Μήνυμα στις 24/5/2010 στις 12:55 @Sex
Ελεος ρε φιλε και με τρομαξες!!!Δεν παιθαινει κανεις απ τις μυκητιασεις...απλα μαλλον δεν με καλυψαν τα φαρμακα και εισχωρησαν και κολπικα...θα φροντισω να παω το συντομοτερο δυνατον...αλλα ισχυει αυτο που λενε οτι μια παρθενα δεν μπορει να παθει κολπικους μυκητες???
Πήγαινε στο θέμα: SOS ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ
Μήνυμα στις 23/5/2010 στις 21:44 @Sex
καλησπερα...αρχικα ν αναφερω οτι ειμαι 18 και δεν εχω ολοκληρωμενη σχεση ακομη(μην με πειτε ξενερωτη γιατι ολο με μαλακες και αλητες μπλεκω)με το αγορι που τα ειχα (24 χρονων)με πιεζε απο την πρωτη εβδομαδα να ολοκληρωσουμε και ειχε χρησιμοποιησει αρκετους βιαιους τροπους μπορω να πω οπως π.χ μου εβαζε πισω χερι κ ενω πονουσα ζουλουσε σε σημειο να τρεχουν δακρυα απ' τον πονο...τελικα για λογους πολλους και διαφορους οπως το οτι πηγαινε με οποια να ναι και κολλουσε σε ολες χωρισαμε ασχετως οτι ειμαι ακομη τρελα κολλημενη και τον θελω πισω...ευτυχως τουλαχιστον δεν του εδωσα αυτο που ηθελα γιατι ημουν ενα βημα πριν αλλα μου ανοιξαν τα ματια οι καταστασεις...ελπιζω να μην ξανακανω τα ιδια λαθη τουλαχιστον η εστω κ ο πρωτος μου να ειναι αυτος που θα το αξιζει...το θεμα μου ειναι οτι ειχε προσπαθησει να μπει 2 φορεσ,πονουσα και βγηκε...αιμα δεν ειδα ουτε ολοκληρο μπηκε,αρα δεν με ξεπαρθενιασε...ειχα ομως εξωτερικουσ μυκητες και εκανα θεραπεια να φυγουν...μολις υποχωρησαν αυτοι αρχισαν τα δυσοσμα υγρα που ομολογω οτι μυριζουν απαισια...μου ειπαν οτι μπορει να ειναι κολπικοι μυκητες αλλα η μητερα μου παρολο που δεν γνωριζει αυτα που εχω κανει απ' οτι πιστευω δηλαδη μου λεει οτι μια παρθενα δεν μπορει να εχει κολπικους μυκητες...εσεις τι πιστευε???το λεει για να μαθει αν εχω κανει η ισχυει???σας εχει τυχει τετοια περιπτωση???παρακαλω σοβαρες απαντησεις γιατι ταλαιπωρουμε εδω και δυο μηνες...ευχαριστω...
Πήγαινε στο θέμα: SOS ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ
Μήνυμα στις 20/5/2010 στις 23:29 @Sex
Κι εγω που ειμαι παρθενα με φωναζουν ξενερωτη κομπλεξικη χαζη και αρρωστημενη...
Πήγαινε στο θέμα: σεξ σε μικρη ηλικια
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 17:21 @Sex
Aρη μου επιτρεπεις να σε ρωτησω τι ηλικια εχεις???
Πήγαινε στο θέμα: στατιστικά ηλικιών
Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 19:10 @Sex
Δεν εχει ρολο το βαρος!!!Υπαρχουν αδυνατες που οταν μπαινει το πεος κ ξεπαρθενιαζονται δεν καταλαβαινουν τιποτα απολυτως και υπαρχουν κ χοντρες που ουρλιαζουν απ τον πονο κ ας εχουν κανει 3-4 φορεσς...Οσο για την ηλικια των 40 κ 50 ολες το καταλαβαινουμε οταν θα μπει η θα βγει αλλιως καμια παντρεμενη η μανα θα ενιωθα κατι οταν εκανε σεξ...Ουτε καν σε οργασμο θα εφτανε...
Πήγαινε στο θέμα: Ανοιγουν τα κοριτσια με το πολυ σεξ?
Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 23:56 @Sex
μην το κανεις κ εσυ αυτο ρε γαμωτο!!!ελεος πια ολοι με πουτανες πατε τελευταια...οσους χρωην εχω ολοι με πουτανα ξεπαρθενευτηκαν...αμαρτια δεν ειναι...???αλλες (οπως κ εγω) αναζητουν εναν παρθενο για να ειναι κ για τους δυο η πρωτη φορα...σκεψου μονο αυτο κ περιμενε...δεν αξιζει να εισαι ενας μεσα στους υπολοιπους...:((( (αν κ εγω τωρα πια σιγα μην βρω παρθενο αλλα τεσπα...):(((
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω?
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 14:17 @Sex
η αληθεια ειναι οτι ενα δαχτυλο πισω μονη μου το βαζω και δεν ποναω καθολου...αλλα ερεθιζομαι μονο μπροστα...πισω δεν νιωθω κατι το ξεχωριστο...τωρα ομως για δυο δαχτυλα αμφιβαλλω αν θα χωρανε...ισως να ειμαι λιγακι ανοιχτη πισω επειδη εχω κ προβλημα δυσκοιλιοτητας και ισως επιρρεαστει και αυτο αν κανω ''πισω πορτα''...παντως μου φαινεται περιεργο που οταν εγω εβαλα ενα δαχτυλο πισω μου δεν ενιωσα πονο ενω οταν μου το εκανε εκεινος ποναγα πολυ και τον παρακαλουσα φωναζοντας να σταματησει (ασχετα οτι εκεινος εκανε του κεφαλιου του)και αργοτερα οταν πηγα τουαλετα ειδα κ λιγο αιμα...το αποκλειω να δοκιμασω κατι τετοιο με το ιδιο ατομο γιατι κανει βιεες κινησεις,βιαζεται,τα θελει ολα δικα του και εχει μονο απαιτησεις απο εμενα...απλα γενικα το ρωταω για να ξερω εστω κ με τον επομενο...δηλαδη αν κανω μια φορα θα ανοιξω κ μετα πια δεν θα ποναω ποτε κ καθολου??μετα παλι ξανασφιγγεις πισω ωστε να μην φαινετε???(να υποθεσω οτι λες οτι τ απο πισω εχει αλλη γλυκα γιατι σας αρεσει που ειναι στενη η τρυπα κ το ευχαριστιεστε πολυ;);))
Πήγαινε στο θέμα: πισοκολλητο
Μήνυμα στις 7/5/2010 στις 22:34 @Sex
γιατι δεν ακουτε ομως???¨(σασ α;ρεσει να μας πονατε???:'(
Μήνυμα στις 7/5/2010 στις 19:58 @Sex
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες αλλα θα ηθελα ν ακουσω κ αλλες αποψεις απο αλλα ατομα που πιθανον να ενδιαφερθουν...γιατι ομως λες οτι ολα αυτα οι πονοι μου δηλαδη θα ειναι υπερ για το αγορι μου κ γτ θεωρεις οτι ειναι τοσο κωλοφαρδος???;)
Μήνυμα στις 7/5/2010 στις 01:27 @Sex
καλησπερα...θα ηθελα να ρωτησω...δεν εχω ολοκληρωμενη σχεση εως τωρα αλλα εχω προχωρισει καπως...οταν ομως μου εβαλε δαχτυλο πισω ο φιλος μου τρελαθηκα απο τον πονο...δεν μπορουσα ουτε να μιλησω ουτε ν ανασανω...μου ειπαν οτι αφου ειναι ετσι στο δαχτυλο δεν θα μπορεσω ποτε να κανω πισοκολλητο κατι που απ οσο ξερω αρεσει πολυ στους αντρες γιατι λεει αν το κανω θα σκασω απ τον πονο κ παιζει να παθω κ ζημια(εχω μια αιμοροιδα πισω μου η οποια μπορει να παθει ζημια σε περιπτωση πισινης συνουσιας)θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν ολα αυτα ισχυουν,αν παιζει να παθω καμια ζημια κ αν ναι τι ειδους ζημια,αν λιγο λαδακι η λυπαντικο θα βοηθουσε την κατασταση και τελος τι προτιμουν τ αγορια???γιατι επιλεγουν το πισινο κ οταν πολλα κοριτσια δεν το δινουν τα θεωρουν ξενερωτα,τα παρατανε κλπ κλπ???
Πήγαινε στο θέμα: πισοκολλητο |