βλεπω πολυ τσοντα
Σελ. 1
Μήνυμα #60860 από mikraki στις 03 Μαΐου 2010, 5:11μμ
![]() ![]() μηνύματα: 62 ![]() |
καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω το εξης...τελευταια βλεπω παρα πολυ τσοντα σε σημειο να ειμαι υγρη καθε μερα...ειδικα απο χθες που εχω μεινει μονη σπιτι βλεπω με τις ωρες και βαζω δαχτυλο σε σημειο να γεμιζω οτι εσωρουχο βαλλω με πολλα υγρα...ειναι φυσιολογικο αυτο που κανω???η ειμαι εξαρτημενη απο αυτο επειδη ημουν σε μια σχεση που ημουν ικανοποιημενη απο ολες τις πλευρες αλλα τελικα διελυσε κ πληγωθηκα??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60861 από Doctoras στις 03 Μαΐου 2010, 5:57μμ
Κακο δεν ειναι αλλα μην περιοριστεις μονο σε αυτο.Και σαν αγορι τωρα με καθε ευκερια το ιδιο κανω.Ομως καλο ειναι να να το περιορισεις και να ψαξεις για κανα νεο συντρωφω να δοκοιμασεις ολλα οσα εχεις δει εως τωρα .Τιποτα δεν "βλαπτει" αρκει να ειναι με μετρο. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60867 από Seorge στις 03 Μαΐου 2010, 7:52μμ
![]() |
Κοιτα να δεις..κακο δεν ειναι ουτε απο πλευράς οργανικής άποψης και σαφώς δεν ΄πρέπει να αισθάνεσαι ενοχές,γιατι υπάρχουν πολλες κοπέλες που κανουν τ ιδιο με σενα αλλα λέξη δε βγάζουν λόγω κυριως ταμπου που επικρατουν και της άποψης οτι αυτο ειναι κυρίως"άθλημα"των αγοριών.xaζαμάρες..Γι'αυτό λοιπον να μην ανησυχείς για αυτο που κάνεις απλα είναι έτσι διαμορφωμένη η τωρινή περίοδος της ζωής σου που προσπαθείς να αναπληρώσεις κάτι που μόλις πρόσφατα έχασες...να εισαι σίγουρη οτι πρόβλημα δεν υφίσταται και δεν υπάρχει περιπτωση να βρίσκεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα έτσι,ασε που ειμαι βέβαιος οτι και σε λίγο καιρό ήδη θα χεις νεα σχέση :-) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60871 από Σηπτικό Βόδι στις 03 Μαΐου 2010, 8:20μμ
Τι σου κάνει το τυφλό σύστημα στο keyboard ε; :P | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60873 από Doctoras στις 03 Μαΐου 2010, 9:05μμ
Δεν το καταλαβα τι ενοεις?Σορυ κιολας. Αμα καταλαβες οτι κανω οτι κανει η κοπελα (δακτυλο ενοω )δεν ενοω αυτο. Με τον ορο το ιδιο κανω ενοω οτι τραβαω μλκ. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60883 από plhgwmenh στις 03 Μαΐου 2010, 11:55μμ
![]() ![]() μηνύματα: 115 ![]() |
δεν ειναι μονο απο αναπληρωση κενου αλλα επειδη με το αγορι μου δεν ειχαμε ολοκληρωσει γιατι δεν το αξιζε τωρα κανω μονη μου πραγματα που τα ευχαριστιεμαι κ πανω απ ολα δεν τα μετανιωνω κιολασ...απλα τωρα εκμεταλλευομαι την κατασταση επειδη ειμαι ολομοναχη σπιτι...αλλιως δεν θα το ρισκαρα να δω για να μην με τσακωσουν γιατι αλλη μια φορα παραλιγο να γινει κ αυτο...βλεπω πολλα,με αναβουν αλλα η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να τα δοκιμασω...οσο για τη σχεση που ειπε το παιδι παραπανω δεν νομιζω να βρω τιποτα που να κρατησει κ να μην το χασω γιατι παντα δινω κ ποτε δενη παιρνω....ετσι φτανω στο σημειο να μενω μονη κ πληγωμενη κ οι αλλοι ν κανουν τη ζωη τους...πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα εχω νεα σχεση σε συντομο χρονικο διαστημα?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60884 από loverboy στις 03 Μαΐου 2010, 11:58μμ
Η μλκ, ιδιως σε κοριτσια της ηλικιας σου, ειναι απολυτως φυσιολογικη! Εαν μαλιστα δεν υπαρχει καποιος για να κανεις σεξ, γινεται και απαραιτητη. Το οτι υγραινεσαι οταν ερεθιζεσαι ειναι επισης φυσικο - ετσι λειτουργει το συστημα στις γυναικες. Εφοσον σε καβλωνουν οι τσοντες και μπορεις να φτανεις σε οραγασμο ετσι, οκ, προχωρα ελευθερα. Να θυμασαι... δεν κανεις κακο σε κανεναν με το να τραβας μλκ!!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60886 από giannisefoa στις 04 Μαΐου 2010, 12:13πμ
Απλά μην το παρακάνεις και σταματήσεις να θέλεις αγόρια επειδή ικανοποιήσαι με αυτό.Το λέω επειδή το έχει πάθει φίλος μου...Βολεύτηκε σε μια κατάσταση και δεν τον ένοιαζε... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60936 από mikraki στις 06 Μαΐου 2010, 12:28πμ
![]() ![]() μηνύματα: 62 ![]() |
η αληθεια ειναι οτι τωρα και που βλεπω δεν κανω τιποτα...ειναι φυσιολογικο αυτο??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |