Μήνυμα στις 3/1/2008 στις 11:12 @Κλάψιμο
emondil, δεν καταλαβα καν τι εγραψες....
Πήγαινε στο θέμα: Giati grafete etsi?
Μήνυμα στις 3/1/2008 στις 11:11 @Κλάψιμο
Αναφορά: (natalaki@25 Δεκεμβρίου 2007) Συμφωνω απολυτα με την κοπελια απο δω....Κάποτε θα περάσει κι αυτό... Πήγαινε στο θέμα: ......:-(
Μήνυμα στις 3/1/2008 στις 10:52 @Κλάψιμο
Αναφορά: (DaLeaDer@24 Δεκεμβρίου 2007) Γεια στο στόμα σου φίλε μου!! Αυτό θα έπρεπε να λέμε όλοι "δε θέλω να ακολουθώ τη μάζα, θέλω να ξεχωρίζω!!" Opote, lets all be ourselves, για να δουμε και μια ασπρη μέρα σε τουτο τον τοπο... Πήγαινε στο θέμα: eM0
Μήνυμα στις 3/1/2008 στις 10:50 @Κλάψιμο
αγαπητέ th3o σοβαρα σε λένε 3μο ε?? κι εμένα επειδή έχω 3μο προφιλ στο hi5 κάθονται και με βρίζουνε οι αντι-3μο...Εγώ δεν είμαι τίποτα βασικά...ούτε τρεντυ, ούτε 3μο ούτε τίποτα....Στην καλύτερη, 8α μουνα ραπερ-λεμε τώρα, γιατί μ αρέσει να φοράω φόρμες και καπέλα.....αλλά ούτε ράπερ είμαι.... Τεσπά, άστους να λένε, και τους 3μο να χαρακώνονται, αν δε σε βλάπτει εσένα αυτό, μη δίνεις σημασία.. Χαρα Πήγαινε στο θέμα: eM0
Μήνυμα στις 3/1/2008 στις 10:43 @Κλάψιμο
Dear Avrilaki/Iwanna, Egw ton teleftaio kairo prospa8w na peisw ton eafto mou pws den uparxei agaph. Γιατί?? Γιατί όσες φορές αγαπώ ή ερωτεύομαι-εδώ το αγαπώ σημαίνει συμπαθώ κάποιον πολύ φιλικά-δεν μου βγαίνει σε καλό. Δηλαδή ποτέ το άλλο άτομο δεν νιώθει τα ίδια πράγματα για μένα. Και δεν μου χει τύχει ποτέ να μ αγαπάει κάποιος κι εγώ να μη τον αγαπώ. ΔΕν ξέρω πώς είναι το ν απορρίπτεις κάποιον, αυτό θέλω να σου πω. Οπότε είμαι κάπου ενδιάμεσα. Αγαπώ αυτούς που μ αγαπούν αλλά όσους αγαπώ εγώ, δεν δείχνουν ενδιαφέρον..... Σε μπέρδεψα ε?? Εγώ να δεις πώς μπερδεύομαι.... Πήγαινε στο θέμα: Love!!!
Μήνυμα στις 2/1/2008 στις 22:03 @Sex
ρε συ δεν ξερω....Το "θέλω" είναι μεγάλη κουβέντα...Μήπως είναι λιγάκι νωρίς?? θέλω να πω, είναι 15 χρονών και τα χουν μόλις 4 μήνες....όταν το θέλει πραγματικά, πιστεύω πως δε θα φοβάται να το κάνει. Τώρα μάλλον έχει αυτές τις αμφιβολίες επειδή είναι κάπου στο και θέλω και δε θέλω....Αν ήταν 100% σίγουρη θα λεγε, θα το κάνει κι ας γίνει ό,τι θέλει...
Πήγαινε στο θέμα: na to kanei? |