Μήνυμα στις 11/4/2008 στις 17:22 @Flame
Den nomizw na ekane plaka gia ena tetoio sovaro gegonos.. Elpizwomws na mas eixe piasei sto doulema giati akoma den to exw pisteyei... Πήγαινε στο θέμα: Whatever
Μήνυμα στις 11/4/2008 στις 17:16 @Flame
Den 3erw poios exei dikaio edw mesa alla sigoura den einai kai toso normal na epanastatoun oloi 3afnika Egw pistevw oti den eprepe n diagrayei to 8ema tou sk8er efoson xreiazete tin voi8eia mas se avti tin dyskoli stigmi pou perna.. E3allou den ipologiza oti 8a 3anaekane post gia poli kairo,aplws itan mia stigmi trelas kai paranoias giati ekeina pou eixe grayei den itan logia an8rwpou pou skeftotan me logiki i iremia.. Πήγαινε στο θέμα: Whatever
Μήνυμα στις 10/4/2008 στις 12:44 @Διάφορα
Cinema BiZarre foR eVEr... Eidika ton televtaio kaiRO Oli MERa akUw to GroUp AVto.. E kai Ws sinI8Ws pi3 la3,DOmenICA ktl ktl...!! Πήγαινε στο θέμα: Τι ακούτε αυτόν τον καιρό?
Μήνυμα στις 10/4/2008 στις 12:43 @Κλάψιμο
Blue jak se evxaristw..Olous sas evxaristw.. Simera eimai kapws kalitera,alla 8elw xronoakoma gia na to katanoisw avto pou egine.. Πήγαινε στο θέμα: Μια ευχή!!
Μήνυμα στις 10/4/2008 στις 12:35 @Διάφορα
Egw eimai 17,kai elpizw mexri ta 27 na min exw apoktisei.. Vasika 8a i8ela na gio,me galana matakia,alla avto argei akoma.. Prwta apo ola den exw ipomoni ka8olou,kai exw kai xiliades sxedia gia to mellon mou,pou den 8a afisw ena paidi na mou ta stamatisei.. Πήγαινε στο θέμα: θέμα μωρό
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 21:07 @Κλάψιμο
Re paidia egw ena prama den katalamvenw,pou me skotwnei.. Einai logiko ena atomo,pou panta edixne toso evtixismenos,me ena xamogelw tosooooooooooooooooo,na avtoktonei?? DEn katalamvenw tipota re gamwto..Eilikrina.. Pws mporw na eimai ok,otan to atomo pou panta me ekane na katalamvenw oti i zwi einai wraia ktl ktl,eniw8e toso dystyxismenos... Pffff.. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι
Μήνυμα στις 8/4/2008 στις 21:48 @Κλάψιμο
Marilena ti na sou pw?Gt egw pistevkw to...? Eilikrina den katalamvenw to giati.... Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι
Μήνυμα στις 8/4/2008 στις 19:46 @Κλάψιμο
Eilikrina re paidia den katalamvenw avti tin zwi.. Kai o dwros avtoktonise..Kai den mporw n katalavw giati..giati... Molis epestreya apo tin kideia tou..EImai kommatia,alla 3erw oti ekeinos sigoura 8a i8ele na eimai xaroumeni..Opws mou elege panta.. Egw kai i kolliti mou,akoma den to exoume pisteyei.Eimaste sigoures oti avrio 8a ton vroume ston dromo kai 8a arxisoume pali na lemeta dika mas kai na geloume.. O kalyteros an8rwposston kosmo..Oan8rwpos p i8ele olous evtixismenous,p Denelegepote kakies,oute sxoliaze.. O an8rwpos pou oloi i3eran me to xamogelo sto stoma,avtoktonise.. Otan ton eida sto feretro ilikrina pisteya oti itan kapoios allos.. opws leei kai i kolliti m,DEN ITAN AVTOS GIATI PANTA O DWROS GELOUSE.. gIati....Giati... Akugontas tin apegnwsmeni fwni tis manas tou,kati mesa mou alla3e..Pistevw oti mporw na alla3w tin zwi mou,na ma8w na sigxwrw osous mou kanoun kako..AVto 8elw..Tipote allo.. Sigxwreste me gia t asxeto post,sto 8ema avto... Aiwnia tou i mnimi akoma mia fora,kai elpizw na einai mono enas efialtis kai 8a 3ipnisw... Πήγαινε στο θέμα: Μια ευχή!!
Μήνυμα στις 8/4/2008 στις 15:05 @Κλάψιμο
Na ferei pisw o 8eos ton filo mou dwro,o Opoios pe8ane X8es.. Eilikrina den katalamvenw avti tin poutana tin zwi... Πήγαινε στο θέμα: Μια ευχή!!
Μήνυμα στις 7/4/2008 στις 15:45 @Sex
Re esy mpaskai einai erwtevmeni mazi sou kai eyaxne tropous gia na se anagkasei na meineis mazi tis.. Koita an teliwses mesa tis ti na sou pw.. Alla den nomizw na eisai toso atixos pou na einai egkios.. Tosa zevgaria prospa8oun na kanoun ena paidi kai dn ta katafernoun... Πήγαινε στο θέμα: Νόμιζα ότι έπαιρνε χάπια αλλά δεν |