Μήνυμα στις 26/10/2011 στις 14:00 @Θ. Κλημεντίνη
βασικα σημερα τσακωθηκαμε επειδη ειπα τον πρωην της φλωρο τελικα συμφωνω με τον ασοτο για ενα πεος ηταν
Πήγαινε στο θέμα: παιζει προβλημα
Μήνυμα στις 25/10/2011 στις 22:34 @Θ. Κλημεντίνη
ειπα να κανω κατι με την πρωην κλασσικα της μιλισα ολα κομπλε αλλα αυτη ειναι κολλημενη με αυτον που τα χει και σημερα χωρισανε και εμεις φασωθηκαμε και αρχησε να μου τρηβεται και μετα παλι αρχησε να μου λεει για τον πρωην και εγω τωρα θελω σχεση γιατι μαλλον εφαγα κολλημα και συναιχια απο τοτε που της ειπα οτι την γουσταρω μια το παιζει δυσκολη μια ερχεται με αγκαλιαζει μου τριβεται τι λετε να κανω να την γραψω για λιγο?
Πήγαινε στο θέμα: παιζει προβλημα
Μήνυμα στις 27/9/2011 στις 23:55 @Διασκέδαση
εγω στην θεση σου θα επινα οτι εβρισκα :P παρε βοτκα και ανακτεψετο με κανα χυμο και μια μπυρα ρε φιλε σιγα 5-4% αλκοολ εχει οσο το breezer Πήγαινε στο θέμα: Αλκοόλ
Μήνυμα στις 27/9/2011 στις 18:03 @Κλάψιμο
πες της να παει στο γραφειο να ρωτησει πως τα πας για να δει αν διαβαζεις η οχι
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω αν διαβάζω σωστά
Μήνυμα στις 27/9/2011 στις 17:58 @Μηχανήματα
νομιζω για ομαδες ειναι
Πήγαινε στο θέμα: Ιστοσελιδα στο ιντερνετ που δεν γνωριζω
Μήνυμα στις 27/9/2011 στις 17:36 @Θ. Κλημεντίνη
αν μπουκαρει εισαγγελεας οχι δηλαδη M1k3y δεν προκειτε να γινει καμια στραβη ετσι? Πήγαινε στο θέμα: καταληψη
Μήνυμα στις 27/9/2011 στις 16:09 @Θ. Κλημεντίνη
σημερα κ ολας καναμε πορεια με αλλα 2 σχολεια ο διευθιντης ομως εδιοξε εναν απο το σχολειο που του την ελεγε για την καταληψη...τωρα φταιμε εμεις να το κλεισουμε και να μην το ανοιξουμε ποτε? Πήγαινε στο θέμα: καταληψη
Μήνυμα στις 25/9/2011 στις 14:16 @Θ. Κλημεντίνη
οπως στα περισσοτερα σχολεια της ελλαδας αυριο θα το κλεισουμε και εμεις αλλα εχουν πει καθηγητες πως αν τολμησουμε να το κλεισουμε θα ερθει εισαγγελεας μαζι με μπατσαρια και θα κανουν συληψεις εκτος απο αυτο εχουμε ιδι το πρωτο αιτιμα τα βιβλια και μετα ακολουθουν και αλλα οπως το οτι λοιπουν καθηγητες την κακη συμπεριφορα μερικων καθηγητων ΚΑΙ του διευθηντη την κακη κατασταση των κτιριων ολοκηρη σελιδα να μην τα πω ολα...τεσπα θελω να ρωτησω τι μπορουμε να κανουμε με τον εισαγγελεα? Πήγαινε στο θέμα: καταληψη
Μήνυμα στις 25/9/2011 στις 14:09 @Θ. Κλημεντίνη
πο αυτα τα παιχνιδακια μου την δινουν στα νευρα βρες αλλη γκομενα και αυτην κρατατην καβατζα
Πήγαινε στο θέμα: Επραξα σωστα?
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 16:12 @Θ. Κλημεντίνη
ορμα ρε σιγα τι εχεις να χασεις? ουτε μαθημα τωρα σου κανει ουτε τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιώσεις με παλιά καθηγήτρια |