Love!!!
Σελ. 1
Μήνυμα #45556 από avrilaki στις 01 Ιανουαρίου 2008, 1:44πμ
μέλος από: 1/1/2008 μηνύματα: 3 0 |
mporei kapoios na mm pei an omtws yparxei alithinh agaph k alithinh filia? gt tha skasw!!! h psixologikh m katastash einai xalia edw k pl kairo...thelw boitheia!!!! mporei kapois??na me boitheisei??? k na m leisei polles apwries ...gt ws efhbh exw k polles.... *to onoma m einai iwanna k eimai 14.....thelw na kanw filies sto net...k na zhthsw boitheia mias k oi anthrwpoi m den m thn dinoun...!!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45588 από avrilaki στις 02 Ιανουαρίου 2008, 2:24πμ
μέλος από: 1/1/2008 μηνύματα: 3 0 |
pliz bre paidia!!! peite kati... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45592 από bigblue στις 02 Ιανουαρίου 2008, 9:51πμ
μέλος από: 31/10/2007 μηνύματα: 63 0 |
to thema twn sxesewn einai ena polu megalo kefalaio alla egw tha prospathisw oso mporw na eimai suntomi h gnwmi mou einai oti nai uparxei alithini agapi alla gia na upar3ei prepei na mhn uparxei to "egw". preipei na mhn diekdikeis gia na pareis ,na mhn thes na exeis ton elenxo, na mhn theleis na xeiragwgeis kai na katigoreis oloi oi antrwpoi "kunigane" tin agapi alla gia na upar3ei alithini prepei na mhn se noiazoun oi epiptwseis kai na mhn exeis "eklogikeumena" zhtoumena fantazoun ola auta san na thelei prospatheia h agapi alla den einai etsi..basiki proipothesi einai na exeis xhmeia me ton allon kai ta pragmata na reoun san potamaki..xwris prospatheia alla me frontida sto mualo muo uparxei h alithini agapi kai as me lene aithairobamwn an to pistepseis tha to breis kali sou mera |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45600 από mairh στις 02 Ιανουαρίου 2008, 6:16μμ
μέλος από: 25/12/2007 μηνύματα: 13 0 |
na s po re koristi m gia mena dn yparxei filia gt exo perasei palla polla k gia agapi milao dn yparxoyn liges einai aytes poy mporoyn na s stathoyn pragmatika k prepei na psakseis kala gia na tis vreis k ego 14 eimai k exo perasei para polla |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45601 από marshal στις 02 Ιανουαρίου 2008, 8:39μμ
μέλος από: 12/10/2007 μηνύματα: 93 0 |
agapi iparxi..spania ti vriskoume k isws k n tn vris alla n min t katalavis k i idia...alla nmz dn xriazete n anisixis toso g afto afou sto katw katw 14 xronwn ise, exis oli s t zwi mprosta s n vris afto p oloi mas yaxnume,tn agapi...k omws agapi dn ine panta afto p exume sti fantasia mas san t e3idanikevmeno zevgari p ine sinexws agapimeno, alla aftoi oi dio p de niazonte toso g tn eafto ts alla p endiaferontai mono g t kalo k tn eftixia aftou p agapun..k p akoma ki an aftos/i figi na endiaferonte g afto t proswpo k n xerontai me tin eftixia t, akoma k an ine m kapian alli... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45616 από bigblue στις 03 Ιανουαρίου 2008, 9:33πμ
μέλος από: 31/10/2007 μηνύματα: 63 0 |
mairi mou pisteuw oti sigoura exeis empiries alla tha anakalupseis oti i zwi den tha pauei na se 3afnizei kai arnitika alla kai thetika mhn se noiazei pws teliwnoun oi sxeseis alla apekomise oti mporeis |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45617 από tespa.filia στις 03 Ιανουαρίου 2008, 10:43πμ
μέλος από: 2/1/2008 μηνύματα: 6 0 |
Dear Avrilaki/Iwanna, Egw ton teleftaio kairo prospa8w na peisw ton eafto mou pws den uparxei agaph. Γιατί?? Γιατί όσες φορές αγαπώ ή ερωτεύομαι-εδώ το αγαπώ σημαίνει συμπαθώ κάποιον πολύ φιλικά-δεν μου βγαίνει σε καλό. Δηλαδή ποτέ το άλλο άτομο δεν νιώθει τα ίδια πράγματα για μένα. Και δεν μου χει τύχει ποτέ να μ αγαπάει κάποιος κι εγώ να μη τον αγαπώ. ΔΕν ξέρω πώς είναι το ν απορρίπτεις κάποιον, αυτό θέλω να σου πω. Οπότε είμαι κάπου ενδιάμεσα. Αγαπώ αυτούς που μ αγαπούν αλλά όσους αγαπώ εγώ, δεν δείχνουν ενδιαφέρον..... Σε μπέρδεψα ε?? Εγώ να δεις πώς μπερδεύομαι.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45645 από emo-girl στις 03 Ιανουαρίου 2008, 3:32μμ
μέλος από: 1/12/2007 μηνύματα: 48 0 |
Φυσικά και υπάρχει αγάπη,απλά την βιώνεις με το κατάλληλο άτομο.Δεν είναι κάτι που σου 'ρχεται έτσι ξαφνικά,ούτε λες για τον καθένα "σ'αγαπώ".Σ'αυτόν που θα το πεις,πρέπει να βγαίνει από μέσα σου και να στο λέει η καρδιά σου,και πίστεψε με,όταν βρεις αυτό το άτομο θα το καταλάβεις και μόνη σου...Ίσως αυτός να μην νιώθει έτσι,επειδή αγαπάς δεν σημαίνει απαπαίτητα πως αγαπιέσαι κιόλας απ'αυτά τα άτομα,όμως εσύ το νιώθεις έντονα και νοιάζεσαι γι'αυτό τον άνθρωπο,τον σκέφτεσαι,τον ονειρεύεσαι μέχρι που ξαφνικά όλα αλλάζουν μέσα σου και το μόνο που θες είναι να είναι αυτός καλά κι όλα μετά είναι καλά.... Όσο για τη φιλία άστο καλύτερα,μάλλον δεν υπάρχει,ή μπορεί και να υπάρχει κι εγώ πάντα να πέφτω σε λάθος άτομα!Δεν ξέρω!!Τεσπα...Φιλιά...!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45647 από ksanthoulla στις 03 Ιανουαρίου 2008, 3:44μμ
μέλος από: 12/8/2007 μηνύματα: 748 0 |
Κοριτσακι μου,θα αρχισω με το να σου πω μια πολυ σωστη φραση και να την θυμασε σε ολη σου την ζωη ¨"Μην ψάχνεις την αγάπη..Η αγάπη ολους τους βρίσκει¨" Με το να ψάχνεις να μάθεις τι ειναι η αγάπη,η να ψάχνεις την ίδια τοτε κάνεις ενα πολυ μεγάλο λάθος..απο μόνη της θα ερθει... Οπως ειπε και η Marshal 'n xerontai me tin eftixia t, akoma k an ine m kapian alli...΄΄ Αυτο ειναι αγαπη..Να νιώθεις χαρουμενη με την ευτυχία εκεινου που αγαπας,ακομα και αν ειναι με αλλη γυναίκα.. Αγαπη επίσης ειναι κατι που σε τρελαινει καισε κανει να νιωθεις χαρουμενη ταυτόχρονα.. Αγαπη ειναι να κανεις τα παντα για καποιον και να αδιαφορεις για το αν θα σε κατακρινουν,ή αν θα χασεις λιγη αξιοπρέπεια και εγωισμο.. ΣΤην αγάπη αυτα τα 2 δεν υπάρχουν...χάνονται.. Πραγματική αγάπη ειναι να πεθαίνεις για καποιον,και να σου αρκεί το γεγονος οτι ειστε φιλοι μοναχα..στο να βρίσκεσε δίπλα του και να τον αγαπάς σιωπηλά.. Αγάπη ειναι να πηγαίνεις για υπνο στις 9 και να έχει ξημερώσει και ακόμα να τον σκέφτεσαι... Υ.Σ.Συγνωμη που δεν τονίζω τις λεξεις.ελπίζω να σε βοήθησα καπως.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45651 από th3o στις 03 Ιανουαρίου 2008, 4:27μμ
μέλος από: 3/1/2008 μηνύματα: 39 0 |
Δεν θέλω να γίνω κυνικός ή πεσιμιστής αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει πράγματι αληθινή αγάπη-φιλία.. Ο καθένας βάζει πρώτα το συμφέρον του εαυτού του.. Ακόμη κ όταν δν το κάνει στην αρχή, όταν αποκτήσει οικιότητα θα το κάνει.. Θα σε θεωρήσει σίγουρη , κάτι δεδομένο, και τότε θα αρχίσει η εκμετάλλευση.. Στην εφηβεία ψάχνουμε το όμορφο, οταν μεγαλώσουμε το σίγουρο, την ασφάλεια.. Όταν λοιπόν κλωνιστεί η ομορφιά (πράγμα σίγουρο λόγω του χρόνου κ τις βαρύτητας) κ όταν αρχίζει να κλονίζεται η σιγουριά (π.χ λόγω οικονομικής δυσκολίας ή σε περίπτωση ενός άλλου ερωτικκού συντρόφου) τοτε όλα αλλαζουν.. Αυτά που πιστεύαμε για την αληθινή αγάπη πάνε περίπατο , και τα διαζυγια σύννεφο.. |
προφίλάλλα... |