ΑΠΟΡΙΑ
Σελ. 1
Μήνυμα #74114 από kostas111 στις 19 Μαρτίου 2011, 8:32μμ
μέλος από: 19/3/2011 μηνύματα: 1 0 |
ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 13 ΕΤΩΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΣΧΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΑΝΤΡΕΣ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ. Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74115 από makis92 στις 19 Μαρτίου 2011, 9:03μμ
μέλος από: 14/1/2011 μηνύματα: 367 0 |
Σε πολλούς άντρες αρέσει και κατά την ώρα του σεξ η κοπέλα να τους να τους βάζει δάχτυλο. Σε πολλούς ακούγεται αδερφήστικο και σε άλλους φυσιολογικό. Το ότι σου αρέσουν και οι όμορφοι άντρες δεν σημαίνει ότι μπορεί να είσαι ομοφυλόφιλος απλά μπορεί να ζηλεύεις κάτι από αυτούς. Εφόσον λες ότι σ'αρέσει το άλλο φύλλο, εγώ πιστεύω ότι δεν είσαι. Αλλά εσύ θα το κρίνεις αυτό. Δες τσόντα άμα θες με ομοφυλόφιλους και δες αν ανάβεις όπως με τις γυναίκες! :)) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74116 από giannisefoa στις 19 Μαρτίου 2011, 9:05μμ
μέλος από: 6/5/2009 μηνύματα: 292 0 |
Κοίτα δεν είμαι και σίγουρος για αυτά που θα σου πω αλλά νομίζω είναι σωστά...Λένε ότι όλοι οι άντρες ερεθίζονται αν τους βάλουν δάχτυλο από πίσω(τώρα αλήθεια ή ψέμα δε το ξέρω).Πάντως το έχω διαβάσει πολλές φορές.Όσο το ότι σου αρέσουν οι όμορφοι άντρες πιστεύω ότι απλά πρόκειται για θαυμασμό κι όχι κάτι άλλο.Δηλαδή αλλιώς σου αρέσουν οι όμορφοι άντρες κι αλλιώς οι όμορφες γυναίκες.Τις γυναίκες λογικά τις σκέφτεσαι στο κρεβάτι σου και για τους άντρες λες πχ τι ωραίο σώμα έχει αυτός(και μετά σκέφτεσαι ε,ρε και να χα κι εγώ τέτοιο σώμα).Αν είναι έτσι μην φοβάσαι τίποτα.Αν είναι κάπως αλλιώς και πάλι μην τρελαίνεσαι αλλά τότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη... Ελπίζω να σε βοήθησα... :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74118 από AggelosTuDromu στις 19 Μαρτίου 2011, 9:21μμ
μέλος από: 9/7/2010 μηνύματα: 622 0 |
ερωτηση εβαλες δαχτυλο οταν ησυον 13 κ τωρα εισαι 25? κ ακομα το σκευτεσαι? ξεπερασετο ρε δεν ειναι τπτ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74122 από sexypandaGR στις 19 Μαρτίου 2011, 9:35μμ
μέλος από: 18/11/2010 μηνύματα: 219 0 |
Μπα αδικα ανησυχεις δεν ειναι τιποτα.Εδω αλλοι παιζουν τα εργαλεια των αλλων 5-6 ατομα μαζι και εσυ για μια φορα που σου ετυχε να βαλεις δαχτυλο σιγα το πραγμα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74124 από panosx στις 19 Μαρτίου 2011, 9:47μμ
μέλος από: 1/9/2010 μηνύματα: 720 0 |
ok τωρα μ ξαναγραψεις με κεφαλαια |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74130 από asap στις 20 Μαρτίου 2011, 12:02πμ
μέλος από: 12/2/2011 μηνύματα: 860 0 |
νταξει μωρε.. μπορει να εισαι και Bisexual... το οτι εβαλες δακτυλο δεν σημαινει κατι... το δακτυλο στους ανδρες ερεθιζει ακομα περισσοτερο και εκσπερμανει ποιο γρηγορα... αμα πας με κανεναν ανδρα ή σκεφτεσαι πολυ "πουστικα" τοτε οκ εισαι γκει... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74144 από GrandmasterL στις 20 Μαρτίου 2011, 12:42μμ
μέλος από: 22/4/2010 μηνύματα: 205 0 |
Μπορει να εισαι bi..Θα το ανακαλυψεις μονο μεσω δοκιμης. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74212 από Μανοςςςςςς στις 22 Μαρτίου 2011, 1:25πμ
μέλος από: 21/3/2011 μηνύματα: 55 0 |
Ακου φιλε τι θα κανεις...πηγαινε σε κανενα σαιτ με τσοντες και βαλλε να δεις με γκει...Μια φορα ειδα και πραγματικα κοντεψα να ξερασω...αν εσενα οχι μονο δεν σου προκαλει αηδια αλλα σου αρεσει κιολας τοτε σιγουρα σου αρεσουν οι ανδρες...Το αν εισαι Bi(επειδη ειπες οτι σου αρεσουν οι γυναικες)ή αν εισα γκει δν εχει και κεγαλη σημασια. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74278 από agapoula στις 23 Μαρτίου 2011, 6:24μμ
μέλος από: 23/3/2011 μηνύματα: 64 0 |
Εγω πιστευω οτι εισαι απολυτως φυσιολογικος...δεν ειναι λιγοι αυτοι που δοκιμαζουν τα παντα στο κρεβατι εως να βρουν τι τους φερνει σε μεγαλυτερη ηδονη και σιγουρα δεν ειναι ντροπη οτι και αν ειναι αυτο(μιλαμε για ατομα χωρις ταμπου)...απλως η σημερινη κοινωνια με τις αντιδρασεις που εχει σε κανει να σκεφτεσαι ετσι...συμφωνω με αυτα που λενε και τα παιδια βεβαια...μπορεις να βαλεις να δεις και να συγκρινεις και με μια ''γυναικεια ταινια''...ομως να διευκρινισω οτι ακομη κ αν φανταστεις να κανεις κατι με αντρα μια στο τοσο δεν σημαινει ουτε οτι εισαι Βi αλλα ουτε και gay...απλα μια φαντασιωση(ολοι εχουμε)το θεμα ειναι να μπορεις να ξεχωρισεις και να κανεις αυτοκριτικη στον εαυτο σου απ τη στιγμη που εσυ ξερεις καλυτερα απο εμας τι επικρατει στον ψυχικο,ψυχολογικο,πνευματικο,σεξουαλικο αλλα και συναισθηματικο εσωτερικο σου κοσμο...ελπιζω να σε βοηθησα...σκεψου χαλαρωσε και μην αγχεσε για τιποτα :D |
προφίλάλλα...˵quote˶ |