Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: "Μια κατσαριδούλα, η μικρή Τερέζα, πάτησε στο ΤΕΖΑ και τέζα"
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

τσακωμος με φιλους

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #73549 από geoxd στις 07 Μαρτίου 2011, 5:25μμ

geoxd

Εικονίδιο
μέλος από: 2/2/2011
γεια ειμαι 16 χρονων και εχω μαλωσει με τν πρωην κολλητη μου . λοιπον ολα αρχισαν πριν 4 σαββατα δηλ. στις 12 φεβρουαριου . η κολλητη μου μου ζητησε να φερω τον γκομενο της σπιτι μου εγω δεν τον ηξερα αλλα τελικα τον εφερα .λοιπον εκεινο το σαββατο γαμηθηκαν σπιτι μου και γεμισαν παντου αιματα εεε!!! ενταξει δν ειχα προβλημμα ...και στις 21 του μηνος μου ξαναζητησε να τον φερω τισ ειπα οτι δεν μπορουσα και με παρακαλουσε τελικα τον εφερα .. εκεινο το βραδυ οταν   φευγαμε για το σπιτι μου και οι 3 τους λεω παιδια μην κανετε τιποτα γιατι ειναι οι γονεις μου σπιτι ειναι η μικρη μου αδερφη και ξυπνανε ευκολα .μου λενε τα παιδια οκ ειμαστε κουρασμενοι δεν θα κανουμε τιποτα . τελος παντων ολο το βραδυ γαμιωνταν και οι γονεις μου τα ακουσαν ολα . την επομενη μερα αφου εφυγαν βλεπει ο πατερας μου τα αιματα και εγινε το ελα να δεις σπιτι . προηγουμενως την παρασκευη πριν ερθει λεω στην κοπελα τελευταια φορα που ερχετε και μετα μην μου ξαναμιλησεις (γιατι εγω δεν τον συμπαθω ) και τν δευτερα δεν την μιλουσα και ερχετε και με πιανει και μου λεει γιατι δν μου μιλασ και την λεω ενα πραγμα θα σου πω οτι εγω μαλωνω με τουσ γονεις μου .δεν καταλαβε τιποτα το μεσιμερι της στελνω μνμ {το σπιτι μου δεν ειναι μπουρδελο να ερχετε να γαμιετε ο ενας και ο αλλος }και λεει [ναι αλλα αυτος δεν ειναι λογος να μην μου μιλας και να σου πω και φερεσαι ανωριμα και καπια στιγμη θα μεινεισ χωρις φιλους] και λεω [λογος ειναι οτι σε εβαλα σπιτι μου και δεν το σεβαστηκες γιατι σου ειπα μην κανεις τιποτα γιατι θα εχω προβλημμα αλλα δεν σε εννοιαξε αυτο μονο να περασεις καλα ηθελες να μην τα πολυλογω μαλωσαμε και την πεμπτη κανονισαμε να παρουμε 2 φιλουσ μας να μιλησουμε και να δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος οχι και λενε τα παιδια ναι και τουσ παιρνει η αλλη τηλεφωνο και κατι τους ειπε και μεσα σε ενα 10λεπτο μου λενε και οι 3 οχι λεω θα ετυχε βγαινω εγω το απογευμα εξω και τουσ βλεπω και τουσ 3 εξω και την επομενη μερα πιανω την μια αο τουσ φιλους μας και μου λεει η αλλη τα κανονισε και μας ειπε να μην ερθεις εσυ πιανω την κολλιτη μου μου λεει οχι τα παιδια τα κανονισαν ετσι ξαναπαιρνω τηλ και μου λεει μα την παναγια αυτη τα κανονισε αυτα !!! τελικα ποιος εχει δικιο ???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73556 από Whalfyin στις 07 Μαρτίου 2011, 7:00μμ

Whalfyin

μέλος από: 7/3/2010
Αν αυτά που λες έιναι σωστά, τότε έχεις απόλυτο δίκαιο. Πες στους φίλους σου πως νιώθεις και τι συμβαίνει στην οικογένεια σου και όλα θα αλλάξουν πιστεύω.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #73561 από panosx στις 07 Μαρτίου 2011, 11:33μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010

Αποδεκτή απάντηση

η φυλη σου τν παιρνει.αν μου το εκαναν αυτο οχι δν θα τις ξαναμιλαγα στο ξυλο θα τν γαμαγα.αυτη γαμηθικε στο σπιτι ΣΟΥ κι λεει πως εισαι εσυ ανοριμο?εσυ εχεις δικαιο μεγαλε κι λεει ψεματα στους αλλους να τν βγαλει καθαρη τωρα που μιλαμε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73564 από geoxd στις 07 Μαρτίου 2011, 11:42μμ

geoxd

Εικονίδιο
ναι ρε την πουτανα ειδες και επειδη η φιλη της ειναι η γκομενα του κολλητου μου τωρα ουτε ο κολλητος μου δν με πιστευει . και οποιοσ την ρωταει γιατι μαλωσαμε λεει οτι εγω ηθελα να τν χωρισω απο τον γκομενο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73724 από Doctoras στις 11 Μαρτίου 2011, 7:50μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Τωρα θα καθεσε να τσακωνεσαι και να σκας για μια κοπελα...
Πρεπει να το καταλαβουν και οι φιλοι σου αυτο.Οι γκομενες γενικα αν δεν περναει το δικο τους μπλεκονται και γαμαν το πραμα ολοκληρο.Απλα πρεπει να μαθεις με τους φιλους σου να μην τις περνεται στα σοβαρα.Ειναι αγυριστα κεφαλια...Θα το καταλαβουν.Μην ξεκοψεις απλα παιξτω χαλαρος και βγες με αλλους να ξεσκασεις και θα δεις πως θα ερθουν μετα.Οσο για την αλλην απλα μην της ξανακανεις χαρη ξεκοψε και κρατα πισινες.Αστην να νομιζει πως θα ειστε φιλοι...Δεν σεβαστηκε οπως ειπες ουτε το σπιτι σου ουτε την αδερφη σου σου επαιξε μαλλον πουστια με τους φιλους σου.Τοτε συγνωμη αλλα καλυτερα αστην να γα,,,, αν το κανει καλα δεν θα σκασεις κιολας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73735 από nikos200 στις 11 Μαρτίου 2011, 10:22μμ

nikos200

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2010
ρε φιλε.. αυτοι δεν ειναι φιλοι..αν ηταν δεν θα συμπεριφερονταν ετσι... απλο ειναι..βρες αλλες παρεες και προσεχε ποιον εμπιστευεσαι..μην δινεις αερα γιατι ειδες τι εκαναν
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73736 από makis92 στις 11 Μαρτίου 2011, 10:22μμ

makis92

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/1/2011
Ααα δεν πάμε καλά... φυσικά και έχεις δίκιο! Πολύ καλά έκανες με αυτά που είπες... δεν σε σεβάστηκε καθόλου!! Την έβαλες στο σπίτι σου και τι της ζήτησες? Να μην κάνει τίποτα γιατί δεν θες να έχεις προβλήματα με την οικογένεια σου αλλά εκείνη τίποτα. Και εφόσον σου είπε ότι θα μείνεις χωρίς φίλους έπρεπε να της πεις καλύτερα χωρίς παρά σαν εσένα.
Εγώ δεν θα της ξαναμιλούσα και προσπάθησε να πείσεις τους φίλους για το τι έγινε πραγματικά και γάματην αυτήν.
(το αγόρι της στο σχολείο σου ειναι??)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76168 από geoxd στις 29 Απριλίου 2011, 2:46μμ

geoxd

Εικονίδιο
οχι ειναι απο αλλου και εγω ο μαλακας προσπαθησα να τουσ βοηθησω κι αυτην
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76259 από toros locos στις 30 Απριλίου 2011, 11:16μμ

toros locos

banned
μέλος από: 11/2/2010
φταις και εσυ ομως!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76262 από tasos41997 στις 30 Απριλίου 2011, 11:33μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
toros γιατι φταιει αυτος;;;;

Παει η αλλη και γαμιετε στο σπιτι του αυτη σπιτι δεν εχει τι το περασε κανενα ξενοδοχειο η πορνειο να ερχετε για γαμηση μεσα στην ιδιοκτησια του καθενος

Φιλε αυτος ο φιλος που λες οτι τσακωθηκες δεν ειναι ετσι οι κολητη οι κολητη ηποστηριζουν τους κολητους και δεν πανε με τα γκομενακια

+1 και απο εμενα οτι δεν φτες εσυ 1000%
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login