Μήνυμα στις 10/10/2009 στις 13:52 @Θ. Κλημεντίνη
οσο πιο δυνατη ειναι η θεληση τοσο πιο μεγαλη ειναι η στερηση η ζωη ειναι ολο αποφασεις ..και οι σχεσεις εχουν τις πιο δυσκολες αποφασεις παραμερισε το εγω σου και δωσε την αληθεια Πήγαινε στο θέμα: Πώς να χωρίσεις χωρίς να πληγώσεις
Μήνυμα στις 8/10/2009 στις 12:55 @Διάφορα
εχω διαβασει τοσα πολλα για το κοψιμο του καπνισματος που λεω να κοψω... το διαβασμα
Πήγαινε στο θέμα: Τελικά είναι δικαίωμα?
Μήνυμα στις 8/10/2009 στις 12:36 @Διάφορα
ειτε εχεις βαρος στην ψυχη (η εγκυμοσυνη στα ονειρα φανταζει σαν βαρος ψυχολογικο ) ειτε εφαγες πολυ το προηγουμενο βραδυ
Πήγαινε στο θέμα: ας μου εξηγησει καποιος τι σημαινει...
Μήνυμα στις 25/8/2009 στις 17:25 @Διάφορα
αντρεα και σχεσεις θα ζησεις στην ζωη σου και ολα θα τα κανεις ..μην ανησυχεις αλλα δεν ειναι καλο για σενα να κλωθογυρνας γυρω απο το ιδιο ερωτημα..ολα θα γινουν να σαι σιγουρος απο εκει και περα οι εμπειριες που θα ζησεις καλο ειναι να σε κανουν πιο προσεκτικο και οχι πιο σκληρο Πήγαινε στο θέμα: sxeseis
Μήνυμα στις 24/7/2009 στις 12:03 @Διάφορα
καλυτερα να μην γραψεις στους τοιχους..μονο τα γραφιτι ειναι ωραια και οχι παντα ολα..τα κειμενα κια συνθηματα συνηθως ειναι ασχημα σε μια πολη(ειδικα εκεινα που δεν εχουν λογο υπαρξης)
Πήγαινε στο θέμα: Πείτε κάτι να γράψω με σπρέι
Μήνυμα στις 13/7/2009 στις 11:04 @Κλάψιμο
δεν θα επιμεινω σε καποια γνωμη γιατι το ατομο δεν το ξερω αλλα απο τις περιγραφες που εδωσε ο vlamadi απλα εμενα μου κανει ενας χαρακτηρας εντονα εγωπαθης και εγωκεντρικος το οποιο βεβαια δεν ειναι και λιγο για μενα οι περιγραφες που εδωσε η the_loulister ειναι ο ναρκισσος Πήγαινε στο θέμα: Ναρκισσισμός
Μήνυμα στις 7/7/2009 στις 13:56 @Κλάψιμο
απο τα αυτα που εγραψες vlamadi δεν βγαινει απαραιτητα το συμπερασμα του ναρκισου.. αυτο που συμπερενω εγω ειναι οτι προσπαθει να τραβηξει την προσοχη σου ισως απελπισμενα ..μετα απο τοσο καιρο που εγραψες το κειμενο αλλαξες γνωμη..που κατεληξες? Πήγαινε στο θέμα: Ναρκισσισμός
Μήνυμα στις 6/7/2009 στις 11:19 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:νομιζω jimmy ξερεις τις απαντησεις στα ερωτηματα σου..στην δευτερη απαντηση που εδωσες απαντησες μονος σουεγω προσωπικα το μονο που εχω να προσθεσω αυτην την στιγμη ειναι... τα πιστευω μας να μην φτασουν να καταστρεψουν την ζωη μας.Να ειμαστε παντα ανοιχτοι σε νεες αντιληψεις και να να μαθουμε να ακουμε ακομα και οταν περασουν τα χρονια ..αυτο παει και στις 2 περιπτωσεις Πήγαινε στο θέμα: Είμαι σε δίλημμα-απόγνωση
Μήνυμα στις 10/4/2009 στις 13:10 @Διάφορα
http://www.amnesty.org.gr/actnow/appeals/kouneva.htm Πήγαινε στο θέμα: Δικαίωμα σε αξιοπρεπή εργασία και τη ζωή
Μήνυμα στις 15/3/2009 στις 16:54 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:ολοι εχουν δικαιωμα στην υγεια στα ενσημα..ποσο σκληρη εχει γινει η κοινωνια δεν το χωραει ο νους μας πια..ελεοςη γυναικα αυτη απλα προσπαθισε να προχωρησει την ζωη της σε ενα επιπεδο πιο πανω και το αξιζει οπως ολοι μας κριμα πολυ κριμα απανθρωπια και κτηνοδια Πήγαινε στο θέμα: Δικαίωμα σε αξιοπρεπή εργασία και τη ζωή |