Μήνυμα στις 29/11/2013 στις 13:31 @Sex
Εφόσον έχεις προχωρήσει και του αρέσει για ποιο λόγο να αγχώνεσαι;Σκέψου πως γι αυτόν μπορεί να είναι ότι πιο διεγερτικό υπάρχει!Και ακόμα κι αυτό να μην σε νοιάζει σκέψου πόσα αγόρια εδώ σου είπαμε πως είναι σέξι να έχεις μεγάλα χείλια!Μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα που λες πως θεωρείς το δικό σου το μεγαλύτερο "πρόβλημα" και ξέρω πως κάθε άνθρωπος σκέφτεται μ αυτόν τον τρόπο γιατί πάντα τείνουμε να θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε και θεωρούμε όμορφο...Κάποια με μεγάλα βυζιά και άσχημο κώλο μπορεί να θεωρεί πως όλοι κοιτάνε τον κώλο της,κάποια με μικρά βυζιά και ωραίο κώλο πως όλοι κοιτάνε τα βυζιά της...Η αλήθεια είναι πως σε κάθε περίπτωση σε κάποιους αρέσουν κάποια χαρακτηριστικά και σε άλλους όχι...Άλλωστε δεν είναι απαραίτητο να κοιτάει πάντα κάποιος το "αρνητικό" που μπορεί να έχεις πάνω σου αλλά το "θετικό" και τελικά ίσως απλά αυτό που θεωρείς άσχημο,ακόμα κι αν ο άλλος το θεωρεί όχι τόσο όμορφο απλά να περνάει απαρατήρητο...Κάθε άνθρωπος έχει τόσα ωραία πράγματα να προσέξεις πάνω του που πραγματικά είναι πολύ λίγες οι φορές που δεν μπορώ να δω κάτι ωραίο πάνω σε κάποιον,και τότε είναι κυρίως θέμα χαρακτήρα...Και στην τελική αυτό που θεωρείς εσύ πρόβλημα πολλοί εδώ μέσα το θεωρούν σέξι!Το ίδιο ίσως και ο γκόμενός σου!Γιατί να ταλαιπωρείσαι με σκέψεις που αν τις αποβάλλεις και τις στρέψεις υπερ σου θα θεωρείς τον εαυτό σου ακόμα πιο σέξι;It's up to you! ;)
Πήγαινε στο θέμα: ομορφο αιδοιο
Μήνυμα στις 9/9/2013 στις 11:27 @Sex
Κατ αρχήν ήθελα να ήξερα ποιος μπορεί να πιστεύει ότι είναι τσούλα κάποια η οποία ξυρίζεται εκεί πέρα.Είναι η πρώτη φορά που το ακούω και μάλλον και η τελευταία γιατί δεν νομίζω να το ξανακούσω.Τώρα από κει και πέρα κάποιους τους χαλάει να μην είναι ξυρισμένο κάποιους όχι τόσο πολύ αλλά σε γενικές γραμμές πρέπει να είναι περιποιημένο.Δηλαδή και κάποιες τρίχες να έχει να είναι κομμένες και όχι θάμνος.Εγώ τελείως δεν θα ξενέρωνα αλλά η αλήθεια είναι πως για να της κάνεις στοματικό της άλλης και για να είναι το σεξ καλύτερης ποιότητας θέλει όπως είπα και πριν να είναι τουλάχιστον περιποιημένο!Εμένα προσωπικά μ αρέσει να έχει και κάποιο σχέδιο αλλά αυτό είναι λίγο πιο απαιτητικό απότι να ξυρίζεσαι εντελώς...Τέλος σκέψου πως το να ξυρίζεσαι είναι και θέμα υγειηνής. Δεν μπορώ είναι η αλήθεια να καταλάβω τις αντιλήψεις περί τσούλας που είπες αλλά αν φοβάσαι ότι θα χαρακτηριστείς έτσι οκ.Απλά σκέψου πως δεν είναι μόνο θέμα καλλωπισμού. 1ον θα αισθάνεσαι εσύ πιο ωραία με τον εαυτό σου και δεν θα χεις το άγχος αν θα τον ξενερώσεις τον άλλο και θα είσαι πιο καλά από άποψη υγειηνής...Ελπίζω να βοήθησα λίγο... :)
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα για τις γυναικες εκει κατω!?
Μήνυμα στις 21/7/2013 στις 02:56 @Sex
Κατ αρχήν θα συμφωνήσω με τους από πάνω...Πραγματικά πιστεύω πως όλη αυτή η φάση γίνεται για να τονώσεις τον εγωισμό σου και μόνο.Δηλαδή εμείς οι κοινοί θνητοί που δεν βρίσκουμε γκόμενα στην επόμενη γωνία πρέπει να αυτοκτονήσουμε την στιγμή που εσύ ζεις το "δράμα" σου;Κι ύστερα εφόσον γνωρίζεις την ευθύνη που φέρεις γιατί δεν κάνεις κάτι γι αυτό;Γιατί μάλλον κατά βάθος γουστάρεις να σου την πέφτουν σαν τα λαγονικά 10 άντρες την βραδιά.Ε,λοιπόν σόρρυ κοπέλα μου αλλά το αν είσαι ψώνιο και πόσο σοβαρή θεωρείς την κατάστασή σου φαίνεται όχι μόνο απ το να κλαίγεσαι αλλά απ το να πράττεις με τέτοιον τρόπο ώστε να προσπαθείς να αλλάξεις τις καταστάσεις.Από κει και πέρα δεν μπήκα στον κόπο να γράψω απλά και μόνο για να σε κράξω αλλά και να βοηθήσω.Κατ αρχήν σταμάτα να ντύνεσαι προκλητικά.Ντύσου ωραία...Μπορεί οι τύποι που με το που βλέπουν βυζιά να τους τρέχουν τα σάλια να πέθαιναν για να σε αγγίξουν ενώ φοράς τα τσουλίστικα ρούχα σου αλλά κάποιος σοβαρός θα σε προσέξει πιο πολύ και πιο πολύ θάρρος θα πάρει αν φοράς κάτι όμορφο που να σε κολακεύει.Ύστερα αναλογίσου τι πραγματικά θες.Αν θες απλό ωμό σεξ τότε απλά δεν έπρεπε να έχεις κάνει την ερώτηση.Αν θες σχέση τότε γίνε πιο προσεγγίσιμη για τους άντρες αλλά όχι σωμάτικά μα νοητικά(εν ολίγοις χρησιμοποίησε το μυαλό σου κι όχι τα βυζιά σου).Επίσης αν θες σχέση για την σχέση κι όχι απλά για να έχεις έναν παίδαρο να σε πηδάει μονιμα τότε ίσως να πρέπει να ψάξεις για άντρες έξυπνους,με χιούμορ και πιστούς.Διότι ίσως να αναρωτιέσαι όπως πολλές για τον μαλακομαγνήτη.Η απάντηση είναι πως εσείς τον δημιουργείτε τον μαλακομαγνήτη όταν δίνετε θάρρος στα λιγούρια κι όχι σε όσους αξίζουν.Και προφανώς δεν αξίζουν μόνο οι άσχημοι αλλά υπάρχουν και όμορφοι που αξίζουν.Τέλος θέλω να σου απαντήσω σε κάτι που ρώτησες:αν είσαι υπερβολικά όμορφη για να σε πάρουν στα σοβαρά.Η απάντηση είναι πως μπορεί να είσαι υπερβολικά τσούλα,υπερβολικά χαζή,υπερβολικά αδιάφορη για τους άλλους,υπερβολικά χαζογκόμενα και άλλα πολλά αλλά πίστεψέ με κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε πάρει στα σοβαρά αν είσαι υπερβολικά όμορφη και όχι όλα τα παραπάνω.Το πόσο σοβαρά σε παίρνει κάποιος(κι όχι μόνο σεξουαλικά) έχει να κάνει με το εσωτερικό σου κι όχι το εξωτερικό σου...Ελπίζω να βοήθησα και να μην έχασα τον χρόνο μου για να τονώσω την ματαιοδοξία σου...
Πήγαινε στο θέμα: Πολύ όμορφη για να με πάρουν σβρ?
Μήνυμα στις 1/7/2013 στις 16:03 @Sex
Φίλε μου κοίτα να δεις...Το να το πάθεις μια φορά μπορεί να συμβεί σε όλους ή δύο λόγω του τι είχε προηγηθεί...Το ζήτημα είναι πως δεν μπορείς να μπεις στο καβούκι σου και να κλείνεσαι και να παρατάς οτιδήποτε πάει στο σεξουαλικό γιατί φοβάσαι.Αν σ αρέσει η κοπέλα και θες να το κάνεις μαζί της όταν θα έρθει η ώρα μια χαρά θα δουλέψει ο κύριος εκεί κάτω!Και αν θες και την γνώμη μου πιο πολύ θα αισθάνεσαι ότι πήρες εκδίκηση(αν ακόμα θες) αν πηδήξεις μια γκόμενα παρά αν πας σε επαγγελματία...Εκεί είναι που έχει αξία και αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου!Και προς θεού μην λες πως δεν δουλεύει το εργαλείο σου...Μια χαρά δουλεύει αλλά πρέπει να το καταλάβεις κι εσύ πάνω απ όλα!Άντε και καλά γαμήσια!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δυπ συνεχομενες σεξουαλικες αποτυχιες...
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 14:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου εγώ πιστεύω πως ίσως το γεγονός ότι πήγες σε πουτάνα να ήταν αυτό που σε έκανε να μην μπορείς να τελειώσεις και να έχεις κακή στύση.Βάλε και το γεγονός πως υπήρχε το άγχος της πρώτης φοράς,βάλε και πως την πρώτη φορά πήγες απλά και μόνο για εκδίκηση.Είναι αρκετοί λόγοι.Επίσης την δεύτερη φορά είχες ήδη το άγχος του τι είχε γίνει την πρώτη φορά οπότε να το αποτέλεσμα...Πιστεύω πως αν θες να πας σε επαγγελματία καλύτερα να πας απαλλαγμένος απ το άγχος της (ας την πούμε) αποτυχίας σου και να ξέρεις πως πας επειδή εσύ θέλεις.Οργανικό πρόβλημα σίγουρα δεν έχεις αλλά το ζήτημα στον να κάνεις σεξ είναι να θες να περάσεις καλά...Αν όχι τότε απλά δεν θα το γουστάρεις και θα προκύπτουν αναποδιές όπως αυτή...Ελπίζω να σε κάλυψα...Πήγαινε στο θέμα: Δυπ συνεχομενες σεξουαλικες αποτυχιες...
Μήνυμα στις 12/6/2013 στις 13:27 @Sex
Εγώ πάλι διαφωνώ...Δεν είμαι κλειστόμυαλος αλλά δεν θα ήθελα γενικότερα η κοπέλα μου να είναι βιτσιόζα σε μεγάλο βαθμό(και να έχει και απωθημένα) και 2ον σίγουρα θα το θεωρούσα πολύ άσχημο και περίεργο αν όταν ήμουν στα 14 μου έλεγαν πως κάποια έχει διάφορα περίεργα βίτσια(και περίεργα όχι μόνο για την ηλικία αλλά γενικότερα).Δεν είμαι κατά της σεξουαλικής απελευθέρωσης απλά πιστεύω πως για να πετύχεις μια σχέση(όχι τώρα αλλά πιο μετά) πρέπει να βάλεις ένα στοπ σε βίτσια και φαντασιώσεις.Όχι εντελώς αλλά ως ένα σημείο.Αν πάλι έχεις αποδεχτεί ότι τα βίτσια σου αυτά μπορούν να γίνουν αποδεκτά μόνο σε μια καθαρά σαρκική σχέση τότε μπράβο σου,κάνε ότι γουστάρεις.Απλά αν πχ ένα βίτσιο σου είναι να πηγαίνεις με 5 ταυτόχρονα πίστεψέ με όταν θα έρθει η ώρα για σοβαρή σχέση όποιος κι αν είναι ο άλλος δεν θα χαρεί να το μάθει(αν το μάθει).Αλλά τελικά η απόφαση είναι δική σου σε σχέση με το τι θες να κάνεις τώρα και πιο μετά...Αλλά όπως και να χει ηλικία σου είναι μικρή για να έχεις βίτσια την στιγμή που άλλες στην ηλικία σου δεν ξέρουν τι θα πει σεξ... Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν είμαι 40+ είμαι 21... :) Ελπίζω να βοήθησα λίγο...
Πήγαινε στο θέμα: βιτσια
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 22:26 @Διασκέδαση
Παιδιά να πάτε μόνοι σας!Όπως είπε και η verus από πάνω τα group είναι δεσμευτικά...Όντως θα περιλαμβάνεται αμοιβή για τον πράκτορα αλλά λογικά θα είναι πιο φτηνά τα καταλύματα,ακτοπλοικά κτλ οπότε πάνω κάτω θα βγουν τα ίδια λεφτά.Απλά το να τα κλείσετε εσείς έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως:μπορείς να κλείσεις ένα φτηνό(μέτριο) ξενοδοχείο και πολύ φτηνά ακτοπλοικά(πχ περίεργες ώρες ή με αργό καράβι κτλ) ώστε να μειώσετε το κόστος.Επίσης ψάχνοντας θα πάρετε ιδέες για το που και πως θέλετε να μείνετε,να δείτε τι προσφέρει το ξενοδοχείο κτλ...Εκτός αυτού πες πως για κάποιους λόγους θέλετε και μπορείτε να μείνετε 2 μέρες παραπάνω...Με το group πρέπει να κάνεις ολόκληρη φασαρία.Όταν είσαι μόνος σου βλέπεις τι διαφορές πρέπει να πληρώσεις για να φύγεις με το καράβι 2 μέρες μετά και ύστερα ψάχνεις απλά διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία(όλο και κάποιο θα έχει).Αυτό το είχε κάνεις ένα φίλος...Οπότε μπορείς να είσαι και πιο ελαστικός στις μέρες διαμονής και πότε θα φύγεις...Σε γενικές γραμμές αυτά...Αλλά νομίζω είναι αρκετά!
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές
Μήνυμα στις 18/5/2013 στις 15:23 @Sex
Συγνώμη αλλά αν εγώ στα 16 τα είχα με μια μεγαλύτερη και με εμπειρίες θα την είχα βάλει κάτω απ τις πρώτες μέρες...Όχι να κάνω νάζια...Τώρα απ την άλλη το γιατί μπορεί να πιέζεται ή να αγχώνεται κάποιος είναι κάτι άλλο...Μπορεί (αν έχεις ξανακάνει σεξ κι αυτός όχι) να νιώθει ότι θα είναι ανεπαρκής και είναι λογικό κάτι τέτοιο να τον κομπλάρει...Αλλά ακόμα κι αυτό να μην ισχύει και να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό νομίζω πως συζητώντας ήρεμα και δείχνοντάς του πως δεν συζητάς για να τον πείσεις να το κάνετε αλλά γιατί ενδιαφέρεσαι θα καταφέρεις να τον κάνεις να νιώσει άνετα,να σου πει το πρόβλημα(αν υπάρχει) και εν τέλει μπορεί και να το κάνετε...Αν και αυτή η ιστορία μου φαίνεται το θέατρο του παραλόγου αλλά οκ...Ελπίζω να σε βοήθησα! :)
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 17/5/2013 στις 18:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Βασικά ως γυναίκα αυτό είναι το μόνο εύκολο...Πάρε προφυλακτικά και πες του θέλω επιτέλους να το κάνουμε...Ή πες του πχ την ώρα που θα του κάνεις πίπα πως βαρέθηκες πια το στοματικό και θες να το κάνετε...Σε αυτήν την περίπτωση εξήγησέ του πως δεν έχεις βαρεθεί το να του παίρνεις πίπα ή να σου κάνει γλυφομούνι αλλά το να μην κάνετε σεξ.Μετά από κάτι τέτοιο δεν νομίζω κάποιος άντρας να πει όχι...Αν πει όχι τότε μπορείς να κάτσεις και να τον ρωτήσεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...Γιατί αλλιώς δεν νομίζω να μην θέλει να το κάνετε...Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 24/4/2013 στις 18:48 @Διάφορα
Φίλε μου τυχαίνει να σπουδάζω Χρηματοιοικονομικά και Λογιστική...Νομίζω πως,όσο το χω ψάξει τουλάχιστον,γίνεται από κάθε σχολή των Οικονομικών...Σε όποιο τμήμα κι αν σπουδάζεις λογικά μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό στην Δ.Ε.!!Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορείς να κάνεις αν βγεις από ΤΕΙ...Και φυσικά παίζει ρόλο και τι ζητάει κάθε τμήμα στα μεταπτυχιακά του...Αλλά αυτό θα το δεις τελειώνοντας την σχολή σου!
Πήγαινε στο θέμα: οικονομικα |