Μήνυμα στις 26/5/2015 στις 19:31 @Διάφορα
Οι "ευνόητοι λόγοι" των ποδοσφαιριστών, ήταν πάντα κάτι τόσο ασαφές για μένα. Σε όποιον μου το έλεγε και τον ρωτούσα "δηλαδή;", δεν μου έδινε ποτέ απάντηση. Τέλος πάντων, ό,τι γουστάρεις θα κάνεις. Άμα είναι να ντύνεσαι/συμπεριφέρεσαι/υπάρχεις ανάλογα με το πώς "αν θα σε σχολιάσουν", γάμησέ τα. Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα ποδιών
Μήνυμα στις 23/11/2014 στις 23:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Έχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις αυτές τις κρέμες που υπάρχουν, ώστε να σε βοηθήσουν να το κατεβάσεις σιγά σιγά και σταδιακά;Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για το πετσακι
Μήνυμα στις 17/11/2014 στις 01:53 @Διάφορα
Τώρα δηλαδή, τι να κάνω; Πέτε μου. Πήγαινε στο θέμα: Έκανα takeover το site.
Μήνυμα στις 15/11/2014 στις 17:12 @Διάφορα
Για να μάθεις να ρωτάς, σε κάναμε ban.
Πήγαινε στο θέμα: Έκανα takeover το site.
Μήνυμα στις 14/11/2014 στις 13:47 @Διάφορα
ΌΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ BAN. ΠΙΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΙΚΑ ΜΟΥ COPYRIGHTS ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΩ 150 ΦΟΡΕΣ. ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΕΧΩ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ (τέως) WEBMASTER ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ SITE. Πήγαινε στο θέμα: Έκανα takeover το site.
Μήνυμα στις 11/11/2014 στις 18:40 @Διάφορα
Τα 'χω όλα στα υπόψη. Πείτε, τι άλλο; Βασικά ποιον γουστάρετε να διώξουμε κυρίως; Πήγαινε στο θέμα: Έκανα takeover το site.
Μήνυμα στις 11/11/2014 στις 17:25 @Διάφορα
Έχουμε λίγες μέρες πριν επιστρέψει ο Webmaster και τα δει αυτά. Χωρίς πλάκα. Πείτε τι άλλο γουστάρετε να χώσω στο site, ποιον θέλετε να διώξουμε κλπ κλπ... Γρήγορα! Πήγαινε στο θέμα: Έκανα takeover το site.
Μήνυμα στις 10/11/2014 στις 17:39 @Διάφορα
Παιδιά, τώρα που ο Webmaster έχει φύγει διακοπές σε κάτι νησιά του Ειρηνικού, αποφάσισα να κάνω takeover στο site και να του το ρίξω. ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ SITE ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ. Ως ο νέος σας Αρχηγός, σας ανακοινώνω ότι από εδώ και πέρα: 1. θα υπάρχει φόρμα επικοινωνίας μεταξύ των μελών 2. θα βάλουμε shoutbox 3. θα επαναφέρουμε τα greeklish ως υποχρεωτική γλώσσα 4. θα παρέχουμε δωρεάν τη δυνατότητα κάλυψης ενός ομοφυλόφιλου που θέλει να μπει με γυναικείο nick 5. θα αλλάξουμε τα χρώματα σε πιο χαρούμενα και 6. θα σβήσουμε όλα τα -άθλια- άρθρα του (τέως) Webmaster, και θα τα αντικαταστήσουμε με στιχάκια των Vegas. Όποιος στηρίζει αυτή την επανάσταση να γράψει "I do" από κάτω. Αν θέλετε να με γλείψετε για να σας έχω στα υπόψη, κάντε το ελεύθερα ;) Πήγαινε στο θέμα: Έκανα takeover το site.
Μήνυμα στις 10/11/2014 στις 15:51 @Sex
1. Γράφε σαν άνθρωπος. 2. Μια χαρά είναι. Πήγαινε στο θέμα: Ποσα εκατοστα πρεπει να την εχουμε |