Μήνυμα στις 23/8/2007 στις 02:12 @Διάφορα
Ksanthoulla μου γλυκια, Αν και τωρα δεν μπορεις να το δεις, σε μερικα χρονια θα αναπολεις τις ωρες που ησουνα 'κλεισμενη' στην αίθουσα το σχολείου. Τα χιλιαδες πραγματα που λες οτι θα μπορουσες να κάνεις έξω δε θα τα χαιρόσουν τοσο πολύ άμα τα είχες. Σκέψου μόνο ότι θα ήσουν μόνη σου... Ή με άτομα πολύ μεγαλύτερα από σένα. Οι φίλοι σου θα ήταν στο σχολείο. Απλά πάντα, σε ότι κι αν κάνεις, ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα μας φαίνεται σαν όαση. Η μόνη φάση κατά την οποία πραγματικά θα έχεις όλο το χρόνο να κάνεις ότι θέλεις όποτε θέλεις, θα είναι όταν θα είσαι φοιτήτρια πια. Οπότε, δες το σχολείο σαν το σκαλοπάτι για να φτάσεις 'εκεί έξω' Πήγαινε στο θέμα: Μισώ το σχολείο
Μήνυμα στις 20/8/2007 στις 00:50 @Sex
χαχαχα! Είμαι σιγουρη πως οι περισσότεροι άντρες του forum το δοκιμάσατε να δείτε (τουλάχιστον) αν φτάνει... Φίλε opentel, δεν είσαι ανώμαλος. Αυτό που κάνεις, ναι μεν είναι διαφορετικό αλλά είναι κάτι που κάνεις για την πάρτη σου και την ικανοποίησή σου. Ούτε βλαπτεις κανέναν ούτε καν που επηρεάζεις κάποιον. Όσο για την κοπέλα σου, αν όντως κάνετε διάφορα ΄ανώμαλα΄ μεταξύ σας, δεν πιστεύω πως θα την ενοχλήσει.Εγώ πάντως δε θα χώριζα το φίλο μου επειδή πειραματίζεται σεξουαλικά... Πήγαινε στο θέμα: εκανα sex με εμενα!
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 01:49 @Θ. Κλημεντίνη
Το θεμα δεν είναι να φοβηθεί για τις συνέπειες πάνω του. Το θέμα είναι πράξει ανάλογα με την ηλικία του και να φερθεί σαν πατέρας αυτού του κοριτσιού. Πέρα από την οικογένεια είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι για τα νέα παιδιά. Bigman, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η κοπελίτσα, φρόντισε να την προσγειώσεις και να της μεταφέρεις την πειρα σου. ΟΧΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ! Την εμπειρία σου στη ζωή. Αν βέβαια δεν μπορείς να προσπεράσεις το ερωτικό (άρρωστο για μένα) στοιχείο, καλύτερα να μείνεις μακριά της.Δεν μπορείς να παίζεις με ένα κοριτσάκι για να ικανοποιήσεις τα καπρίτσια σου. Μιλάμε για μία ζωή... Είναι πολύ εγωιστικός ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Πήγαινε στο θέμα: Παιδεραστεία
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 01:34 @Κλάψιμο
Εμένα με συγκινεί πολύ το 'Μαμά γερνάω' της Τσανακλίδου. Όχι γιατί με τρομάζουν τα γειρατιά, αλλά γιατί βγάζει πολύ θλίψη και μοναξιά αυτό το κομμάτι. Πήγαινε στο θέμα: Ενα τραγουδι down
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 01:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα :)Θα σου δώσω μία συμβουλή. Δε χρειάζονται όλα τα πράγματα manual. Εκείνη την ώρα θα κάνεις ότι αισθάνεσαι (εφόσων βέβαια αυτό είναι αποδεκτό από την κοπέλα σου). Το πως θα τη φιλήσεις, θα τη χαιδέψεις, θα την αγκαλιάσεις δεν είναι κάτι που θα σου πει κανείς πως να το κάνεις. Μόνος σου θα το αισθανθείς. Πήγαινε στο θέμα: Απορίες για προκαταρκτικά!
Μήνυμα στις 17/10/2005 στις 15:08 @Κλάψιμο
Δεν κατακρίνω κάτι. Απλά είναι θέμα επιλογών. Αλλιώς έχω φανταστεί εγώ τον εαυτό μου και αλλιώς εσύ. Έχουμε θέσει διαφορετικές προτεραιότητες για τη ζωή μας... Κανείς δεν μπορεί να κρίνει ποιά επιλογή είναι καλύτερη. Αρκεί αυτό που επιλέγεις να σε κάνει ευτυχισμένο. Εμένα θα μου δώσει ευτυχία να ανέβω πολύ επαγγελματικά, χάνοντας ίσως σε κάποιες περιπτώσεις από την προσωπική μου ζωή. Το κεφάλι όμως θα το έχω πάντα ψηλά. Όπως κι εσύ. Να'σαι καλά
Πήγαινε στο θέμα: Να πω κι εγω αυτο που με καιει επιτελους!
Μήνυμα στις 17/10/2005 στις 10:15 @Κλάψιμο
SARA, μιλάω για καριέρα... Κοινώς, δεν δουλεύω σε μαγαζιά. Ναι, έχεις δίκιο... να κάνεις το μαλάκα για να γίνεις υπεύθυνος μαγαζιού? ΟΧΙ. Αλλά αν ο στόχος σου είναι να γίνεις project manager ή κάτι άλλο τέλος πάντων, ε τότε νομίζω πως αξίζει τον κόπο.
Πήγαινε στο θέμα: Να πω κι εγω αυτο που με καιει επιτελους!
Μήνυμα στις 14/10/2005 στις 18:20 @Κλάψιμο
Όσο διάβαζα το post σου, αναρωτιώμουνα αν το είχες γράψει εσύ ή εγώ... Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Ζω κι εγώ έναν παρόμοιο έρωτα που με γεμίζει. Το πρόβημά μου στο παρελθόν ήταν πως οι άνθρωποι για τους οποίους ένιωθα κάτι παραπάνω δεν μου προσέφεραν ούτε τα μισά από αυτά που αξίζουν σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Μόνο που εγώ ζούσα στον αγγελικά πλασμένο κόσμο μου. Δεν έβλεπα την αδικία, το ψέμα, την υποκρισία. Έβλεπα αυτά που ήθελα να βλέπω. Ζούσα σε μια σχέση που στην πραγματικό΄τητα δεν υπήρχε. Μετά τον τελευταίο μου χωρισμό, ο οποίος ομολογώ ότι με πόνεσε πάρα πολύ, αποφάσισα να μείνω μόνη μου. Όντως, αυτός ο ένας χρόνος που έμεινα μόνη, με βοήθησε να δω πιο καθαρά κάποια πράγματα, και σίγουρα να γίνω πιο προσεκτική με τις επιλογές μου. Τώρα είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίος με ακούει, με αισθάνεται, θέλει να κάνει πράγματα για μένα. Για πρώτη φορά ζω το ΕΜΕΙΣ! Να'σαι καλά με το φίλο σου.Δε θα σου πω καλή τύχη. Μετά από μερικά χαστούκια μαθαίνεις εσύ να ορίζεις την τύχη σου, και όταν λες πως βρήκες τον άντρα που έψαχνες.... Έχεις δίκιο. Πήγαινε στο θέμα: Η Αγαπη?
Μήνυμα στις 6/10/2005 στις 17:40 @Κλάψιμο
Η εμπειρία μου, μου έχει μάθει πως τουλάχιστον στον ιδιωτικό τομέα για να επιβιώσεις και να ανέβεις, πρέπει να κάνεις το μ..... Δε συμφωνώ με την τακτική αυτή. Δυστυχώς όμως αυτό ισχύει. Εφόσων λοιπόν, θέλω να ανέβω επαγγελματικά και δε θέλω με τίποτα να βολευτώ στο δημόσιο, θα κάνω κι εγώ το μ...., κι όσο αντέξω. Και πίστεψέ με έχει αποτελέσματα. Πήγαινε στο θέμα: Να πω κι εγω αυτο που με καιει επιτελους!
Μήνυμα στις 5/10/2005 στις 10:04 @Κλάψιμο
Τουλάχιστον πληρώνεσαι καλά? Υπερωρίες σου δίνουν? Κουράγιο dbeat, κι εγώ κάπως έτσι είμαι. Χωρίς υπερωρίες και με μμέτριιο μισθό. Αλλά για την καριέρα...
Πήγαινε στο θέμα: Να πω κι εγω αυτο που με καιει επιτελους! |