Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 17:42 @Flame
δυστυχως οι εβραιοι δεν ηταν οι μονοι.γιατι εμεις περασαμε καλυτερα; ή μηπως οι γυφτοι επαθαν χειροτερα απο τους εβραιους;αν κι οι εβραιοι κανουν χειροτερα στους παλαιστινιους τωρα
Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 17:35 @Flame
ενω εσυ που μας λες αμορφοτους εισαι καλυτερος Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 17:27 @Flame
πφφφ.ακομα να μου πεις που πηρες την 'μορφωση' σου.εσυ οταν γραφεις στον ιντερνετ πρωτο πραγμα να δεις τα ορθογραφικα ε;
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 17:11 @Flame
χεσε μας γαμω την μορφοση σου γαμω.εξυπνακια.απο ποιο πανεπιστιμιο βγηκες κι εισαι ποιο εξυπνος απο μενα;
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 17:07 @Flame
αστα,το 74 η ολη φαση ηταν ενα τεραστιο μπουρδελο.αλλα υπαρχει κι ενας αλλος δικτακτορας κι φασιστας που ειπε ενα γαμω ΟΧΙ.κατι που οι 'δημοκρατες΄σημερε το εχουν κανει ΝΑΙ Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 16:59 @Flame
κι επεισης το σιγουρο ειναι πως οσο τρελοι κι αν ειναι οι χρυσαυγιτες ειναι εθνικιστες κι ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 16:58 @Flame
πφφφ.δεν εχω προβλημα με τους μεταναστες.εχω προβλημα με αυτους που μπηκαν παρανομα κι συνεχιζουν να ειναι.κι ολους αυτους που ενω ειναι νομιμοι ειναι χειροτεροι κι απο παρανομους.δεν ειμαι ρατσιστης οσο εχει να κανει με τις γυναικες.μαλλον εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 16:52 @Flame
δεν ειπα πως ειμα ρατσιστης οσο εχει να κανει με την κοπελα.
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 16:15 @Flame
μπα..... λοιπον το περιβαλλον μου (στην οικογενεια- ειναι αριστερο.κι ο 'εθναρχης' οπως λενε πολη τον Μεταξα δικατορας ηταν. αυτο για την κοπελα το ειπα επειδη δεν εχει μιλησει καμια τοση ωρα.αν ημουν ρατσιστης δεν θα απανταγα στο μηνυμα θα της ελεγα να πηνει κανα πιατο. Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 16:08 @Flame
κι ο ελβις ζει ακομα.... Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!? |