Μήνυμα στις 19/1/2008 στις 15:25 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά,ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές...Ήδη νιώθω καλύτερα!Όσο για τα χόμπι που μου προτείνατε,ήδη έχω σκεφτεί να ασχολειθώ με την μουσική,γιατί τι λατρεύω κ ποτέ δεν μου δώθηκε η ευκαιρία!Επίσης,δεσμό δεν έχω κι αυτός που θέλω τα 'χει με άλλη οπότε ίσως αυτό με επηρεάζει αρνητικά...Τεσπα,πάντως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
Πήγαινε στο θέμα: I need some help!!
Μήνυμα στις 18/1/2008 στις 22:31 @Θ. Κλημεντίνη
E..paidia,nomizo xasame kati!Loipon,emo den eimai!Oute k dilono emo!O titlos vgike kapoia stigmi pou eniotha xalia k ithela na gino omos to xaperasa k emeine to onoma!Omos tora den boro na katalavo gt niotho xalia...K den xero ti na kano..Eseis ti lete?
Μήνυμα στις 18/1/2008 στις 20:37 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά,τώρα τελευταία,χωρίς λόγο κι αιτία νιώθω εντελώς χάλια...!Ενώ τα πράγματα δεν είναι όντως στραβά,εγώ δεν είμαι καλά!Δεν μπορώ να μιλήσω και στην κολλητή μου γιατί αυτή έχει τα δικά της και εκτός αυτού,τώρα τελευταία έχει αλλάξει πολύ...Σε σημείο που δεν την καταλαβαίνω καθόλου!Δυστυχώς ούτε κι αυτή θα μπορεί...Πάντως νιώθω φρικτά,και δεν είμαι καλά με τίποτα...Τι να κάνω??
Μήνυμα στις 18/1/2008 στις 13:49 @Θ. Κλημεντίνη
s.b.i.i.l θα συμφωνήσω με τον th3o!Μην ακούς ΚΑΝΕΝΑΝ!Αφού την αγαπάς και σ'αγαπάει τότε τα σχόλια τους δεν χρειάζεται καν να τα σκέφτεσαι!Είναι βλακεία τους αυτό που κάνουν αλλά το κάνουν μόνο από ζήλια που εκτός από τέλεια σχέση έχεις για κοπέλα μία...star!!!Οπότε μην δίνεις σημασία...Εσύ να 'σαι καλά κι αυτούς...Άστους να λένε!!!!
Πήγαινε στο θέμα: den 8elw na pistevoun oyi...
Μήνυμα στις 17/1/2008 στις 14:24 @Κλάψιμο
Αν εσένα σ'αρέσει προχώρα,και με την συμπεριφορά σου προσπάθησε να μην τελειώσει τόσο γρήγορα όλα αυτό!Δεν γίνεται να έχεις σχέση με ημερομινία λήξης!Εξαρτάται κι από σένα το πότε θα τα χαλάσετε...Και κάτσε να τα φτιαξετε πρώτα!Μετά θα δεις..!Ίσως να μην σ'αρέσει κι εσένα μετά τόσο πολύ,μπορεί να σου βγει διαφορετικός απ'ότι περίμενες....
Πήγαινε στο θέμα: Sxesi
Μήνυμα στις 16/1/2008 στις 12:04 @Θ. Κλημεντίνη
Proton na sou po pos auto pou kanis einai akiro!Sorry pou sto leo alla epeidi exo mia idea apo paromia katastasi tha sou elega,simfonontas kai me ta paidia pano,na dialexis auton pou agapas diaforetika an enas ap tous 2 to katalavei tha tous xasis...!!
Πήγαινε στο θέμα: Δύο άντρες - παράλληλα
Μήνυμα στις 16/1/2008 στις 08:26 @Θ. Κλημεντίνη
Πρώτον,δεν είναι πίεση να θέλεις να περνάς μαζί της πολύ χρόνο!Απλά να είσαι λίγο cool για να μην νιώθει κι αυτή χάλια και στο τέλος καταλήξει στο φίλο σου!Γι'αυτό το θέμα πιστεύω πως πρέπει να μιλήσεις μαζί της και να της πεις τουλάχιστον ότι σε ενοχλεί όλο αυτό!Δικαιολογημένη η ζήλια σου,δεν λέω!Αλλά εσύ προσπάθησε να του δείξεις πως η σχέση σας είναι πολύ δυνατή και δεν θα την χαλάσετε ούτε γι'αυτόν ούτε για τίποτα τέτοιο...Νομίζω θα καταλάβει και θα σταματήσει! Good luck man!!!Flk...See ya.. Πήγαινε στο θέμα: Μηπως ζηλεύω πολύ??
Μήνυμα στις 16/1/2008 στις 08:19 @Κλάψιμο
Πρώτον να emo is mee να σου πω πως δεν βγαίνει απ'το emotional!!Όλοι το ίδιο λάθος...αλλά από emo δεν το περίμενα!Λοιπόν,ξεκίνησε απ'το hardcore punk-emotional,emocore και εντέλει emo για πιο short...Και ok,κι εγώ βρίσκω τον κόσμο άδικο,μόνο που συνεχίζω να παλεύω την αδικία...Εντάξει,κάποιες στιγμές πραγματικά όλοι νιώθουμε πως η ζωή δεν αξίζει...Όμως υπάρχουν κι άλλες,που νιώθεις πως όλα έχουν αξία...Τα πάντα..Όταν είσαι με την παρέα σου,με το πρόσωπο που αγαπάς,με την οικογένεια σου και πιο γενικά:με άτομα που σε αγαπούν.Και πίστεψε με,υπάρχουν σίγουρα τέτοια άτομα!!Και αξίζει να ζεις για να περνάς καλά μαζί τους...Κι αν θες να το δεις κι αλλιώς κι όχι γι'αυτούς,ζήσε καλά για σένα!!Για τον εαυτό σου..!!!Αλλά μην τα παρατάς...!!Για το στυλάκι δεν σου λέω τίποτα,κράτα το γιατί είναι ΤΕΛΕΙΟ αλλά μην σκέφτεσαι έτσι...!Είναι κρίμα!Δεν σε διατάζω..απλά σε συμβουλεύω...
Πήγαινε στο θέμα: Τι είναι emo;
Μήνυμα στις 16/1/2008 στις 08:10 @Διάφορα
Υπάρχει σίγουρα κάποιος που μας προστατεύει εκεί πάνω!Είτε αυτό λέγεται Θεός είτε Φύλακας Άγγελος!Προσωπικά,έχω βρει τον Φύλακα Άγγελο μου,ξέρω πως τον λένε και μιλάμε...Όχι κανονικά!Δηλαδή εγώ του γράφω τα προβλήματα μου κι αυτός πολλές φορές με βοηθάει...Δεν ξέρω τι σχέση έχουν τα τραγούδια και τα ποιήματα,πάντως υπάρχει και Φύλακας Άγγελος κι ένας Θεός εκεί πάνω που μας βλέπουν και βοηθάνε όποτε πρέπει!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ποιος ειναι για σας....
Μήνυμα στις 16/1/2008 στις 08:06 @Διάφορα
Νομίζω πως έχω βρει το άλλο μου μισό...Κι αυτό γιατί πρώτη φορά ένιωσα έτσι για κάποιον και ποτέ δεν αναρωτήθηκα τι του βρήκα γιατί ποτέ δεν σταμάτησε να με εκπλήσσει!!Βέβαια,ένας έρωτας ή μια αγάπη είναι ακόμα πιο δυνατά συναισθήματα όταν έχουν και ανταπόκρισει όμως...Ok...never mind!Μπορεί να γίνει κάποτε κι αυτό! Κι όσο γι'αυτούς που ακόμα ψάχνεστε...Σίγουρα θα το βρείτε!Δηλαδή μπορεί να φανεί τυχαίο,και να μην το περιμένετε,όμως θα γίνει!Από πείρα σας μιλάω...Κι εγώ τυχαία τον γνώρισα..!! Πήγαινε στο θέμα: To allo sas miso... |