Μήνυμα στις 2/2/2012 στις 13:03 @Διασκέδαση
Κοπελια μην περιμενεις να βγαλεις τα τεραστια ποσα απο το στοιχημα.Ποιες ομαδες θα παιξεις θα βρεις εσυ.Για να ξεκινησεις να κερδιζεις θελει χρονο και γνωση πανω στο θεμα.Το στοιχημα ειναι μια τεχνη.Εγω θα σε προτεινα να παιξεις over/under μιραζει λευτα.Αλλα καλυτερα κατσε και ψαξε για μια ομαδα τι αποτελεσματα βγαζει και πως παιζει ετσι στο κουτουρου πρεπει να εχεις πολλα κιλα τυχη για να παρεις λευτα.Αλλη λυση ειναι να παιζεις μεγαλες ομαδες οπως barcelona-real και τετοια οι οποιες παντα βγαζουν πολυ καλα αποτελεσματα.
Πήγαινε στο θέμα: Στοιχημα
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 00:02 @Διάφορα
Αααα και κατι αλλο τι κανω για να βρω ποσα κερδιζω σε περιπτωση που κερδισω?
Πήγαινε στο θέμα: παμε στοιχημα
Μήνυμα στις 27/1/2012 στις 16:23 @Διάφορα
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ (+1,0) αυτο ακριβως εγω βλεπω
Μήνυμα στις 27/1/2012 στις 16:07 @Sex
Εγω λεω πως θα ηταν καλυτερο να προχωρησεις με την κοπελα σου και θα καταλαβεις μετα σε ποια κατηγορια εισαι.Τωρα οσο για τα ατομα με τα οποια πειραματιστικες στο παρελθον τα θυμουντε απλα δεν το δειχνουν γιατι μπορει να ντρεποντε για αυτο.Αν δεν λειτουργησει αυτο με την κοπελα σου τοτε θα σου προτεινω να πας σε ενα μπουρδελο να συνατησεις επαγγελματιες και εκει σιγουρα θα καταλαβεις αν εισαι γκει η στρειτ
Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικός προσανατολισμός και απορίες
Μήνυμα στις 27/1/2012 στις 16:01 @Διάφορα
ελεγε διπλα στην σαραγοσα +1.0 σε παρενθεση νομιζω αλλα στα betsites που ειδα εγραφε κανονικα οβερ και την αποδοση
Μήνυμα στις 27/1/2012 στις 15:50 @Διάφορα
Ρεαλ σαραγοσα αυριο κωδικος 333 γιατι δεν λεει τι αποδοση εχει το οβερ μηπως δεν γινετε να παιξω οβερ??
Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 23:21 @Μηχανήματα
Αν μπορειτε να μου πειτε ποσο εχουν περιπου κιτ βελτιωσης σε evo 9
Πήγαινε στο θέμα: evo kits
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 14:36 @Διάφορα
Πειτε μου μια καλη συνταγη για κεφτεδες
Πήγαινε στο θέμα: Κεφτεδακια τηγανητα
Μήνυμα στις 20/12/2011 στις 15:45 @Sex
Δεν ειμαι και ειδηκος στο θεμα αλλα εχω ακουσει οτι για να μεινει εγκυος μια γυναικα πρεπει αφου τελιοσει η πραξη να ξαπλωσει σε ενα κρεβατι με τα ποδια σηκομενα στον τοιχο και ο κωλος να ακουμπαει στον τοιχο
Πήγαινε στο θέμα: γόνημες μέρες και εγκυμοσήνη
Μήνυμα στις 18/12/2011 στις 12:07 @Μηχανήματα
Δεν θελω να αγορασω να πουλησω θελω
Πήγαινε στο θέμα: Βουλγαρικη ιστοσελιδα οπως car.gr |