Μήνυμα στις 23/9/2010 στις 14:21 @Διάφορα
Ναι, μπορείς να επιλέξεις τα Μαθηματικά Γ.Π. για να τα δώσεις και ναι μπορείς να τα καταφέρεις. Δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο εκτός του να Διαβάσεις. Πρόσφατα έδωσα και ειλικρινά σου λέω ότι η ύλη είναι μικρή και εύκολη. Οπότε μπορείς κι εσύ να τα καταφέρεις όπως πολλοί άλλοι. :) Συμβουλή μου, αφού έχεις όρεξη για διάβασμα απομακρύνσου από τον υπολογιστή. Μη παραβλέψεις τα μαθήματα της κατεύθυνσης σου για χάρη των μαθηματικών, μεγαλύτερο κακό θα κάνεις. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε φρικάρω, όλοι μπορούν να γράψουν καλά στις πανελλαδικες εξετασεις, το Μονο που εχεις να κανεις ειναι να Διαβάζεις και να δώσεις το καλύτερο του εαυτού σου. Μια χρονιά είναι. Καλή δύναμη και μη το βάλεις κάτω. ΥΓ: και κλάματα θα έρθουν και στιγμές που ισως πεις δεν θα τα καταφέρω.. αλλά θα δεις, όλα θα πάνε καλά αρκεί να διαβάζεις και να είσαι συγκεντρωμένη! Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ-πανελλαδικες
Μήνυμα στις 5/2/2008 στις 13:25 @Μηχανήματα
τα windows free? από πότε? τέλος πάντων... Linux και πάλι Linux! Πήγαινε στο θέμα: mac i linux
Μήνυμα στις 1/12/2007 στις 10:53 @Κλάψιμο
Αναφορά: (AGGY16@17 Νοεμβρίου 2007)emo then yinesai Δυστυχώς το διάβασα καθυστερημένα... Ακόμα κ έτσι όμως, θέλω να πω κ εγώ κάτι... Λοιπόν κανένας δεν γεννιέται με έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης... Όλα αυτά διαμορφώνονται στην πορεία... Δηλαδή τι 8ες να πεις? Ότι κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται emo? Ήμαρτον... Κατά τη γνώμη μου, αν έχεις προβληματα δεν γίνεσαι emo, και μην ακούω τέτοια χαζά. Αυτές είναι δικαιολογίες κάποιων έξυπνων..ας μην κοροϊδευόμαστε... Πιστεύω ότι οι emo είναι τις περισσότερες φορές (μην τους βάζουμε όλους σ'ένα τσουβάλι) άβουλα παιδιά που είτε επειδή δεν έχουν κάποιο τρόπο να προβληθούν όπως προσωπικότητα, είτε επειδή πιστεύουν ότι μ'αυτόν τον τρόπο θα είναι κοινωνικά αποδεκτοι υιοθετούν αυτο το στυλάκι... Θεωρούν ότι έτσι διαφέρουν, αλλά αυτή είναι η παγίδα, γίνονται όλοι ίδιοι! Πήγαινε στο θέμα: Pws Dinonde Emo!
Μήνυμα στις 4/9/2007 στις 00:43 @Ftou.gr admin
Αποδεκτή απάντηση:Περπατώ περπατώ εις το φόρουμ όταν ο Webmaster δεν είναι εδώΠερπατώ περπατώ εις το φόρουμ Webmaster Webmaster είσαι εδώ? Σας θυμίζει κάτι ε? Μπααα ιδέα σας θα είναι...:P Πήγαινε στο θέμα: ftoutragoudo
Μήνυμα στις 3/9/2007 στις 16:40 @Θ. Κλημεντίνη
Marcia χωρίς να θέλω να "ακυρώσω" αυτά που λες και νιώθεις, δεν νομίζω ότι ερωτεύεσαι, πολύ απλά (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι όμορφοι, είναι πίσω από ένα τοίχος που τους βοηθάει να κρατήσουν την εικόνα του αλάνθαστου, του αψεγάδιαστου... Άλλο να ερωτεύεσαι κάποιον και άλλο να σου αρέσει εμφανισιακά, να αγοράζεις ό,τι έχει σχέση μαζί του κλπ κλπ... Επιπλέον έτσι είναι σαν να φοράς παροπίδες και να μην κοιτάς γύρω σου, να δεις πόσα αγόρια υπάρχουν που είναι πολύ καλύτερα από τον οποιοδήποτε διάσημο που στα μάτια μας φαντάζει τέλειος... Πήγαινε στο θέμα: Διάσημοι
Μήνυμα στις 31/8/2007 στις 10:51 @Διάφορα
Mmm nice Εγώ έχω ένα γλυκήτατο μικρούλη κουνελάκι, τον Αρούλη μου(ναι ναι καλά άκουσες Άρη το λέω το κουνελάκι μου, είναι όντως λίγο κουφό) Έχει κάτι καταπληκτικές ροζ ματάρες ο γλυκούλης μου...Αααχ τον λατρεύω
Πήγαινε στο θέμα: Exete katikidio?
Μήνυμα στις 30/8/2007 στις 11:09 @Κλάψιμο
Αναφορά: (TzhmhS@30 Αυγούστου 2007) Αμ δε που φταίνε οι εμπρηστές...Αν υπήρχε ένα περισσότερο οργανωμένο κράτος, το οποίο θα είχε διαθέσει ένα χ ποσό για να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να μπορεί να αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις...τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα Αλλά και πάλι υπάρχει ένα "κενό", Πλήρης Έλλειψη Συντονισμού, φτάσαμε στο σημείο να επεμβαίνουν τα Μ.Μ.Ε. για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων... Και η πύρινη λαίλαπα σάρωσε ό,τι βρήκε στο πέρασμα της... Όσο για τα μέτρα που παίρνει το κράτος, χμχμ είναι αρκετά καλά...αν και τίποτα δεν είναι ικανό να τους βοηθήσει να σταθούν στο άμεσο μέλλον στα πόδια τους... Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο... Οι πολίτες που έχασαν την περιουσία τους στην Πάρνηθα, στην Πεντέλη, στη Χαλκιδική( τον περασμένο χρόνο) έλαβαν κάποιο χρηματίκο ποσό? Όχι... Πήγαινε στο θέμα: Σηματα ΣΟΣ!!!
Μήνυμα στις 21/7/2007 στις 20:19 @Sex
Γεια σου Κατερινούλα, λοιπόν από τα λεγόμενα σου το παιδί αυτό μόνο ως φίλη δεν σε βλέπει. Γιατί σε βλέπει και "ερωτικά" και έρωτας και φιλία δεν πάνε μάζι (κατά την αποψή μου πάντα)... Το θέμα είναι πώς τον βλέπεις εσύ και τι αισθάνεσαι εσύ για εκείνον... Έχω άλλη μία απορία, σαν κολλητός σου που είναι του λες π.χ. και για ένα αγόρι που τυχαίνει να σ'αρέσει ή δεν τα συζητάς αυτά μαζί του? Επίσης παίζει και το ενδεχόμενο απλά να του αρέσεις σαν κοπέλα αλλά να μην είναι ερωτευμένος μαζί σου... Αν και πιστεύω ότι τις καταλληλότερες απαντήσεις θα τις πάρεις από τα αγόρια του "φορουμ" καθώς μπορούν να καταλάβουν την ψυχοσύνθεση του κολλητού σου! Πήγαινε στο θέμα: Με τον κολλητό μου....
Μήνυμα στις 19/7/2007 στις 07:41 @Θ. Κλημεντίνη
Αναφορά: (vasil_pao@19 Ιουλίου 2007) Οι "προλαλήσαντες" με καλύψανε πάνω στο θέμα, το μόνο που θα 'θελα να συμπληρώσω είναι ότι στην πρώτη σου σχέση δεν ήσουνα απαραίτητα εσύ αυτός που είχε το πρόβλημα, αλλά η κοπέλα και ο λόγος-τρόπος χωρισμού. Τέλος θα σου πω κάτι που στο πε ήδη ο senza paura μην αφήνεις τη ζωή σου να γίνει περαστικό θέαμα... Πήγαινε στο θέμα: κρίση ειλικρίνιας
Μήνυμα στις 18/7/2007 στις 14:28 @Θ. Κλημεντίνη
ArisMas αυτό που με ρωτάς έγινε πριν από λίγο καιρό! Λοιπόν ο τύπος με πλησίασε πολύ όμορφα αλλά το θέμα είναι ότι εγώ ήμουν αλλού και περνούσα καλά...Κοίτα γνώμη μου είναι να την πλησιάσεις, να της μιλήσεις, αν θες φίλα την στο μάγουλο όμως, καν'την να σε σκεφτεί πιο σοβαρά και αν σε θέλει θα χωρίσει με τον άλλον αφού όπως μας είπες δεν τα πάνε καλά... Είναι ανάλογα με την κοπέλα βέβαια... Όσον αφορά την ερώτηση σου, θα τον λάτρευα ακόμα αλλά δεν συνεπάγεται ότι θα άφηνα αυτόν που θα 'ταν μαζί μου, εκτός και αν η σχέση δεν πήγαινε άλλο... Γιατί είναι άνθρωπος και ο άλλος και έχει αισθήματα!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το πω με στυλ? |