Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 23:01 @Ftou.gr admin
Ξεμέθυστος ήμουν σε πληροφορώ φίλε μου! Ένα δώρο από μένα για εσάς επειδή μου ήρθαν όλα τόσο καλά! Κλείδωμα παρακαλώ! Πήγαινε στο θέμα: Έχω κέφια απλά!
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 01:12 @Ftou.gr admin
Έλα μωρέ έχω χαρά δεν μπορώ να δώσω λίγο και εδώ?
Πήγαινε στο θέμα: Έχω κέφια απλά!
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 00:27 @Sex
Εγώ είμαι υποστηρικτής του αυθόρμητου τρόπου.Σκας και μιλάς με αυτοπεποίθηση και σιγουριά λέγοντας ότι νιώθεις!Αν εσύ νιώθεις καλά εκείνη την στιγμή έτσι θα νιώθει και το κοινό σου.(Η τυχερή στην προκειμένη).
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την πλησιασω στην παραλια??
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 00:22 @Ftou.gr admin
Δεν θέλω να το παίξω ούτε φιλάνθρωπος ούτε το καλό πνεύμα των Χριστουγέννων.Θέλω απλά αγαπητέ Admin εφόσον γίνεται,να μου αφαιρεθούν όλες οι αποδεκτές και να τις μοιράσεις μία μία στα 166 άτομα με τις περισσότερες αποδεκτές(Μείον εμένα), η γενικά με ότι κριτήριο θες!Αν το κάνεις θα κερδίσεις μία αποδεκτή από μένα στο υπόσχομαι.
Πήγαινε στο θέμα: Έχω κέφια απλά!
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 10:37 @Sex
Άλλο να σου είναι σηκωμένο ολόκληρο και να κοιτάει στο ταβάνι και άλλο να εκεί που είναι ίσιο να σπάει ξαφνικά και να θυμίζει σωλήνα υδραυλικού.Αν είναι ίσιο και απλά έχει μια κλίση προς τα πάνω τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.Αν ξαφνικά σου έγινε σαν την σωλήνα τότε τράβα να το κοιτάξεις σε κάποιον ειδικό.
Πήγαινε στο θέμα: Απλα στραβο ή Προβλημα;
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 10:19 @Sex
Εγώ τις παίρνω με μηχανή για αισθητικούς λόγους καθαρά και επειδή ξυρίζομαι σε όλο το σώμα μου φαίνεται κάπως να αφήσω αυτή την περιοχή έτσι.
Πήγαινε στο θέμα: 3υρισμα
Μήνυμα στις 17/4/2012 στις 20:11 @Sex
Ένα μικρό λαθάκι....Όχι αυγανισμός αλλά αυνανισμός!
Πήγαινε στο θέμα: αυγανισμος
Μήνυμα στις 17/4/2012 στις 14:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πες της απλά: -Μου έρχεται κοριτσάκι μου να σε φάω ολόκληρη!Τα πάντα από σένα και συ ούτε καν να με δοκιμάσεις δεν θες?Στην πλάκα όλα και με λίγο παράπονο στο βλέμμα.Και πέτα πριν απαντήσει πες της -Θα σε σεβαστώ όποια και απόφαση να πάρεις,παντός έχω την απαίτηση από σένα να με αφήνεις να φάω οτιδήποτε πάνω σου ότι θέλω και ότι δεν θέλω...Στην πλάκα τονίζω μην ανοίξεις τόσο σοβαρή συζήτηση για ένα τόσο απλό θέμα γιατί είδη το έχεις συζητήσεις και θα καταντήσει κουραστικό!Πήγαινε στο θέμα: Πως γινετε να την κανω να τα θελει?
Μήνυμα στις 17/4/2012 στις 12:36 @Μηχανήματα
Να σου πω μπορείς πολύ εύκολα να αφαιρέσετε τον κωδικό και να βάλλεται άλλο αν.Την ώρα της κίνησης πατήσεις f8.Μετά θα πατήσεις safe mode η ασφαλή λειτουργία και όταν ξεκινήσει θα έχει ένα επιπλέον λογαριασμό που θα λέει administrator.Θα μπεις δεν θα κάνει καμιά αλλαγή εκεί απλά θα πας πίνακας ελέγχου λογαριασμοί χρηστών και στης θείας σου θα κάνεις αφαίρεση κωδικού πρόσβασης όπου θα σε αφήσει χωρίς επιβεβαίωση.Και μετά δεν θα ζητάει καν κωδικό κάνεις επανεκκίνηση και μπαίνεις κανονικά στην θεία σου και φροντίζεις να βάλεις έναν μικρότερο κωδικό!
Πήγαινε στο θέμα: Ξεχασμενος κωδικος σε xp
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 01:29 @Sex
Όχι φίλε δεν είσαι από την στιγμή που σε έλκει το αντίθετο φίλο όλα είναι απόλυτα φυσιολογικά.Τώρα να φοράς τέτοια πράγματα απλά σε φτιάχνει και απλά σε παρεξενέβει που αυτό που κάνεις ξεφεύγει από το φυσιολογικό.Εδώ πρέπει να θέσω δύο ερωτήματα...Τι είναι και τι όχι φυσιολογικό.Το να φοράς γόβες κτλ και να σε φτιάχνει μου φαίνεται περίεργο όχι γιατί αυτό είναι μη φυσιολογικό απλά έχω μάθει από την κοινωνία που μεγάλωσα ότι αυτά τα φοράν τα κοριτσάκια όπως οι περισσότεροι από εμάς...Αν το σκευτείς όμως τι ήταν αυτό που όρισε ποιος θα φοράει τι?Απλά ας υποθέσουμε ότι ο πρώτος άνθρωπος που δημιούργησε την "μόδα" όρισε ότι τα τακούνια τα στριγκάκια κτλ.. θα τα φοράν τα κοριτσάκια και τα παντελόνια τα αγοράκια και σιγά σιγά υιοθετήθηκε αυτό το στιλ ντυσίματος.Τώρα άλλη τα φοράν για να νιώθουν πιο θηλυκοί σε περίπτωση gay και άλλη απλά επειδή τους φτιάχνουν όπως straight και δεν είναι κακό.Τίποτα δεν είναι κακό που σε κάνει να νιώθεις καλά.Σκέψου ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά και να φορούσαν τα αγοράκια τις γόβες και τα δωδεκάποντα και τα κοριτσάκια βαριά σακάκια αρβύλες και παντελόνια...
Πήγαινε στο θέμα: ΕΙΜΑΙ ΛΟΥΓΡΑ ΑΡΑΓΕ? |