Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 20:55 @Ftou.gr admin
Μικει προσεξε πως μιλας,δεν σε εβρισα...webmaster ειχα τους αλλους 2 επειδη με ειχες κανει ban...Και μου εκλεψαν μονο τον κωδικο αυτου του προφιλ απλα επειδη δεν θελω να υπαρχουν τα μηνυματα μου(γιατι πλεον ειμαι αναγνωρισημη και με τα αλλα 2)ζητησα να σβηστουν ολα...ευχαριστω...σας παρακαλω πολυ λιγη κατανοηση και αφαιρεση των μηνυματων γρηγορα!!!αν δεν γινετε ολων τουλαχιστον αυτου με τον τιτλο αγαπουλα...σας ικετευω!!![:'(]
Πήγαινε στο θέμα: gia ton webmaster
Μήνυμα στις 29/5/2011 στις 18:01 @Ftou.gr admin
sos!kapoios mou exei klepsei ton kwdiko apo net kafe pou dimosieua apories mou kai grafei themata xwris tin eggrisi mou prospoioumenos oti eimai egw.xrisimopoiei to pseudwnumo mou pou oloi gnwrizoun kai osoi einai melh edw mou exoun anaferei pseutika themata kai stoixeia gia emena dimiourgontas problimata sthn oikogeneia mou,sto filiko mou periballon kai stin trieth sxesi mou...zitw na diagrafoun ola ta mhnumata pou exoun to pseudwnumo mou kathws kai to pseudwnumo mikraki kai plhgwmenh kai na diagrafei autos o logarismos(kai oi 3 vasika)sas euxaristw polu gia thn katanohsh! Πήγαινε στο θέμα: gia ton webmaster
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 10:34 @Sex
παιδια και εγω ειμαι πολυ τρομοκρατημενη γιατι ολοκληρωσα την πρωτη και την τριτη μερα μετα την περιοδο μου(δεν εχω σταθερο κυκλο)και ενω τελειωσε εξω και σκουπιστηκε απ οσο θυμαμαι με υγρο και στεγνο μαντιλακι φοβαμαι οτι μου εκατσε η σταρβη με τα προσπερματικα. εχω 5 μερες καθυστερηση με τη σημερινη,δεν εχω ιχνος περιοδου,εχω τρελαθει,πειναω συνεχεια,εχω συχνουρια και φοβαμαι να κανω τεστ επειδη ειμαι μονη εδω και δεν εμπιστευομαι ιδιαιτερα καποιον...πραγματικα εχω φρικαρει και πολυ φοβαμαι οτι συνεβει το μοιραιοεπισης επειδη ειμαι αρρωστη παιρνω καποια φαρμακα για συναχι,καραμελες λαιμου φαρμακευτικες και αντιφλεγμονωδη για το λαιμο μου και την επομενη μερα που το καναμε για πρωτη φορα πηρα το χαπι της επομενης μερας για ασφαλεια(μετα απο 22 ωρες)και την ακριβως επομενη το ξανακαναμε και ηταν πιο προσεκτικος αλλα η μαλακια ηταν οτι πηγε να φορεσει το ιδιο προφυλακτικο με προσπερματικα μεσα και μετα σκουπιστηκε τοπικα με το χερι(αφου το εβγαλε γιατι ποναγα)και μπηκε...οταν επιασα ηταν στεγνος αλλα αν ειχε μεινει εστω λιγο η εσταξε μεσα και δεν προλαβε να βγει?αν και ισχυριζεται οτι οταν του ερχονται τα προσπερματικα το καταλαβαινει...φοβαμαι πολυ μπορει να πηρα αυτα τα φαρμακα αλλα δεν δικαιολογειται 5 μερες καθυστερηση χωρις κανενα ιχνος περιοδου...θα τρελαθω...
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 15:09 @Sex
του αρεσει και επειδη αναβει πολυ το κανει αυτο...ρωτα τον κι εσυ για να το επιβεβαιωσεις και γενικως ρωτα τι του αρεσει στο θεμα κρεβατι...
Πήγαινε στο θέμα: Τί αρέσει στους άντρες στο σεξ?
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 15:04 @Sex
κατα την αποψη και οντας στην ηλικια των 19,για ενα ζευγαρι παντρεμενο και ειδικα τοσα χρονια μου ακουγεται πολυ παραξενο και αδικο αυτο...ναι μεν φαντασιωασεις εχουμε ολοι αλλα εχουμε την ικανοτητα σε αντιθεση με τα ζωα να μπορουμε να ελεγχουμε και να συγκρατουμε τισ σκεψεισ μασ και τισ ορμες μας...αν και δεν διευκρινιζεις τις ηλικιες σας οπως και την ηλοικια και το φυλο του παιδιου σας εγω λοιιπον εχω να σου προτεινω(επειδη καταλαβαινω οτι σ αυτα τα δεκα χρονια και βαλε εχετε βαρεθει τη μονοτονια στο κρεβατι)να μιλησετε με το συζυγο σου,να ακουσετε ο ενας τη γνωμη του αλλου,να απομακρυνθειτε απο τις παγιδες ολων αυτων των σελιδων που κρυβουν χιλιαδες κινδυνους,να του κανεις νεα χατηρια και αλλα κολπα στο κρεβατι(για την αποτροπη του πιθανου κερατου αν και δεν νομιζω να σκεφτεται να σε κερατωσει αντιθετως θα ηθελε και οι δυο να κανετε κατι διαφορετικο φανερα ο ενας με τον αλλο που αυτο δηλαδη ειναι η φαντασιωση και η πραγματοποιηση της)και να εφευρετε νεα πραγματα μαζι για να ζωντανεψει η ερωτικη ζωη σας...και καλο θα ηταν να τον απομακρυνεις με τροπο απο ολα αυτα τα site...
Πήγαινε στο θέμα: Ανταλλαγή συντρόφων
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 08:08 @Sex
φιλια στο λαιμο,χαδια παντου,ψιθυρους στο αυτι,ηχους ευχαριστησης(οχι να στριγκλας)χουφτωματα απαλα και μετα πιο αγρια,γρατζουνισμα στην πλατη και στο στηθος(οχι να ματωσει)φιλια απο το καρυδι του λαιμου εως το πεος του,πιπιλισμα στις ρογες,λιγο δαχτυλο πισω η εστω και εξωτερικα,να κυλιεστε μεταξυ σας στο κρεβατι και ξαφνικα να κατσεις απο πανω του να του πιασεις τα χερια κατω και να τριβεσαι πανω στο πεος του αργα κανωντας γκριματσες ευχαριστησης,να τριβεις τα μαλλια σου επανω του,να του δαγκωνεις σιγανα τα αυτια και τα χειλη...γενικως βαλε φαντασια και αυθορμητισμο...
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να τον ανάψω
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 08:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:καθαρα ψυχολογικο...και ναι για την ηλικια σου εισαι μια χαρα...οσο μεγαλωνεις μεχρι τα 21-22 θα αναπτυχει κι αλλο...Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 05:25 @Sex
μικει εχεις δικιο σε οσα λες αλλα εμενα ειναι αλλη περισταση...τεσταμεντ σου εχει τυχει κατι παρομοιο με κοπελα?κανεις αλλος που να γνωριζει?
Πήγαινε στο θέμα: φοβος ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 05:19 @Sex
η αγαπουλα εγω δηλαδη?
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι το παιδι με το θεμα του τεσταμεντ
Μήνυμα στις 20/5/2011 στις 23:55 @Sex
ειναι κανενα εικοσαευρω...αλλα αν ειναι να βγει αρνητικο να τα δωσω ολα και ας κανει και παραπανω αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα βγει θετικο.εχω τρελαθει γιατι δεν εχω συμπτωματα περιοδου οπως αλλες φορες αλλα πειναω περισσοτερο μερικεσ φορτες εχω ζαλαδες και ποναω λιγο χαμηλα σαν να ειμαι κρυωμενη μαλλον επειδη θα χασω την περιοδο αυτου του μηνα...αλλα και στο γυναικολογο να παω παλι το ιδιο θα ειναι ειδικα αν μου πει τπτ που δεν θελω ν ακουσω αν κανω εστω τεστ ουρων(οπως της εγκυμοσυνης που κατουρας επανω)και εχω π.χ ουρολοιμωξη θα δειξει θετικο?
Πήγαινε στο θέμα: φοβος ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης |