Μήνυμα στις 9/7/2007 στις 00:27 @Θ. Κλημεντίνη
E ναι...βασικά πριν κάνετε πράξη τίποτα απο όσα σκέφτεστε,σκεφτείτε οτι ο πατέρας της μικρής με την καραμπίνα στο χέρι μπορεί να είναι πιο γρήγορος απο την αστυνομία...
Πήγαινε στο θέμα: Παιδεραστεία
Μήνυμα στις 9/7/2007 στις 00:24 @Κλάψιμο
Θες να ψυχοπλακωθείς??Ε,δες ειδήσεις...οχι όμωσ του star...
Πήγαινε στο θέμα: Ενα τραγουδι down
Μήνυμα στις 9/7/2007 στις 00:09 @Διάφορα
Εντάξει provoskida αρα αφού αν αγαπάς κάτι κι έχεις μυαλό το δρόμο σου τον βρίσκεις,μην κοιτάς τι κάνουν έξω μόνο,κοίτα τι κάνανε οι Έλληνες απόφοιτοι Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου έξω...και αν εδώ όπως λες "TΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ" γιατί μπορείς να πας στο Columbia στην Αμερική,μέσα στο Top Ten των πανεπιστημίων στον κόσμο ή ακόμη και στο MIT και να βρεις Έλληνες καθηγητές,απόφοιτους του Ελληνικού Δημοσίου Πανεπιστημίου...όταν σπούδαζαν αυτοί εδώ ήταν αλλιώς τα πράγματα?
Πήγαινε στο θέμα: Άρθρο 16
Μήνυμα στις 5/7/2007 στις 03:56 @Διάφορα
Όλοι οσοι φωνάζουν γενικά neos_ceidas για το Ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο δεν είδα να δωσουν ικανοποιητική απάντηση στα ερωτήματα που θέτω στο πρώτο μου post...τέλος πάντων,δε βαριεσαι?Στην Ελλάδα είμαστε και κάποια πράγματα γενικά λέγονται μόνο για να λέγονται...
Μήνυμα στις 4/7/2007 στις 01:34 @Θ. Κλημεντίνη
Ntropalos...απλά σε αυτές τις ηλικίες συνήθως η ωριμότητα ενός άντρα για μια κοπέλα = αυτοκίνητο,χρήματα που ίσως βγάζει απ τη δουλειά του(αν δουλεύει κλπ)...δε μπορεί μια στα 16 της να σου λέει οτι προτιμά τον 19χρονο γιατί είναι ώριμος,αφού πρώτον ούτε ο 19χρονος πολλές φορές είναι ώριμος και δεύτερον, η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει ακόμη πότε κάποιος είναι ώριμος ή όχι...
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να την πλησιάσω;
Μήνυμα στις 4/7/2007 στις 01:25 @Sex
Εγώ ένα ξέρω...: Ο άνθρωπος ξεχωρίζει απο τα ζώα επειδή έχει τη λογική. Κάθε πράξη που κάνουμε μέσα στην οποία δεν περιέχεται καθόλου λογική,μη θέλοντας να παραδεχτούμε οτι ώρες ώρεσ φερόμαστε σαν ζώα,την ονομάζουμε "απελευθερωμένη". Ο καθένας ασ χρησιμοποιήσει λοιπόν τη λογική του για να βγάλει συμπέρασμα.... Πήγαινε στο θέμα: εκανα sex με εμενα!
Μήνυμα στις 4/7/2007 στις 01:11 @Διάφορα
Θοδωρής...αν και ούτε το δικό μου όνομα είναι δύσκολο να το "μαντέψεις"...χάρηκα...
Πήγαινε στο θέμα: Όνομα
Μήνυμα στις 4/7/2007 στις 01:10 @Διάφορα
neos_ceidas Θα συμφωνήσω σε όλα όσα είπες για τα επιτεύγματα των Ελλήνων προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών μιας και εγώ αναφέρθηκα επίσης σε επιτεύγματα Ελλήνων στο εξωτερικό στο post μου...εκεί που θα διαφωνήσω είναι η κατάταξη των Ελληνικών σχολών στον πακγόσμιο εκπαιδευτικό χάρτη, όπου απλά οι σχολές του εξωτερικού μας έχουν σε όλους τους τομείς(και σε ερευνητικό και σε εξοπλισμό)...μπορεί το ΕΜΠ να είναι πράγματι μια μεγάλη σχολή μα ΔΕΝ είναι η μόνη σχολή στην Ελλάδα και καλά θα κάνεις να μην κρίνεις βάσει αυτής της σχολής όλα τα ελληνικά πανεπιστημιακά ιδρύματα...καί πάλι το ΕΜΠ όσο μεγάλη σχολή και αν είναι βρίσκεται κάπου μέσα στην πρώτη 250αδα στον παγκόσμιο χάρτη ενώ πριν απο κάποια χρόνια δεν υπήρχε καν(κάτω απο την 500στη θέση)...και μιας και αναφέρεις για αλυσίδες Markov και θεωρία παιγνίων μάλλον είμαστε φοιτητές και σε παρόμοιο αντικείμενο,το λέω για να μην κρίνεις απο τα γραφόμενά μου οτι και καλά δεν έχω σχέση με τα πανεπιστήμια...απλά πιστεύω οτι γίνεται πολύ καλή δουλειά στα Ελληνικά πανεπιστήμια με,θέλοντας και μη,"φτωχά" μέσα...
Μήνυμα στις 1/7/2007 στις 02:18 @Κλάψιμο
Wish you were Here...Pink Floyd και Comfortably Numb επίσης απο τους ίδιους
Πήγαινε στο θέμα: Ενα τραγουδι down
Μήνυμα στις 27/6/2007 στις 21:37 @Διασκέδαση
Ε ναι..η νέα επιστημονική έρευνα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο TLK2XUOB(Treis Laloun Kai 2 Xoreyoun University Of Boston), και πιο συγκεκριμένα η ερευνητική ομάδα "Eimaste Oles Kammenes Voithiste mas" έβγαλε πόρισμα οτι οι άντρες είναι άχρηστοι,λάθος της φύσης και ο κόσμος θα μπορούσε να υπάρξει μόνο με γυναίκες...σπουδαία ανακάλυψη στην οποία συμφωνώ...ναι,ο κόσμος θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τους άντρες...μόνο ο κόσμος όμως,χωρίς τίποτα άλλο μέσα...ο λόγος?πιστεύω οτι έχει καλυφθεί σ'ένα μεγάλο βαθμό απο τους προλαλλήσαντες άντρες του forum...σκεφτείτε μόνο αυτό: όλες οι γυναίκες,διεπόμενες απο τα τρυφερά αισθήματα που τρέφουν η μια προς την άλλη και δεδομένου οτι πια δε θα είχαν άντρες να ασχοληθούν θα συνέχιζαν να πλακώνονται με τις πρώην των πρώην τους...δεδομένου οτι ο κάθε άντρας είχε τουλάχιστον 3 πρώην,μόνο το 1/3 του πληθυσμού των γυναικών θα απέμεναν... τώρα απο αυτό το 1/3,λόγω του οτι οι μισές θα τσακώνονταν με τις άλλες μισές για αδιευκρίνιστους λόγους, μόνο το 1/6 θα απέμενε και τελικά επειδή όλο αυτό το διεθνικό ξεκατίνιασμα θα κρατούσε χρόνια,μέχρι να το πάρουν χαμπάρι και να σοβαρευτούν,όσες είχαν μείνει θα πέθαιναν απο φυσικά αίτια πια μη αφήνοντας πίσω απογόνους...αρα γειά σας τελικά...Μάλλον μετά απ αυτό έχω μπει στην ομάδα αυτών που θα φάνε κράξιμο...
Πήγαινε στο θέμα: H riza tou kakou=Gynaikes |