Μήνυμα στις 11/9/2010 στις 20:23 @Sex
δεν σε εβρισα και μιλα πιο ωραια...προβλημα δικο μου τα κομπλεξ μου...μην εκμεταλευεσαι το γεγονος οτι γραφω στο φορουμ σου και με εκβιαζεις...αν μερικοι δεν εχουν τροπους δεν φταιω εγω...εξαλλου δεν σε παρακαλεσα να βοηθησεις αφου δεν ηθελες...ειπα για οποιον θελει με τη θεληση του...οταν γραφω θεματα που σε ενοχλουν μην απαντας απλα...αν ειχα τη δυνατοτητα να πηγαινα σε γιατρο και να τα συζητουσα δεν θα εγραφα εδω...αλλα προφανως αυτο εκμεταλευεσαι...τεσπα...αλλοι που σκυλοβριζουν δεν τρωνε μπαν και τα εβαλες μαζι μου για ψιλου πηδημα...καλη καρδια,δεν συνοριζομαι...και οσο για τα greeklish δεν το εκανα επιτηδες,ημουν σε βουλγαρικο υπολογιστη...
Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στον παρθενικο υμενα
Μήνυμα στις 11/9/2010 στις 18:09 @Sex
kaneis allos????[:'(]
Μήνυμα στις 10/9/2010 στις 17:01 @Sex
ειμαι οντως φοβοτσιαρα...αλλα εκεινη τη μερα οχι δεν ημουν σφιγμενη δεν ειχα δει το βιντεο και δεν ηξερα τι εκανε ηταν σκοτεινα...στον πονο το καταλαβα κ απο τοτε τον φοβομουν γτ παντα εςκει κατεληγε...ομως ημουν αρκετα υγρη τοσο που με ρωτουσε αν τελειωσα...
Πήγαινε στο θέμα: φοβιες και αποριες
Μήνυμα στις 10/9/2010 στις 16:33 @Sex
παιδια γιατι τοσο κολλημα με την ωρα του τελειωματος???μην παιζετε με αυτα τα πραγματα...φιλος μου εχει προιστει κ ποναγε μια εβδομαδα επειδη ερχιταν κ το εκοβε...μετα επρεπε να αποφυγει 15-30 μερες το σεξ και επαιρνε ενα καρο φαρμακα...αν σου ερχετε αφηνε το...με τον καιρο θα αυξηθει η αντοχη απο μονη της λογω συνηθειας...
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοσυγκεντρώσεις
Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 23:19 @Διάφορα
το clearasil ειναι καλο αλλα μολιςντο διακοψεις...ΦΟΥΝΤΩΝΕΙΣ!!!Vichy το πρασινο σαπουνι normaderm vichy οχι ολη τη σειρα...απο φαρμακαειο
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο προσωπο
Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 18:29 @Sex
ναι απλα τωρα αν κανω συχνα πραγματα με αυτο το αντικειμενο αργοτερα το αγορι μου θα νομιζει οτι τον κοροιδεψα και ειμαι χρησιμοποιημενη?απ τη μια δεν θελω να πονεσω απ την αλλη δεν θελω να τον σπασω μονη αφου ξεκοψα με τον μαλακα που ηθελε μονο αυτο
Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 00:47 @Sex
παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι...δεν εχω ολοκληρωμενη σχεση ακομη...οταν προσπαθουσαμε ποναγα πολυ κ σταματουσαμε...με ενα αντικειμενο λεπτο μια μερα εκανα κατι και ειδα λιγο ροζ αιμα αλλα χωρις σχεδον καθολου πονο...θα ηθελα να σας ρωτησω...εσπασε ο υμενασ?με λεπτο αντικειμενο σχιζεται?στα λεπτα αντικειμενα δεν πονας?εχει τρυπουλα κ μολις μπει σ αυτη το πεος ανοιγει πολυ,σπαει κ πονας?οποιος εχει καμια φωτο ας μου βαλει λινκ να δω για να καταλαβω
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 01:08 @Sex
οχι περιμενε λιγο ακομη κ αν αργησεις πηγαινε σε εναν γιατρο για πολυκυστικες....το εχω παθει κ εγω κ ειχα τρελο αγχος με αποτελεσμα να χασω κοντα και το δευτερο μηνα...
Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση..
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 00:29 @Sex
φταιει κ το φαρμακο αλλα κ το αγχος...χαλαρωσε μην το πολυσκεφτεσε και θα σου ερθει...εχεις κοιταξει για πολυκυστικες ωιθηκες???
Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση..
Μήνυμα στις 6/9/2010 στις 23:29 @Sex
εγω με τον πρωην και μονο που εβαλε το κεφαλι δακρυσα απ τον πονο...αρα φανταζομαι ποσο θα πονεσω την πρωτη φορα...τα εχω κανει στην κυριολεξια πανω μου...καλο το στοματικο κλπ αλλα αυτο με τιποτα...οσα βιντεο ειδα η μια ουρλιαζε κ εβγαζε αιμα πιο πολυ απ την αλλη...για να ηρθαν ολες μολις μπηκε το πεος περιοδο αποκλειεται...φοβαμαι πραγματικα σε σημειο που εχω σταματησει ακομη κ να αγγιζω εκει...υπαρχει καμια αναισθησια η καμια κρεμα ξιλοκαινης που να ναρκωνει κ να μην το καταλαβαινεις???δεν παιζει να κανω το παραμικρο με κανεναν υπο τετοιες συνθηκες...εξαλλου ο αλλος θα προσπαθησει δυο τρεις αντε τεσσερις φορες...στο πεμπτο ''πονααω'' κλπ σιγα μην περιμενει...η θα επιμεινει κ ας ουρλιαξεις.η θα σε ξεγελασει,η θα πηδηξει καμια αλλη για να καλυπτει η αναγκη...εξαλλου μαλακας θα ειναι να του μενει η ορεξη στο χερι?
Πήγαινε στο θέμα: φοβιες και αποριες |