Μήνυμα στις 25/5/2008 στις 18:45 @Ftou.gr admin
Παρακατω εχω 2 photo απο καποια φορτία-ξέρει κανείς να μου πεί τι σημένουν? Δεν μπόρεσα να βρω ακρηβή μετάφραση οσο κι αν έψαξα-το χρειάζομε οσο το δυνατόν ποιο γρήγορα. http://i280.photobucket.com/albums/kk198/Hapacomenos/simata1.jpg http://i280.photobucket.com/albums/kk198/Hapacomenos/simata2.jpg Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον/α απαντήσει!!:) Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια-Έννοια Συμβόλου
Μήνυμα στις 22/4/2008 στις 11:42 @Ftou.gr admin
Παιδια,χρειάζομε επηγόντως βοήθεια! Ο η/υ δν ανοιγει! Ειναι μια χαρα συνδεδεμενος,μα οταν παω νατον ανοιξω μου λεει οτι κατι εγινε , κ μ εχει να διαλεξω 3 επιλογες. Ασφαλης,ασφαλη με δυκτιο,κ κατι αλλο.Μετα μου εχει ανοιγμα με κανονικη εκκινηση...Τα δοκιμασα ολα κ τπτ! Βοηθεια!Εχω ειδη χαλασει καια 50αρια ευρο σε μηχανικους, και χρρειαζομε το pc επιγοντως! Πήγαινε στο θέμα: PC Help
Μήνυμα στις 20/7/2007 στις 20:24 @Θ. Κλημεντίνη
Επεισης θα λειπω το Σβατοκυριακο θα γυρισω Δευτερα.Τοτε θα δω αν εχει απαντησει κανεις
Πήγαινε στο θέμα: Φλασια στον αφλαστο...
Μήνυμα στις 20/7/2007 στις 20:22 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον δεν νομιζα οτι θα εφτανα σε αφτο το σημειο..αλλα ναι!!Χρειαζομε ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ βοηθεια... Ακουστε πως εχει το θεμα.... Λοιπον εχω μακρια μαλλια μελαχρινος δεν με λες κ ασχημο. Πηγαινω γυμνασιο ,και δεν εχω φαει ποτε μ κολημα με κοριτσι.Γενικα δεν με τραβαει καμια να πεσω να χτιπιεμε...Σημερα ομως,καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα... Λοιπον φοραγα μια βερμουδα(αυτα τα σορτσακια-ζτιν τα λιγο μακρια),μια μαυρι μπλουζα κ αθλητηκα.Μια χαρα για καθημερινη χρηση.Με ειχε στηλει η μανα μ για να παρω ρολο να ψησει. Κι ετσι οπως γυριζα, βλεπω μια παλια μ σημμαθητρια,ωρεα,ξανθια,μια χαρα κοπελα.Και εκει επαθα το φλασαρισμα.....καταλαβα την κατασταση μου...τα αθλητικα ηταν χαλια,η μπλουζα δν πηγενε,κ ΚΡΑΤΑΓΑ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!! Εμεινα.Ειπα ----(το ονομα μ) εισαι χαλια πως να πω 1 γεια? Μπορεσαν με δυσκολεια κ βγηκαν οι λεξεις.... Ηταν επεισης μανα κ αδελφη διπλα....γενικα με αυτην την κοπελια οταν παω να μιλισω κατι παθαινω... Λοιπον θελω βοηθεια.Τωρα ειμαι συνεχια να δοκιμαζω ρουχα, να λεω οχ θεε μου, γενικα να ειμαι καπως.Σκεφτομε οτι αν κ ειμαι σχετικα καλος,κατι δεν παει καλα... Τι τρεχει?????(Μην μου πει κανεις κανα ''ερωτας'' κ του βαλω το ποστ στην μουρη να το φαει). Βοηθεια.Αλλαζω συνεχεια λουκ κ πιστευω πως βελτιονομε στον ρουχισμο,που ποτε δεν μου αρεσε...αλα ειμαι τοοσο γκαντεμης που οταν την συνανταω ειμαι ητε μετα τον Νασοπουλο,ητε μετα απο καμια παγοτομαχη(μην ρωτατε δεν θελετε να ξερετε) μετα απο μπουγελο... Πήγαινε στο θέμα: Φλασια στον αφλαστο...
Μήνυμα στις 19/7/2007 στις 02:10 @Θ. Κλημεντίνη
Antre ειμαι σχεδον σιγουρος οτι σε εχω ξανα ''διαβασει'' στο site... μου θυμηζεις καποιον ονοματι ακατανομαστος.. Οσο για εσενα senza, μια χαρα τα πηγες, απλα φερ'της το μαλακα να ξεκοψει με την φιλη της...γτ ποτε δεν ξερεις τι θα γινει αμα ξαναλειψει.. 0 ο | ____ Πήγαινε στο θέμα: Μου την έπεσε ξαφνικά
Μήνυμα στις 16/7/2007 στις 14:26 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνω με τον Antre.(Μου θυμηζεις καποιον παλιο στο φορουμ...)Κ επισης , άνοιξε το κινιτο σου, πηγενε σε παλιες παρεες,διοτι μπορειπρωτον αυτη να ειναι ρακος (που δεν νομιζω) κ να σε ζηταει.. Μπορει επισης να νομιζει πως επειδη εξαφανιστηκες οτι σε ενοιαζε πααρα πολυ , κ να γλενταει(που δεν ειναι κ σιγουρο). Γενικα τιποτα δεν ειναι σιγουρο.Γιαυτο τσεκαρε πρωτα. Επίσης , ενταξυ 2 χρονια ειναι αρκετα κ μια σχεση της πλακας θα ειχε διαλυσει.Αρα ποιος ξερει... Πήγαινε στο θέμα: Αδιαφορια:Ο σωστος τροπος η ο λαθος??
Μήνυμα στις 16/7/2007 στις 01:38 @Κλάψιμο
Λοιπον θα ηθελα να πω στον Αρισμας οτι η αποσταση πλεον μηδενιζετε .Ζητα ενα msn ενα mail τελειωσε η υποθεση..φοτο - τονα τ'αλλο κερατα διφορα-μια χαρα.Ουτε αποσατση.Κ με καμεα..ουουου!!!!!Λοιπον επισεις ηθελα να πω πως πολλα κοριτσια ειναι σεμνα κ ταπεινα με ευγενικο χαρακτηρα,απλα εμεις (ναι γτ κι εμεις τα αγορια φτεμε πολυ συχνα)δεν τις ''βλεπουμε''. Κ αναγκαζοντε κ γινοτνε τσοκαρα.Σκεφτομουνα τωρα το ποσα ωρεα κοριτσια καλα, ευγενικα ,ομρφα αλλα οχι προκλητικα εχω δει, κ μου ηρθαν πολλα στο μυαλο.Ομως δεν με τραβουσαν..... ειμαστε κι εμεις τα αγορια-αντρες ... μας τραβανε οι σκαρτες.Δλδ να πω οτι κ εμεις φταιμε.
Πήγαινε στο θέμα: Κοριτσια τι στο καλο εχετε παθει?
Μήνυμα στις 15/7/2007 στις 23:39 @Κλάψιμο
Λοιπον , πιστευω οτι στις μερες μας τα κοριτσια (κ τα αγορια δν λεω αλλα οχι τοοσο) εχουνε χασει την εσθηση της ομορφιας...Νομιζουν οτι το ομορφο ειναι κ σιναμα προκλητικο πράγμα που είναι λάθος.. Η ομορφια δν είναι τα κσέκωλα...ειναι αλλα πράγματα.. αλλα ε΄πίσης πιστεύω πως κ τα αγόρια φταινε.Οταν τα βλεπουν να θελουν σεξ κι ολο κωλους..τι να κανουν κι αυτες? Αυτα είχα να πω.. Πήγαινε στο θέμα: Κοριτσια τι στο καλο εχετε παθει?
Μήνυμα στις 14/7/2007 στις 00:29 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα μαλλον κοματακι δισκολο να στα ζητησει 4η φορα.. Που επεισης σειμενει 3 χειλοπιτες ετσι??Ε με τι θαρος ο ανθρωπος να ξαναερθει?Αμα ειναι κ ντροπαλος...χανομαστε... Πήγαινε στο θέμα: γιατι σε εμενα!!!!!!!! |