Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 14:08 @Θ. Κλημεντίνη
ΕΓΩ ΒΙG MEN ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ...ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΣΤΑ 15 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ(ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ) ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΣ..ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ..40 ΧΡΟΝςΝ ΜΕ 15 ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ..ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΔΡΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΗΛΙΚΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ..ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ..ΔΛΔ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ ΔΕ ΣΕ ΕΛΚΥΟΥΝ?ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΚΥΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ?ΤΕΣΠΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ...ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΥΡΙΑΣΕ...ΓΕΙΑ! Πήγαινε στο θέμα: Παιδεραστεία
Μήνυμα στις 30/4/2007 στις 22:48 @Sex
δεν νομιζω να σκεφτεσαι εκεινη τη στιμη ποσο θα πονεσεις...κανονικα επρεπε να σκεφτεσαι αλλα πραγματα ή μαλλον να κανεις αλλα...δεν χωραει ουτε σκεψη σε αυτα απλα την ριχνεις στο κρεβατι..ο πονος ξεπερνιεται με την ευχαριστηση που θα νιωσεις οποτε...ηρεμισε...bb Πήγαινε στο θέμα: Κολώνω να πάω με κορίτσι
Μήνυμα στις 30/4/2007 στις 22:42 @Sex
dragon δε παιζει ρολο η ηλικεια...καμια σχεση αν δεν τελειωσες μη φοβασαι τπτ..δε φορεσες οκ..αλλα αν δε ξερεις πως γινεται αυτη η τεχνη την επομενη καλητερα φορα κανενα σκουφακι γιατι κριμα η κοπελα να τραβαει λουκι μετα.να εισαι σιγουροσ οτι δεν εγινε τπτ αν δεν τελειωσες κιολας...100% Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι για εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 30/4/2007 στις 13:59 @Διάφορα
Σε ενα τετοιο ερημονησι ας πουμε?θα επαιρνα την καλητερη παρεα που μπορουσα και τιποτα αλλο..κανεισ στον εαυτο σου ενα τετοιο δωρο και σκεφτεσαι και αλλα???
Πήγαινε στο θέμα: Ερημονησι
Μήνυμα στις 26/4/2007 στις 00:44 @Θ. Κλημεντίνη
Κατερινα...η γνωμη μου ειναι να μην το παιξεις αδιαφορη γιατι ισως και να τον χασεις στα αληθεια και αυτο δε το θες φανταζομαι..επισης εχω την εντυπωση οτι δεν πιανει πλεον!εγω λεω να κανεις το εξης αν συμφωνεις και εσυ:(με βαση εγω τι θα του εκανα ετσι?)θα τον εκανα να νιωθει αβολα και αμηχανα οταν βρισκομαστε στον ιδιο χωρο..αυτο θα γινοταν με την σταση που θα κρατουσα βεβαια,να πιστεψει οτι δεν ειναι σιγουρο αν τον θελω πραγματικα..ωστε να τον "αναγκασω" να κανει κινηση μπροστα και σε αλλα ατομα ωστε να μη μπορει να κανει πισωμετα! τι λες?ελπιζω να βοηθησα...και να δω νεα σου συντομα ποιο ευχαριστα...γεια... Πήγαινε στο θέμα: να τρεχει απο πισω μου.........
Μήνυμα στις 24/4/2007 στις 22:53 @Sex
akomh..filtate baron...an h kopela sou einai pragmatika wrimh de prokeitai na pisteψει oti thn exeis mono gi auto..alla epishs einai kai nwris..prospa8hse na kaneis ta fusiologika prwta aggigmata kai an de 8elei...mhn sunexiseis..otan 8a to 8elhsei kai 8a naψει οταν την αγγι3εισ..8a sto dei3ei mhn anhsyxeis...de mporoume na kruftoume...skeψou to!;-)
Πήγαινε στο θέμα: Η μεγαλυτερη μου Απορεια
Μήνυμα στις 24/4/2007 στις 22:48 @Sex
agaphte exosfuriksi,den einai akrivws etsi opws ta les...ta misa ontws einai alh8eia..an kai eimai gunaika to paradexomai..ta poio polla ta kanei o antras sto krevati kai auto giati eimaste sigoures oti 8a ta pate monoi sas kala xwris na sas voh8hsoume..fusika kai einai la8os auto alla egw prosopika etsi pisteuw...an den ekanes kati kala ton logo 8a ton epairne h gunaika xwris amfivolia gia na se dior8wsei..an 8eleis na parei protovoulia,apla ZHTA to!edw kanete alla kai alla se auto 8a ntrapeis?elpizw na se voh8hsa!fila.. Πήγαινε στο θέμα: Η μεγαλυτερη μου Απορεια
Μήνυμα στις 23/4/2007 στις 02:37 @Διάφορα
de xerw ti akrivws exeis pa8ei...to mono pou mporw na sou pw einai oti eimai 20 1.62 kai 45 kila...einai polu liga...eimai polu lepth kai to mono pou akouweinai den trws?trww kai polu..alla otan hmoun mikrh den etrwga,eixa paei ston giatro kai eixe pei sth mana mou oti to stomaxi mou exei kleisei monima...kai pws oti ki an parw 8a einai se ucos alla ap oti fainetai oute ekei phra....eleos!xaxa!tespa h8ela na katalh3w sto oti isws na exeis pa8ei kai esy kati paromoio!kai mhn kaneis etsi gia enan xwrismo..sta sovara provlhmata ti 8a kaneis...?skecou to...filia duck
Πήγαινε στο θέμα: Κιλα... Help!!! |