Μήνυμα στις 18/6/2011 στις 21:22 @Sex
Ναι ειναι απολυτα λογικό διότι ΄πριν "παίξεις" έχεις τις ορμόνες σου σε πολύ υψηλό επίπεδο.Οταν ομως τελειώσεις οι ορμόνες αυτές πέφτουν χαμηλότερα απο τα κανονικά επίπεδα,για να δώσουν χρόνο στο μόριο σου να ξεκουραστεί κατα κάποιο τρόπο και να επανέλθει ο οργανισμός σου σε μια νορμαλ κατάσταση.Μετα απο κανα 2ωρο εισαι παλι οκ...
Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικο?
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 14:44 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Αρχικα.Αφού κατεβάσεις τους υπότιτλους,αποσυμπιέζεις τα αρχεία απο μέσα.Τα αρχεία αυτά τα κάνεις ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ και τους δίνεις το ΑΚΡΙΒΕΣ ΟΝΟΜΑ της ταινίας.Δηλάδή αν κανεις αντιγραφή-επικόλληση το όνομα που έχει η ταινία σου στο αποσυμπιεσμένο αρχείο υπότιτλων ,ανοίγεις την ταινία με VLC και είσαι αρχηγός :)Πήγαινε στο θέμα: υποτιτλους για ταινεις
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 14:41 @Sex
Ως γνωστών ρωτάω και το διαπιστώσατε :):P Αλλο ένα "γκάλοπ"λοιπόν. Aν έχετε να κάνετε σέξ ενα μήνα (για αγόρια αναφέρομαι) τη στιγμή που θα γίνει μετα απο αυτό το μήνα σε πόσο χρόνο τελειώνετε? Ρωτάω γιατι κάθε φορά που έχω να έρθω σε επαφή αρκετό διάστημα,2 βδομαδες και πανω,την πρώτη,αντε και 2η φορά τελειώνω σε 5 λεπτά.Μετά δε λεω επανερχομαι στα νορμαλ αλλα οι 2 πρώτες φορες με ξενερώνουν.Έχετε αντιμετωπίσει κατι αντίστοιχο?Υπάρχουν tips? Πήγαινε στο θέμα: Διάρκεια Σεξ μετά απο καιρό
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 14:32 @Διάφορα
Κατ'αρχας αντιγραμμενο η αυθεντικό το πήρες? Και οταν λες δεν μπορεις να κανεις εγκατάσταση σε ποιο ακριβώς σημείο κολλάς?
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια για ενα παιχνιδι
Μήνυμα στις 27/4/2011 στις 12:59 @Μηχανήματα
Nα ρωτησω ρε παλληκάρια.Για ποιό λόγο τα ακουστικά του ι pod shuffle μου βραχνιάζουν κατα τη διάρκεια ενος κομματιού?Μπορεί αυτό να αντιμετωπιστεί με κάποιο πρακτικό τρόπο,γιατί όσο να ναι είναι και apple και για να πάρω άλλα θέλω μια περιουσία...?
Πήγαινε στο θέμα: Βράχνιασμα ακουστικών(earphones)
Μήνυμα στις 12/2/2011 στις 00:42 @Θ. Κλημεντίνη
Μις confused εισαι κλασική περίπτωση. Το παλληκάρι δε σε θέλει διαφορετικά θα φαινόταν εξ'αρχης,απλα σκέφτεται οτι μια καβαντζα δεν θα τον χαλουσε καθόλου.Αν δε θες μακροπρόθεσμα να απογοητευσείς παρατα το το ζήτημα κατ'εμε.
Πήγαινε στο θέμα: Τι σημαίνει όταν λέει δεν θέλω σχέση
Μήνυμα στις 10/2/2011 στις 23:05 @Διάφορα
Λοιπόν να σ απαντήσω λίγο σοβαρά.Η κοπέλα μου που ειναι φοιτήτρια στην ιδια πόλη με μένα μου έκανε το εξής δώρο πριν λίγες μέρες και μ αρεσε πααρα πολυ.Κάτι παρόμοιο μπορείς να κανεις της 14/2 και συ.Με κάλεσε σπιτι της.Με το που μπαίνω βλέπω ενα καταστολισμένο σπίτι με Σ'ΑΓΑΠΩ κτλ και εναν υπέροχο χώρο με κοκκινα κεριά κατι περίεργες κορδελες και μια υπέροχα απαλή μουσική του γούστου μου.Στη συνέχεια μου αποκάλυψε ενα δώρο που παντα ηθελα και μετά μια τούρτα που έγραφε πάνω κατι πολυ σημαντικο και γλυκό.Αν εισαι πανω απο 18,5 διάβασε παρακάτω αλλιώς δε σε αφορα. Εν συνεχεία λοιπόν γδύθηκε μπροστά μου για να μου δείξει τα καινουργια εσώρουχα που πηρε μονο για μενα οπως είπε και αρχισε και αυτα να τα βγάζει με πολυ πολυ αισθησιακό τρόπο.Μετα εχει γενικο Χ. :)
Πήγαινε στο θέμα: Δωρακι...
Μήνυμα στις 10/2/2011 στις 22:55 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλαράκι μου μπορώ να πως πως ήμουν(και ΙΣΩΣ ειμαι)στην ιδια θεση μαζί σου. Γνωρισα μια κοπελα κτλ κτλ.. Ξέρεις όμως τι αποκομίζεις στο τέλος?Ενα πολυ περίεργο συναίσθημα γιατί προσφέρεις με σκοπό διαφορετικό από αυτόν που πρέπει. Κακά τα ψέματα γυναίκα φίλη και ποσο μαλλον ωραια ειναι δύσκολο να έχεις,σε ό,τι κι αν λέγετε εκτος αν είστε αδερφικοι φίλοι. Διαφορετικά απο το μυαλό σου θα περασει και το "κατι"αλλο... Και εν τέλη,δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει τον κόπο.
Πήγαινε στο θέμα: γνωριμία με κορίτσι
Μήνυμα στις 28/12/2010 στις 03:30 @Θ. Κλημεντίνη
Τι λέτε ρε παιδια παμε καλά?Άντε να την κερασεις την 1η φορα να την καλοπιάσεις και έτσι για το καλό ρε παιδι μου.Μετα όχι να την καλομαθαίνουμε κιόλας,δηλαδή τι παει να πει αυτό το "κερνάω τι γκόμενα"? ...Μην γινεστε θυματα ρεεεε.....
Πήγαινε στο θέμα: Κερασμα γκομενας....
Μήνυμα στις 19/12/2010 στις 22:25 @Sex
Το κανω συνεχεια στην κοπελα μου πριν το σεξ και ναι μ αρεσει πολυ οπως ειδικα και σε εκεινη.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για αγορια.... |