Μήνυμα στις 22/3/2012 στις 23:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Σορυ, αλλα δεν σε καταλαβα... δαχτυλο στον κωλο ή στο μουνι;Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο στα 13??
Μήνυμα στις 22/3/2012 στις 23:48 @Sex
Να προσθεσω και εγω πως και η δικια μου οταν πηδιομαστε τριβει την κλειτοριδα της για να χυσει και αυτο με καβλωνει πολυ! Πήγαινε στο θέμα: εντονος οργασμος στον αυνανισμο.
Μήνυμα στις 21/3/2012 στις 16:04 @Sex
Κοιταξε, καποιες καβλωνουν με αυτο, αλλες παλι οχι. Το ιδιο και για τους αντρες! Η πρωην μου που γουσταρε βρισιδια, στο σεξ μονο φυσικα, ηθελε περισσοτερο να ακουει να τη βριζω εγω παρα αυτη... Σε καθε περιπτωση, αν αυτο σε καβλωνει, κανε το! Ρωτα τι γουσταρει να ακουει και μετα πες του και εσυ τι σε φτιαχνει! Πήγαινε στο θέμα: Θελει να του μιλαω προστυχα αλλα πως?
Μήνυμα στις 20/3/2012 στις 23:55 @Sex
OK, δηλαδη η αδερφη σου δεν εχει προβλημα να τραβαει μαλακια μπροστα σου ή στο ιδιο δωματιο; Τι σου ειπε; Αυτη το κανει, το ξερεις; σου εχει πει; Για να καταλαβεις πως σκεφτεται.... Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 6/3/2012 στις 15:48 @Sex
Απο την εμπειρια μου, οι περισσοτερες (κυριως σε ηλικιες ανω των 20) δεν εχουν προβλημα να χυνεις στο στομα τους, και μετα να τα καταπινουν. Καποιες εχουν προβλημα με το να χυνεις στα μουτρα τους...αλλα οχι εαν υπαρχει εκτιμηση και εμπιστοσυνη, και καταλαβουν πως ειναι απλα μερος της καβλας και οχι προσπαθεια επιβολης και εξευτελισμου! Πήγαινε στο θέμα: Τελείωμα στο πρόσωπο!
Μήνυμα στις 2/3/2012 στις 15:16 @Sex
Ναι το εχω κανει με τη γκομενα μου, αλλα και μια πρωην μου που ειναι παντρεμενη με παιδι τωρα...πηγαιναμε σε ξενοδοχειο και εκει την τραβαγα φωτο και βιντεο. Εχει πλακα τωρα που τη βλεπω με τον αντρα της, που δεν φανταζεται τι εχω κανει με τη γυναικουλα του!! Φυσικα ποτε δεν θα τα ανεβαζα στο Internet, γιατι δεν θελω να τη βλαψω - ειναι θεμα εμπιστοσυνης!! Πήγαινε στο θέμα: Βίντεο...
Μήνυμα στις 2/3/2012 στις 15:12 @Sex
Αληθεια, πως το ανακαλυψες; μονη σου ή το ειδες/διαβασες καπου; Μηπως απο αλλη φιλη σου που στο ειπε; Απο περιεργεια ρωταω... Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος σε κοριτσιια??
Μήνυμα στις 2/3/2012 στις 00:42 @Sex
Αν και προτιμω να χυνω μεσα στις κοπελες που κανω σεξ, στα πλαισια του παιχνιδιου, χυνω και στο προσωπο τους καποιες φορες. Σε οσες το εχω κανει, δεν εχουν προβλημα. Καποιες το γουσταρουν και καβλωνουν, και αλλες ειναι αδιαφορες και το βλεπουν σαν ενα ακομα παιχνιδι. Δεν μου εχει τυχει να τα παρει καποια...βεβαια, πριν χυσω τους το λεω, ωστε να το ξερουν, και μεσα στην καβλα ειναι οκ. Πήγαινε στο θέμα: Τελείωμα στο πρόσωπο!
Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 15:17 @Sex
Βρε κοριτσι μου, δεν θα χωσεις το δαχτυλο απο πισω σου ετσι ξερα... Θελει μια διαθεση, θελει καβλα. Αυτο που θα κανεις ειναι το εξης: οταν παιζεις με το μουνι σου μονη σου καποια στιγμη και εχεις καβλωσει πολυ, θα αρχισεις να τριβεις με το δαχτυλο σου την ενδιαμεση περιοχη αναμεσα σε μουνι και κωλο -ειναι πολυ καβλωτικο αυτο. Μετα, με τα υγρα απο το μουνι σου, θα αρχισεις να χαιδευεις απαλα την πισω τρυπα σου και σιγα σιγα θα δεις πως θα χαλαρωσει. Δεν χρειαζεται να χωσεις δαχτυλο μεχρι μεσα...λιγο μονο στην ακρη για αρχη! Ελπιζω να βοηθησα. Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟ ΠΙΣΩ
Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 00:34 @Sex
Αν τον εχει χοντρο ο τυπος και το μουνι σου ειναι πολυ στενο, τοτε λογικο ειναι να χυσει γρηγορα. Στην περιπτωση αυτη, καλο ειναι να εχεις κανει πολλα προκαταρκτικα απο πριν, ωστε να ανοιξει καπως η τρυπα σου και να εχεις πολλα υγρα. Μετα απο λιγη ωρα πηδηματος, ολα τα μουνια ανοιγουν γιατι προσαρμοζονται στο πεος του αντρα, οσο μεγαλο και αν ειναι (δεν μιλαμε για εκτρωματα!). Φυσικα και ειναι τελειο για τον αντρα να το εχει στενο η γυναικα - αυτος ειναι και ο σκοπος αλλωστε!! Πήγαινε στο θέμα: απορια σεξ |