Μήνυμα στις 9/1/2008 στις 20:51 @Κλάψιμο
re paidia exo pote dn exo klapsei gia kapoion k oyte prokite giati h antres einai tn mia mera toys exeis tn alli oxi. an klais gia to kathe agori p ta exeis .......eleos...... oli m lene oti eimai poli skliri me ta agoria gia ayta t themata omos exo k dikaio... re paidia gt den grafete katholoy edo
Πήγαινε στο θέμα: Κλάμα
Μήνυμα στις 9/1/2008 στις 20:26 @Κλάψιμο
einai poli diskolo na pligoneis mia kopela exo pligothi arketes fores opos leei k h e_len_ouazita ena signomi dn tha s kanei kako . Πήγαινε στο θέμα: ti ginetai otan pligoneis kapoion???
Μήνυμα στις 2/1/2008 στις 18:16 @Κλάψιμο
na s po re koristi m gia mena dn yparxei filia gt exo perasei palla polla k gia agapi milao dn yparxoyn liges einai aytes poy mporoyn na s stathoyn pragmatika k prepei na psakseis kala gia na tis vreis k ego 14 eimai k exo perasei para polla Πήγαινε στο θέμα: Love!!!
Μήνυμα στις 26/12/2007 στις 17:16 @Κλάψιμο
ksereis kati ego fono me tn jane k tn neraidomania aytos poy ksereis t kanei ekei k h kolliti m tn patise etsi aytos einai roymania k ayti ellada k aytos ts exei pei oti tn agapaei trella k polla alla k otan pige ayti ekei na ton brei tn eide me alli apo ekeinei tn mera tn exei misisi toso polu dn fantazesai poso. bres kapoion allon toso agoria exei tha m peis oti dn einai efkolo omos k ti na kaneis ....kane ayto poy s leme k tha deis . otan ksanaerthei min t deineis simasia k tha deis pos tha toy kakofanei.......filakia Πήγαινε στο θέμα: πανε 3 χρονια...
Μήνυμα στις 26/12/2007 στις 17:02 @Κλάψιμο
kserete t prepei ola ayta t kakomathimena t emo dithen poy exoyn tasi aytoktonias k ego dn ksero t allo einai blekies theloyn ena xeri ksilo k tha strosoyn gia t kala. paidia einai poli diskolo na xaneis kapoion poy agapas poli einai tromero gt meta alazei oli h zoi s dn mporeis na sinithiseis xoris ayton . silipitiria re......:-( Πήγαινε στο θέμα: Kai giati na pe8aneis?
Μήνυμα στις 26/12/2007 στις 16:46 @Κλάψιμο
paidia kala xristoygena k apo mena siga entaksei gia toys bathmoys re paidia mia xara .kala na perasete k elpizo oti oneireveste na ginei pragmatikotita .........filakia........ Πήγαινε στο θέμα: Καλά Χριστούγεννα σ Όλους !!!
Μήνυμα στις 26/12/2007 στις 16:41 @Διασκέδαση
ego trelenomai gia evanescence Πήγαινε στο θέμα: Ανέκδοτα
Μήνυμα στις 26/12/2007 στις 02:17 @Κλάψιμο
paidia k exo eixa sta 15 m kapoio atixima poy moy kostise para ma para polla xoro t pio simantiko ayto dn simenei oti prepei na geino emo eleos t prepei na ntinomai olo sta mavra ayto omos t atixima prepei na s edose na katalabeis polla pragmata sti zoh s .
Πήγαινε στο θέμα: Mypws prepei na skeftomai san emo!?
Μήνυμα στις 26/12/2007 στις 02:12 @Κλάψιμο
einai polu diskolo giati 1 xrono sxedon kathe mera kaname kati k na ton ksexaso toso efkola ego tha prospathiso makari na petixei
Πήγαινε στο θέμα: dn ksero t na kano nelp me |