Μήνυμα στις 20/7/2008 στις 16:26 @Sex
Ανδρολόγος δεν υπάρχει, υπάρχει ουρολόγος-ανδρολόγος. Βέβαια και σε παθολόγο μπορείς να πας και αυτός να σου πει τι να κάνεις ή σε ποιο γιατρό να πας. Αν και δεν πιστεύω ότι έχεις κάποιο πρόβλημα. Σαν σου χουν μπήξει παλούκι δεν το ένιωθες ; Ε, οι περισσότεροι κάπως έτσι νιώθουν μετά από πολύ ώρα στύσης χωρίς ολοκλήρωση Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους όρχεις
Μήνυμα στις 19/7/2008 στις 13:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αυτό είναι φίλε. Και σε μένα συμβαίνει και με φιλαράκια που χει τύχει να το συζητήσουμε. Αν είσαι πολλές ώρες ερεθισμένος ή κάνετε sex αλλά δεν ολοκληρώσεις... ναι πονάνε. Η λύση είναι μια σε τέτοιες περιπτώσει: αυτοικανοποιήσου.Βέβαια αν δεις ότι δεν είναι η μόνη περίπτωση όπου πονάει ή ακόμη και όταν αυτοικανοποιηθεις συνεχίσει να πονάει για πολλές ώρες... τότε κάνε μια βόλτα από κανένας ουρολόγος - ανδρολόγο Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους όρχεις
Μήνυμα στις 18/7/2008 στις 15:28 @Sex
Κάνε και ένα search. Έχει απαντηθεί αρκετές φορές και νομίζω ότι θα βρεις την απάντηση
Πήγαινε στο θέμα: πειτε μου σας παρακαλω
Μήνυμα στις 15/7/2008 στις 09:14 @Sex
Καλά, δεν ξέρω ποιον να πρωτοκράξω... αυτόν που ήταν άσχετος ή εσένα που το "απολάμβανες" δια των μπουτιών σου; Ok, βγαίνει ο άλλος... αλλά αν δεν νοιάζει εσένα την ίδια η δική σου ευχαρίστηση, ποιον να νοιάζει; Γιατί δεν του έλεγες πχ "μωράκι μου έχεις βγει"; Λέω εγώ τώρα... Πήγαινε στο θέμα: eleossssssss....
Μήνυμα στις 12/7/2008 στις 12:32 @Sex
Αν το ταξίδι σου είναι εγχώριο, τότε δεν υπάρχει καν η περίπτωση του ελέγχου παρά μόνο αν χτυπήσει για μεταλλικό αντικείμενο ή αν φαίνεσαι σαν βρεγμένη γάτα Αν είναι εντός ευρωπαϊκής ένωσης υπάρχει μια πιθανότητα παραπάνω να σε ψάξουν και για ναρκωτικά. Αν τέλος πας σε χώρα εκτός ευρωπαικής ένωσης όπως Αμερική... τότε είναι λίγο πιο επίφοβο. Αλλά και πάλι αν δεν είσαι "ύποπτη φάτσα" μπορείς να τη γλιτώσεις Πήγαινε στο θέμα: Δονητής στη βαλίτσα...
Μήνυμα στις 12/7/2008 στις 12:28 @Διάφορα
Δηλαδή εγώ έχω όνειρο να γίνω Καραμανλής; Χμμμ ίσως όχι Καραμανλής, αλλά πρωθυπουργός μάλλον ναι. Ταπεινές φιλοδοξίες έτσι; Όσο για το αν περιεγραψα τον εαυτό μου... δεν ξέρω κατά πόσο το πέτυχα Πήγαινε στο θέμα: Eνα Τεστ
Μήνυμα στις 10/7/2008 στις 19:56 @Διάφορα
Αγαπάω εμένα, θαυμάζω το Καραμανλή
Πήγαινε στο θέμα: Eνα Τεστ
Μήνυμα στις 8/7/2008 στις 17:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα, βαλίταα δεν ανοίγουν αν δεν σε υποψιαστούν για κάτι.Να σε ρωτήσω , ο δονητής έχει καθόλου πουθενά μέταλλο; Γιατί αν ναι, τότε μην το πάρεις... Πήγαινε στο θέμα: Δονητής στη βαλίτσα...
Μήνυμα στις 7/7/2008 στις 15:37 @Sex
Το φυσιολογικό εργαλείο είναι άνω των 30 εκατοστών. Οτιδήποτε λιγότερο θεωρείτε ανεπαρκή και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αλλαγή φύλου μπας και τα καταφέρεις έστω έτσι. Έλεος!!! Τι πάει να πει
Δηλαδή έχουν πάρει την μισή Ελλάδα εδώ οι κοπέλες και μπορούν να δώσουν
Αν θες σοβαρές απαντήσεις και νούμερα να μπας στην ΕΜΙ Πήγαινε στο θέμα: for women
Μήνυμα στις 5/7/2008 στις 19:04 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ μια φορά στο χαβαλέ, έχοντας βαρεθεί για χιλιοστή πέμπτη φορά να σβήνω ανούσια mail, έστειλα ένα τέτοιο 20 φορές... στην ίδια επαφή. Το έστειλα δηλαδή 20 φορές σε αυτόν που μου το έστειλε . Το αστείο είναι ότι μετά μου ζήταγε και το λόγο.Γενικότερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν είναι FW να τα σβήνετε.. ακόμα και αν τα στέλνετε γιατί εσάς σας φαίνονται αστεία (πχ ένα ανέκδοτο) στον άλλον όταν θα δει καμιά 50αρα τέτοια μαζεμένα δεν θα φανεί καθόλου αστείο σε αυτόν. Όποιος μου στέλνει προωθημένο μήνυμα τον κράζω. Αν εσύ και ο κάθε εσύ δεν σταματάτε την αλυσίδα, πως σκατά θα σταματήσει; Αν θέλετε ανέκδοτα(δεν εξετάζω καν την περίπτωση "στείλτο γιατί θα πεθάνεις"), υπάρχουν και portals με ανέκδοτα... Και αν για εσάς τα mail είναι χαβαλές, για άλλους είναι σοβαρή επικοινωνία με καθηγητές και εργοδότες και δεν έχουν όρεξη να χάνουν χρόνο για να βρίσκουν ποια πάνε delete και ποια όχι Πήγαινε στο θέμα: FW this! |