Μήνυμα στις 3/7/2014 στις 08:54 @Flame
Ας προσθεσω και εγω κατι βλεποντας οσα γραψατε... Λεω να σταματησουμε να φιλοσοφουμε για το θανατο αφου εξαλλου δεν ειναι δουλεια μας να το κανουμε και ουτε μπορουμε βεβαια.Κρατιστε οτι ιδεες και οτι ανησυχιες εχετε για αυτο το θεμα στις φοιτητοπαρεες που θα κανετε.Και εμενα μαρεσει να συζητω τετοια θεματα και με προβληματιζουν κατα καιρους αλλα στην τελικη πρεπει φιλε Πιθηκα να κρατησεις αυτο που ειπε ο Γοεμπμαστερ απο πανω.Ποιο; Το να σκεφτεσαι το θανατο ως κατι που μπορει να σου συμβει αυριο για να προσπαθεις να ζεις το σημερα σαν να ηταν η τελευταια σου μερα..Μακαρι να το καναμε ολοι αυτο.Πως θα ηθελες να ηταν η τελευταια σου μερα ; Που ξερεις ; Μπορει να ειναι η σημερινη... Πήγαινε στο θέμα: Φόβος για το θάνατο...
Μήνυμα στις 28/6/2014 στις 00:51 @Κλάψιμο
Χαιρετώωω, Φίλε διεφθαρμένε αν βρεις την απάντηση πες την και σε μένα γιατί ακριβώς το ίδιο περνάω! Πήγαινε στο θέμα: Αλλαγη Προσωπικοτητας
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 10:15 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Το γεγονος οτι δεν εχεις αποδεχτει αυτο που εισαι σιγουρα φαινεται στη συμπεριφορα σου μπροστα στους αλλους...Σιγουρα εχεις παντα μια σταση περιεργη σε φαση "εχω πολυ αγχος για οτιδηποτε πω και για καθε μου κινηση, γιατι με νοιαζει πολυ πως θα το παρουν οι αλλοι"αυτο το πραγμα φαινεται στους γυρω σου οσο και να μην το πιστευεις.Δειχνεις τελειως σφιγμενος,εως και ψυχαναγκαστικος...Αν αποδεχτεις αυτο που εισαι,δηλαδη αν αποδεχτεις οτι δεν μπορεις να εισαι τοσο κοινωνικος,θα σταματησεις να σκεφτεσαι καθε σου κουβεντα και κινηση,θα χαλαρωσεις,και δεν θα δειχνεις το υφος του psycho ολη την ωρα...Το να εισαι χαλαρος μετραει πιστευω.Πήγαινε στο θέμα: πως να κανω ατομα να με προσεξουν
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 10:10 @Θ. Κλημεντίνη
Σε καταλαβαινω αδελφε...Ειναι μεχρι να ερθει η δευτερη σοβαρη σου σχεση για να καταλαβεις οτι τελικα μπορει και να μην ηταν η μια και μοναδικη για σενα... Πήγαινε στο θέμα: Με θελει ακομα;
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 18:09 @Θ. Κλημεντίνη
Γιάννη γεια σου και από μένα, Πες μου είναι η πρώτη σου σχέση αυτή; Γιατί αυτό μπορεί να εξηγεί πολλά και μιλάω εκ πείρας γιατί βλέπω στο πρόσωπο σου τόσα κοινά με μια δική μου κατάσταση... Πήγαινε στο θέμα: Με θελει ακομα;
Μήνυμα στις 8/4/2014 στις 08:30 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχας μην λες οτι σε παράτησε για κάτι καλύτερο...Υποτιμάς τον εαυτό σου.Τώρα σχετικά με το τι να κάνεις: 1) Το σωστό είναι αν νοιώθεις έστω και λίγο ερωτικά για αυτόν να κόψεις κάθε επαφή.Σε έχω ήδη κάνει εικόνα να δίνεις σημασία σε κάθε λέξη που σου γράφει στη συνομιλία σας στο facebook.Να τρώγεσαι επί ώρες μήπως κάποια λέξη του έκρυβε κάποιο υπονοούμενο.Ο τύπος φέρεται εγωιστικά.Δεν καταλαβαίνει οτι καταβάθως και μακροπρόθεσμα αυτή η επαφή σου δημιουργει πρόβλημα,οτι δεν σε αφήνει να ξεκολλήσεις. 2)Όλα τα παραπάνω είναι εύκολο να τα λέω κρίνοντας αντικειμενικά.Επειδή όμως βρίσκομαι και εγώ στην ίδια φάση με σένα,ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κόψεις έστω και αυτή τη μικρή επαφή,η οποία πιστεύεις οτι κρύβει μια μικρή αλλα αρκετή για σένα ελπίδα να τα ξαναβρείτε... Τι να πω...Μακάρι να βρείς και να βρώ το κουράγιο να βάλουμε ένα γαμη@@%$^@!νο Χ και να προχωρήσουμε με καθαρό μυαλό,με σκέψεις που να μας χαροποιούν και όχι να μας θλίβουν,και με χαρούμενα όνειρα που να μην καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που τα είδες όταν ξυπνήσεις... Πήγαινε στο θέμα: επαφες με πρωην
Μήνυμα στις 8/4/2014 στις 08:14 @Θ. Κλημεντίνη
Κοπελιά μπράβο σου...Είσαι πολύ καλή...Σέβεσαι τη σχέση του με την άλλη κοπέλα και επίσης χώρισες πρώτα τον πρώην σου πριν κανεις κάτι με τον λεγάμενο :P Μόνο για αυτό μπράβο.Δεν έχει σημασία τι θα γίνει με αυτόν τον τύπο.Να σου πω την αλήθεια αν και δεν με αφορά , θα ήθελα να μην γυρίσει ποτέ σε σένα γιατί δεν σου αξίζει.Είμαι σίγουρος οτι θα εκτιμήσουν και άλλοι την ειλικρίνεια και την εντιμότητα σου.ΕΕΕΕ δεν γίνεται κάποιος από αυτούς θα σου κάνει το κλικ, και ελπίζω να σου φερθεί όπως σου αξίζει! Αυταααα Πήγαινε στο θέμα: πως θα τον κανω να κολλησει
Μήνυμα στις 8/4/2014 στις 07:34 @Κλάψιμο
Αγορίνα μου σε νοιώθω ..Το είχα ζήσει και εγώ αυτό όταν έμενα με τους γονείς μου.Απλά μην το βλέπεις έτσι.Μην νομίζεις δηλαδή οτι η μανα σου το κάνει αυτό επίτηδες για να στην σπάσει ή οτι κάνει διακρίσεις ανάμεσα στα παιδιά της.Εγώ πιστεύω οτι θέλει να σε έχει σπίτι γιατί είσαι ο μόνος που της έμεινε.Οι άλλοι έφυγαν για σπουδές...Μετά τα 40 οι μάνες γενικώς τα παίζουν.Σύδρομο άδειας φωλιάς αν έχεις ακουστά;Αμα της φύγεις και εσύ θα πανικοβληθεί :P ...Μπορεί να είναι δίπλα το δωμάτιο που λες αλλά όσο ναναι σε θέλει δικο της ..xaxa... Αυτα...Αντε σου έυχομαι να την ψήσεις! Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με την μανα μου.
Μήνυμα στις 8/4/2014 στις 07:28 @Θ. Κλημεντίνη
Φίλη μου αφού βλέπεις ότι το παλικάρι είναι γενικά ντροπαλό πάρτο λάου λάου.λογικά με αυτά που του είπες στα μηνύματα μάλλον τον κόμπλαρες περισσότερο.Πιο χαλαρά. Άντε καλή τύχη ! :)
Πήγαινε στο θέμα: Δευτερο ραντεβου |