Μήνυμα στις 11/6/2007 στις 03:53 @Θ. Κλημεντίνη
Ελπιζω με οσα σου ειπαν τα παιδια να προβληματιστης γιατι απο οτι καταλαβα την 14αρα εστο και θεοριτικα να την πεις οριμη εξακολουθη να ειναι μορω για εσενα γιατι την θεωρης σκεβος υσονεις και τα 14χρονα δεν ειναι να χανουν την παρθενια τους σαν πορνες μιας βραδιας αλλα με ανθροπους που εστο και θεωριτικα νιοθουν ερωτα και εχουν μια σχεση αγνη αν εισουν 18-20 μπορουσα να σου πω ερωτεφτικες, ΟΡΜΑ ΜΕΓΑΛΕ. αλλα κατι τετοιοι τυποι σαν και εσενα πρεπη να μενουν μακρια απτα σχολεια και να χανουν και την δουλεια τους μονο και μονο που σκεφτικαν να εχουν την 13χρονη παρθενα αλλα κατα την γνωμη τους ετημοι σεξουαλικα μαθητρια τους για μια νυχτα στο κρεβατι τους. Συγνωμη αλλα ειμαι απολυτος... sorry για τα οποια ορθογραφικα λαθοι Πήγαινε στο θέμα: Παιδεραστεία
Μήνυμα στις 28/3/2007 στις 04:40 @Διάφορα
καλησπερα και παλι.... νομιζω πως η απαντιση του puke-lery ηταν καπος τραβιγμενη γιατι αν υποθεσουμε πως το ενα παει και το αλλο επιστρεφη συναντιοντε στο μεσο της διαδρομης οποτε αυτο που χρησημοποιη η κοπελια φτανη στα στα ματοια τις αργοτερα γιατι εχει καλητερη οπτικη γωνια στο απεναντι ενο το αλλο αργη γιατι δεν το βλεπη να ερχεται αν ηταν δηλαδη απεναντη θα το εβλεπε ακριβος αναποδα παλι ομος θα αργουσε αυτο που θα χρησημοποιουσε..... μαλλον ουτε και αυτο ειναι το σωστο αλλα αυτο μου ηρθε μολις διαβασα το γριφο οσον αφορα τον γριφο τις !me! πιστευω πος ειναι κατι παρομοιο με το στρατο και τα μαυρα η ασπρα σκουφακια δηλαδη να βλεποντε την πρωτη μερα την δευτερη να ανακαταταχθουν αφινοντας διπλα διπλα αυτους με το σημαδη και την τριτη μερα αποχορουν αλλα το ποσοι αποχορουν ακριβος δεν ειμαι και τοσο σηγουρος πως το βρηκα αν ομος η σκεψη και η υπολογισμοι μου ειναι σωστοι 6 ειναι αυτοι που αποχωρουν περιμενο τα αποτελεσματα τον ολιγολεπτων σκεψεων μου με ανυπομονισια Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 22/3/2007 στις 17:28 @Διάφορα
το χω κατακαβει εδω και καιρο sorry boss δεν το ειχα προσεξη λοιπον η απαντιση αφου εχει ειδη σωθη και εγω εκανα την γκαφα ελπιζω ο "ΜΑΣΤΡΟΣ" να με συνγχωρεση και να μην απολυθω.............. Λοιπον!!! για οσους δεν τον ηξεραν ας ελεωγξουν τις προιγουμενες σελιδες? η τους το ξαναλεει η !me! Ριχτε εσεις κανενα γριφο τωρα γιατι εγω εγινα κομματια αφου αψιφισα το οτι ο μαστρος εχει ξαναλυση αυτο το γριφο και μαλιστα εδω μεσα και παλι sorry!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 21/3/2007 στις 20:59 @Διάφορα
καλησπερα και παλι ειμαι κυπρο για το πασχα και το dialup 54kb δεν υποφερετε παρολα αυτα ενα γριφο τον εχω!!! Καθε φορα που πλησιαζω σε μια λυση ενος προβληματος ως διαμαγειας τα "αστερια" ακατανομαστος και !me! με προλανβενουν Σε ενα private club οποθ για να περασης μεσα χρειαζετε συνθημα και παρασυνθημα ενας τυπος ο οποιος δεν ηταν μελος και ηθελε να μπει κρυφτικε για να ακουση μημος και βγαλη ακρη, παει ο προτος πελατης του λεει ο φρουρος 12 και το μελος λεει 6 και ετσι ο φρουρος τον αφινη να περαση, το δευτερο μελος οπου ρωτιθικε 8 απαντισε 4 το τριτο μελος οπου ο φρουρος του ηπε 6 απαντισε 3 και περασε και αυτος, ο ηρωας μας ο οποιος βιαστηκε να νομιση πως καταλαβε παει στο φρουρο οπου του λεει 4 και αυτος απανταει 2 ομος ο φρουρος δεν τον αφισε να περαση........ Μηπος εσεις καταλαβατε το συνθημα το οποιο επρεπε ο ηρωας μας να δωσει? Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 19/3/2007 στις 19:31 @Διάφορα
ναι οντος αυτο ειναι το σωστο μπραβο σου !me! και να φανταστης συνφωνα με τον αινσταιν το 98% των ανθροπων δεν μπορει να βρη τη λυση ομως σε οσους το εδωσα συμπεριλανβανομενου και εμενα το ελυσαν... μαλλον η συμμερινη κοινονια ειναι εμφυεστερη !!! λοιπον κανω αποχη να βαλη και κανεις αλλος κανα γριφο... Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 19/3/2007 στις 02:21 @Διάφορα
νοσο, ειναι η σωστη απαντηση επιτελους καποιος προλαβε τον ακατανομαστο!!!! Υπάρχουν 5 σπίτια, 5 διαφορετικών ανθρώπων. Σε κάθε ένα από τα σπίτια αυτά ζει ένας άνθρωπος διαφορετικής εθνικότητας. Οι 5 ιδιοκτήτες πίνουν ένα συγκεκριμένο είδος ποτού, καπνίζουν μια συγκεκριμένη μάρκα τσιγάρων και έχουν όλοι ένα συγκεκριμένο κατοικίδιο. Όλοι έχουν μεταξύ τους διαφορετικά κατοικίδια, διαφορετικές μάρκες τσιγάρων και διαφορετικά είδη ποτών. ΕΡΩΤΗΣΗ: ποίος έχει το ψάρι ;;; Στοιχεία: α)Ο ¶γγλος ζει στο κόκκινο σπίτι. β)Ο Σουηδός έχει ένα σκύλο. γ)Ο Δανός πίνει τσάι. Δ)Το πράσινο σπίτι είναι αριστερά από το άσπρο σπίτι. ε)Ο ιδιοκτήτης του πράσινου σπιτιού πίνει καφέ. ζ)Αυτός που καπνίζει Pall Mall τσιγάρα έχει πουλιά για κατοικίδια. η)Ο ιδιοκτήτης του κίτρινου σπιτιού καπνίζει Dunhill. θ)Αυτός που μένει στο μεσαίο σπίτι πίνει γάλα. ι)Ο Νορβηγός μένει στο 1ο σπίτι. κ)Αυτός που καπνίζει Blends μένει δίπλα σε αυτόν που έχει γάτες. λ)Αυτός που έχει το άλογο μένει δίπλα σε αυτόν που καπνίζει Dunhill. μ)Ο ιδιοκτήτης που καπνίζει Bluemasters πίνει μπίρα. ν)Ο Γερμανός καπνίζει Prince. ξ)Ο Νορβηγός μένει δίπλα στο μπλε σπίτι. ο)Αυτός που καπνίζει Blends έχει ένα γείτονα που πίνει νερό Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 18/3/2007 στις 19:29 @Διάφορα
η απαντιση δωθικε και παλι απο τον ακατανομαστο... ειναι παρομοιο με το προιγουμενο. εχουμε 5 τετραγωνα [--] [--] [--] [--] [--] πως μπορουμε να βαλουμε την λεξη νοσοκομα σε αυτα τα τετραγωνα βαζοντας μονο ενα γραμμα σε καθε ενα απο αυτα?... Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 18/3/2007 στις 07:13 @Διάφορα
ναι οντος ειναι αυτο τελικα το μυαλο σου δεν σκουριαζη ποτε!!! εισαι στους γριφους ομολογω. φενομενικα αυτα ειναι ενεα τετραγονα που θα σχεδιασουμε σε ενα χαρτι [--] [--] [--] [--] [--] [--] [--] [--] [--] ,το καθε ενα απο αυτα για το γριφο συνβολιζει και ενα σταυλο, εμεις ομως εχουμε 10 αλογα, πως μπορουε βαζοντας μονο ενα αλογο σε καθε σταυλο και χωρις να μενει κανενα αλογο εκτος σταυλου, να βαλουμε σε 9 σταυλους 10 αλογα?... οσο για τον προιγουμενο γριφο κατα καποιο τροπο προδιδε μονος του την απαντιση λεγοντας "ΙΝ" a day week decate κλπ. με λιγα λογια το "ΙΝ" ηταν η λεξη κλειδη παρολα αυτα αν επιτρεπετε απο πλευρας σας παντοτε να υπαρχουν 2 γριφοι και εχεις καποιον που απο το λιγο που ειμαι στην παρεα σας καταλαβα πως παντα εχεις, πες τον ως εναλλακτικη για τους αλλους και για να εχω και εγω με κατι να ασχολουμε Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 16/3/2007 στις 21:27 @Διάφορα
αφου δεν μπορη κανεις μας να δωση αλλη λογικη εξιγιση νομιζω πως πρεπη να πεις επιτελους τη λεει το λυσαρη σου ακατανομαστε.... σας εχω και εγω ενα γρυφο γιατι βλεπω οτι μονο ο ακατανομαστος δινει και λεω μηπος θα ηθελε να αονιση και ο ιδιος για λιγο το μυαλο του μπενοντας στη διαδικασια να σκευτη... ελπιζω μονο να τα πατε καλα με τα αγγλικα γιατι ειναι ξενογλωσσος... i am the beginning of the end, you can see me twice in a week but not in a day, once in a year but twice in a decade. Who am i? Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 16/3/2007 στις 13:12 @Διάφορα
μηπος το διατυπωνω λαθος να το πω διαφορετικα μηπος σθνενοηθουμε... η παρασκευη θα αποκλειστη μονο αν περαση κα η πεμπτη οποτε την τεταρτη δεν θα ξερουν αν το διαγωνισμα θα γινει πεμπτη η παρασκευη, αν το διαγωνισμα γινει πεμπτη θα αποτελεση εκπλιξη γιατι στο τελοσ της τεταρτης δεν θα ξερουν αν το διαγωνισμα θα γινει πεμπτη η παρασκευη η μονη μερα που δεν θα αποτελεση εκπλιξη ειναι η παρασκευη νοουμενου ομοσ οτι θα εχει τελειωση και η πεμπτη πριν καν αρχιση ομος η πεμπτη η απορια υπαρχη.... αλλη λογικη απαντιση σε αυτο το γρυφο δεν υπαρχη αν και την ιδια απαντιση εδωσα και πριν ισως δεν ημουν και τοσο σαφης στην αναπτυξη της σκεπσης μου.... Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι.. |