Μήνυμα στις 23/10/2016 στις 17:19 @Μηχανήματα
αυτο που με ξεπερναει ειναι που απαντατε ενω το θεμα ειναι 2 χρονων..
Πήγαινε στο θέμα: smartphone
Μήνυμα στις 18/10/2016 στις 16:23 @Διάφορα
Λογικο, Ιδιωτικη σχολη ειναι και επιχειρηση που πρεπει να βγαλει λεφτα. Θα πρεπει να τους πρηξεις για να παρεις τα λεφτα σου. Γιατι δεν επελεξες ενα δημοσιο ΙΕΚ το οποια τα διδακτρα ειναι πολυ χαμηλα; Εγω πληρωνα 45 ευρω παραβολο το 6μηνο. 2 Χρονια δηλαδη που σπουδασα δεν εδωσα ουτε 200 ευρω στο δημοσιο. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τη σχολή
Μήνυμα στις 4/2/2014 στις 16:33 @Sex
το λεω επειδη στο γυμνασιο ολοι την ειχαμε 17+ εκατοστα...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την κρύψω
Μήνυμα στις 3/2/2014 στις 21:46 @Sex
επισης υπαρχει και η 3η κατηγορια που λεει ΨΕΜΜΑΤΑ... ολοι οι πουτσαραδες εδω μεσα βρεθηκαν... Πήγαινε στο θέμα: Πως να την κρύψω
Μήνυμα στις 27/1/2014 στις 22:09 @Flame
εγω λεω οτι αυτα γινονται εδω και αιωνες. απλα τωρα σου φαινονται καπως γιατι τα βλεπεις ολα να γραφονται σε ενα φορουμ και να μιλανε ολοι τοσο ανοιχτα για το οτιδηποτε κανουν -απο τοσο μικρες ηλικιες-.
Πήγαινε στο θέμα: κοινωνία με κοκκινο φωτακι;
Μήνυμα στις 27/1/2014 στις 21:57 @Flame
το οτι γινονται οργια απο την αρχαια ελλαδα με γκει απο τετοιες ηλικιες και οτι αλλο θες, τωρα σε πειραξε τι παιζει με την γενια μας δηλαδη? επειδη τα βλεπεις ολα αυτα γραμμενα σε ενα forum που ο καθενας εδω μεσα ειναι ανωνυμος?
Πήγαινε στο θέμα: κοινωνία με κοκκινο φωτακι;
Μήνυμα στις 25/1/2014 στις 21:04 @Κλάψιμο
κοριτσι γυμνασιου δεν ειναι οτι και ποιο ωραιο να εχει σκουλαρικια και ξυρισμενο κεφαλι στα πλαγια... η μητερα σου εχει ενα δικιο που σε κραταει ακομα να κανεις αυτα τα πραγματα... μην βιαζεσαι να μεγαλωσεις και να παριστανεις το "μαγκακι" με τα σκουλαρικια στους αλλους στο σχολειο... ακου την μητερα σου τωρα τουλαχιστον και μετα στο λυκειο και μετα απλα σκεψου οτι οι επιλογες θα ειναι δικες σου σε ολους τους τομεις της ζωης σου. Πήγαινε στο θέμα: side labret και γονεις
Μήνυμα στις 12/1/2014 στις 12:29 @Sex
αναλογος και ποσο στενο ειναι, με τα χρονια θα χαλαρωνει και θα ανοιγει , αμα ειναι πολυ στενο τοτε μπορεις να κανεις μικροεπεμβαση να στο κοψουνε..
Πήγαινε στο θέμα: Πως κοβετε το πετσακι?
Μήνυμα στις 22/12/2013 στις 19:48 @Θ. Κλημεντίνη
προσωπικα μου αρεσουν οι κοντες, αλλα προυποθεση ειναι να μην ειναι κοντοχοντρες... να εχουν νορμαλ σωμα . τις φανταζομαι να τις "παιζω" στα χερια μου(ερωτικα ισως) μιας και ειμαι ψηλος και γουσταρω στην σκεψη την ολη φαση...
Πήγαινε στο θέμα: Αρεσουν οι κοντες γυναικες στους ανδρες?
Μήνυμα στις 1/11/2013 στις 00:39 @Sex
αυτο ειναι θεμα ανατομιας.. δεν γινεται ολες να πετατε 2 μετρα squirting.!! και η δικια μου κοπελα τελειωνε αρκετα συχνα και γινοταν αυτο που λες ,ερχοταν σε κορυφωση και γινοταν μουσκεμα... ;)
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείος οργασμός |