Μήνυμα στις 1/11/2008 στις 15:25 @Sex
ο γιατρος σου ισως?
Πήγαινε στο θέμα: Ένα κομμάτι μιας φλέβας είναι σκληρό
Μήνυμα στις 1/11/2008 στις 15:21 @Διάφορα
χειμωναςςς μοθ αρεσει παρα πολυ εκτοσ απο αυτα π ειπε ο bluejak ινε κ πολυ πιο ρομαντικος κρυο καιρος για δυο που λενε
Πήγαινε στο θέμα: Δημοσκόπηση με θέμα εμάς!
Μήνυμα στις 23/9/2008 στις 18:32 @Sex
οτι νανε δεν ειναι αναγκαιο (προσωπικα μιλωντας) φτανει να μην εχεις κανα θαμνο εκει κατω χαχ
Πήγαινε στο θέμα: Με η Χωρις....
Μήνυμα στις 23/9/2008 στις 18:30 @Sex
εμενα παντως μου αρεσει αλλα εχω και φιλες μου που το κανοθνε με το ζορι απλα και μονο επιδη τους το ζητανε κ το βρισκουνε πολυ ανιαρο..γουστα ειναι αυτα τι να πεις
Πήγαινε στο θέμα: Τους αρέσει το στοματικό;
Μήνυμα στις 23/9/2008 στις 18:14 @Sex
οχι υπερβολικη τρυφεροτητα ομως γιατι σε καποιες δεν αρεσει τοσο πολυ και μπορει να καταντησεις σαχλος
Πήγαινε στο θέμα: Προτιμησεις..
Μήνυμα στις 20/9/2008 στις 23:14 @Διάφορα
pio itan t forum pou mpikes?gia n 3ero n mpeno lol,,mn t kanis k toso megalo 8ema!
Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικά!
Μήνυμα στις 23/6/2008 στις 03:03 @Διάφορα
i aploustata epd afto tous aresi.gt dn anarwtiste t anti8eto dld? gt n forane kanoniko slipaki k oxi string? apla t stringakia ine (g mena toulaxiston) pio volika k sin tis allis kanune t rouxa n fenonte pio wrea apo pisw
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί φορούνε στρινγκ ?
Μήνυμα στις 13/4/2008 στις 19:43 @Sex
συμφωνω απολυτα με την louloudenia..εμις ουτε γιατροι ειμαστε ουτε εχουμε τις απαραιτητες γνωσεις για να σε βοηθησουμε αρκετα. με το να μας λες τα συμπτωματα σου ξανα και ξανα δεν αλλαζει κατι στην κατασταση σου..οποτε πηγενε και σε αλλους γιατρους να δεις τι θα σου πουν,σιγουρα θα σε βοηθησουν περισσοτερο.
Πήγαινε στο θέμα: perierga simptomata plz help
Μήνυμα στις 5/4/2008 στις 14:26 @Sex
και γιατι να αλλαξει γνωμη? αφου την αγαπας θα περιμενεις..
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 30/3/2008 στις 17:39 @Διάφορα
lelipi ισως αυτα τ ατομα να σε πληγωνου επειδη τους δειχνεις κ εσυ πως επηρεαζεσε. το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να τον/την αγνοησεις..ειναι πιστευω η καλυτερη εκδικηση..
Πήγαινε στο θέμα: Η εκδίκηση είναι... |