Μήνυμα στις 2/2/2008 στις 17:55 @Θ. Κλημεντίνη
Bravo s.b.i.i.l !! Pigene florina k fertin amesos piso !! Kala vre pedaki mu, meta po tosa pu perasate dn tin ebisteyesai?? tespa, ayta soy ta ipan k aloi.. Sto melon na 3ereis oti 8a erthis antimetopos me polla tetia peristatika.. ( Afu i kopela su einai omorfi.. Asta .. Akomi xeirotera.. ) Na diatireis tin psixremia soy k se kamia periptosi min ta vazeis me tin kopela soy !! Ante molis gyrisETE pes mas ta nea soy ! Πήγαινε στο θέμα: lete oti imoun uperbolikos??
Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 23:47 @Διάφορα
Θα σου εκθέσω τα επιχειρήματα της αδερφής μου.. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και συνδιασμό των παρακάτω: - <<Έλα ρε μπαμπά.. Πότε θα ξαναπάω 3ήμερη..Θα είναι κ όλες οι φίλες μου ! Εξάλλου αυτά θα θυμάμε από την μαθητική μου ζωή!! Τις εκδρομές με τις φιλενάδες και τις γκάφες.. Θες να θυμάμε ότι δεν με άφησες να πάω?? >> - <<Αν κάτσω σπίτι τι θα καταφέρεις?? Δεν πάω ούτε για να μεθύσω ούτε για να πιάσω γκόμενο..Αυτά αν ήταν, θα τα έκανα κ εδώ.. Δεν θα περίμενα μια εκδρομή, που γίνεται μια φορά τον χρόνο..>> - <<Θα με κοροιδεύουν οι φίλες μου!! Θα λένε : "Κοίτα το μαμόθρεφτο που δεν το αφήνουν ούτε μια εκδρομή να πάει.." Άσε που όταν γυρίσουν θα λένε τις εντυπώσεις τους, τον χαβαλέ που κάνανε, και εγω θα τις κοιτάω σαν αγκούρι !>> - <<Έσενα σου απαγόρευαν οι γονείς σου να πηγαίνεις εκδρομές?? Και αν στο απαγόρευαν τι κατάφεραν με αυτό?? Απλώς σου στέρησαν μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες..>> -Τέλος αρχίζει τα νάζια κ τα χάδια του τύπου: <<Έλα ρε μπαμπακουλίνι!! Αφού είσαι Καλός !! Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο..Καλή επιτυχία!! Πήγαινε στο θέμα: Γονείς...
Μήνυμα στις 28/1/2008 στις 03:28 @Sex
Καλησπέρα φίλε lala12345.. Θα ήθελα να σου πω ότι στον άνδρα δεν υπάρχει η λέξη παρθενία , με την έννοια που υπάρχει στις γυναίκες... Ούτε αιμα θα βγαλεις ουτέ θα πονέσεις.. Η περίπτωση να βγάλεις αίμα , είναι ακραία κ σπάνια, όμως συμβαίνει όταν σχιστεί ο ημάντας ( που ενώνει το "κεφάλι" τους πέους με το υπόλοιπο μέρος -βρίσκεται στο εσωτερικό και κάτω από το "κεφάλι"- ). Αυτό συμβαίνει όταν επιμηκυνθεί υπερβολικά το πέος και δεν αντέξει ο ημάντας. Αν σου συμβεί να ξέρεις ότι θα πονέσει πάααρα πολύ και θα διακόψεις την σεξουαλική επαφή.. Ελπίζω να βοήθησα.. Πήγαινε στο θέμα: Par8enia ston antra
Μήνυμα στις 28/1/2008 στις 03:18 @Διάφορα
Θα ήθελα στα *L.O.T.R* και *MATRIX* προσθέσω τις ταινίες : -Ο υπέροχος κύριος Will Hunting -Robin Hood (σενάριο Κέβιν Κόστνερ) -Χορεύοντας με τους λύκους -FastAndTheFurious ,2Fast2Furious (το τρίτο :Tokyo Drift αποτυχία) -Braveheart -Patriot -Ο τελευταίος των σαμουράι -TAXI -Sin City (μοναδικό στο είδος του) to be continued... (y.g Daphni den peiraxtika me ta sxolia.. oi apopsis dihstante kai oles oi gnomes sizitisimes.. Borei na min soy aresei to sygkekrimeno idos..) Πήγαινε στο θέμα: The bst m0vie!
Μήνυμα στις 25/1/2008 στις 17:28 @Διάφορα
* * * Lord Of The Rings * * * και τα μυαλά στα κάγκελα ! Τα συνδιάζει όλα : -Αριστουργηματικό σενάριο -Φοβερά special effects (από ήχο μεχρι κ graphics) -Πολύ καλές ερμηνείες.. * * * Matrix * * * -Το σενάριο ειδικά στο reloaded , είναι τόσο ψαγμένο , που αν καταλάβεις την ιστορία μαγευεσαι.. (επρεπε να το δω 3 φορές για να καταλάβω όλα τα σημεία του !) -Τα graphics.. u all know ! καινόμησε κ όλες οι ταινίες μιμούνται τις κινήσεις του. Πήγαινε στο θέμα: The bst m0vie!
Μήνυμα στις 21/1/2008 στις 18:06 @Θ. Κλημεντίνη
Η μουσική είναι πολύ καλή ενασχόληση ! Έπεζα αρμόνιο-πιάνο.. Τωρά το έχω σταματήσει .. Τι όργανο θα σε ενδιέφερε?
Πήγαινε στο θέμα: I need some help!!
Μήνυμα στις 21/1/2008 στις 18:02 @Διάφορα
To αρμόνιο είναι η βάση για όλα τα τραγούδια ! Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτεροι συνθέτες έγραφαν στίχους εμπνευσμένους από το όργανο αυτό... Έπεζα 6 χρονια δημοτικο-γυμνασιο κ το έχω παρατήσει εδώ κ 8 χρόνια.. Μπορείς εύκολα να βγάλεις δικό σου τραγούδι , είναι εύκολο στη μάθηση ( η κιθάρα στην αρχή είναι πολύ δύσκολη ) , αλλά θέλει πολλά χρόνια εκπαίδευσης.. Καλή συνέχεια Φίλε μου
Πήγαινε στο θέμα: Armonio
Μήνυμα στις 19/1/2008 στις 03:44 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Hi !*Ίσως αισθανεσαι χάλια γιατί έχεις βαρεθεί τα πάντα γύρω σου.. (ίδιες παρεές, ίδιες συζητήσεις..) Θες μια αλλάγη ! Βρες ένα χόμπι , κάτι που σου αρέσει για να ξεπεράσεις την ρουτίνα.. Ακόμη κ ένα ταξιδάκι μικρό ** Μια άλλη εκδοχή είναι να σε έχει επηρεάσει η <<αλλάγη>> της φιλενάδας σου.. Δεν την έχεις τόσο κοντά σου, δεν της λες πια αυτά που σε απασχολούν , με αποτέλεσμα να τα κρατάς μέσα σου και να σε πνίγουν .. Βρες χρόνο κ θέληση να της μιλήσεις ή κάνε παρέα με νέα άτομα, νέους φίλους *** Ίσως από την άλλη , να μην έχεις αυτή την περίοδο έναν δεσμό και γι' αυτό έπεσες ψυχολογικά.. Ή ακόμη και αν έχεις δεσμό, μπορεί να μην σε <<γεμίζει>> σαν άτομο.. **** Αν πηγαίνεις σχολείο μπορεί να είσαι πιεσμένη από τα μαθήματα.. Αν είσαι φοιτήτρια , από την εξεταστική.. Προσπάθησε να κουλάρεις , να χαλαρώσεις κ δες τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία ! Sorry για τις περιπτώσεις , αλλά αυτά μπορούσα να σκεφτώ μέχρι στιγμής.. Ελπιζω να σε βοήθησα ! Πήγαινε στο θέμα: I need some help!!
Μήνυμα στις 18/1/2008 στις 20:37 @Διάφορα
Nezio σχετικά με την ερώτησή σου, πιστεύω πραγματικά οτι οι κοιλιακοί ΔεΝ μετράνε.. Το ωραίο σώμα, το μόνο που θα σου δώσει, είναι λίγο αυτοπεποίθηση.. Πιστεψέ με.. όσες ώρες κ να φας στο γυμναστήριο δεν θα αλλάξει τίποτα. Αν δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου φαίνετε στο γυναικείο φύλλο.. Βέβαια είναι αλήθεια ότι η εξωτερική εμφάνιση μετράει κ μάλιστα πολύ.. όχι τόσο το σώμα αλλά το πρόσωπο ! έχω φίλες πολύ ωραίες που τα φτιάχνουν με ένα αγόρι επείδη έχει ωραίο πρόσωπο κ είναι καλό παιδι.. για αυτό μην αγχωνεσαι.. Πήγαινε στο θέμα: Γιατί είναι τόσο δύσκολο? ?
Μήνυμα στις 18/1/2008 στις 06:13 @Θ. Κλημεντίνη
s.b.i.i.l αφού νιώθεις τέλεια με την κόπελα σου , ΜΗΝ ακούς ΚΑΝΕΝΑΝ ΜαΚακα.. έμενα τις προάλλες - που ήταν να μιλήσω σε μια κοπέλα - μου έλεγαν πολύ ωραία είναι , πρόσεχε μην φας άκιρο.. και τώρα που αρχίσαμε να βγαίνουμε , μου είπε ένας κατάμουτρα : Εε νταχ μωρέ , λιγό καλύτερη από τα μπάζα είναι... Οπότε , πέρνα καλά φίλε μου και μην σε νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ.. Μονο η Έλενα, η οικογένεια κ οι πραγματικοί φίλοι σου ! BesT WisheS !
Πήγαινε στο θέμα: den 8elw na pistevoun oyi... |