα οχι ακομα..μην το σκεφτεσαι καθολου! Πήγαινε στο θέμα: Aποτριχωτικη μηχανή.
Μήνυμα στις 3/6/2007 στις 11:23 @Διάφορα
Θελω να αγοράσω μια αποτριχωτική μηχανη γιατι με τα ξυραφακια δεν την παλευω αλλο!Αλλα ειμαι στο διλλημα..καποιες φιλες μου τις εχει βολεψει πολυ και καποιες αλλες οχι..Ειναι λιγο επωδυνη διαδικασια αλλα λενε οτι το συνηθιζεις!Τι να κανω?Οι δικες σας εμπειριες?
Πήγαινε στο θέμα: Aποτριχωτικη μηχανή.
Μήνυμα στις 3/6/2007 στις 11:16 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον,πρεπει να μιλησεις γι αυτο στο αγορι σου και να το συζητησετε,οσο κατινια και αν το θεωρεις!Δηλαδη τι?Θα κανει παρεα με την πρωην του και αυτη θα του την πεφτει και συ θα κεθεσαι με σταυρωμενα χερια??Οχι..Μιλησε του και πες του οτι δεν πρεπει να ειναι τοσο με την αλλην!Ξεκαθαρισε του το λεω εγω!! Πήγαινε στο θέμα: το αγορι μου κανει παρεα με την πρωην του
Μήνυμα στις 30/5/2007 στις 21:13 @Sex
Ωραια ερωτηση!Μη μπαινεις σε πολλες σκεψεις evoulini..ασε τι σημαινει και τι οχι!Το θεμα ειναι να αισθανεσαι εσυ καλα!
Πήγαινε στο θέμα: αγορι-κοριτσι
Μήνυμα στις 30/5/2007 στις 21:09 @Θ. Κλημεντίνη
Oblivion εδω δεν μιλαμε για νομους και αρχες!Μιλαμε οτι το κοριτσακι ειναι 14!Κταλαβαινεις τι ηλικια ειναι το 14; Θα συμφωνησω σε αυτα που ειπε ο Αntre(και παλι).. Πολλες φορες μας αρεσουν οι μεγαλυτεροι αντρες αλλα για να φτασεις να σ'αρεσουν οι μεγαλυτεροι αντρες πρεπει πρωτα να εισαι γυναικα! Επισης συμφωνω μαζι σου στο οτι τιποτα δεν λειτουργει σωστα! Πήγαινε στο θέμα: Παιδεραστεία
Μήνυμα στις 28/5/2007 στις 09:42 @Διάφορα
Δεν μ'αρεσει το καπνισμα και δεν καπνιζω αν και εχω δοκιμασει στο παρελθον!Γενικα δεν με τραβαει..Εχεις πολλες συνεπειες οπως στην αντοχη σου,στα δοντια,στην αναπνοη,στη μυρωδια στα ρουχα κλπ Βεβαια δεν σημαινει πως αν δεν καπνιζεις θα φτασεις τα 95 ή το αντιθετο.. Πήγαινε στο θέμα: Καπνισμα |