Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 23:40 @Sex
Και γκέι να είσαι ποιο είναι το πρόβλημα. Επίσης μπορεί να σ' αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Σιγά τ'αυγά.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι είμαι:s
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 19:41 @Ftou.gr admin
Ήθελα να πω ότι τελικά γουστάρω πολύ αυτό το φόρουμ. Κάθε φορά που βλέπω κανένα-δύο ποστ του στυλ: "Ρε WM δεν θέλω να θυμώσεις αλλά με πνίγει το δίκιο μου", τότε σηκώνομαι όρθιος από την αναπαυτική καρέκλα μου και χτυπάω τα πορτοκαλί απ' τα ντορίτος χέρια μου. Υπάρχουν κάτι τύποι στο νετ που απλά είναι απλώς κορυφαίοι. Πάντα είχα σεβασμό στα τρολλ. Όχι φίλε nerd, όχι. Κατά τη γνώμη μου τύποι όπως ο webmastah *gangsta accent* και ο mikeius θα έπρεπε να διδάσκουν σε πανεπιστήμια. Πήγαινε στο θέμα: Φόρουμ φτού
Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 03:40 @Διάφορα
To album είναι αυτό. Το κομμάτι λέγεται Marie, un Faux-cil Dans la Transmission. (κατέβα μέχρι να βρεις το 3ο στη σειρά 4.) Δεν υπάρχει στο youtube. Πήγαινε στο θέμα: τραγούδι που δεν ξέρω τον τίτλο
Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 03:24 @Διασκέδαση
Το πείραμα, DAS EXPERIMENT. Είναι παλιά ταινιά αλλά πρόσφατα κάναν remake. Καταπληκτική. Shutter Island. Είναι ταινία που θέλει σκέψη. Φοβερή. Πήγαινε στο θέμα: ταινια με ψυχιατρικη κλινικη
Μήνυμα στις 13/7/2011 στις 03:37 @Sex
Καλό κουράγιο φίλε μου, καλή τύχη ότι απόφαση και να πάρεις, πάντως η δική μου γνώμη είναι -αν και χαζή, ηλήθια και άσχημη- να πεις στην μητέρα σου ότι της έκανες πλάκα, και ποιος ξέρει, τα πράγματα θα στρώσουν από μόνα τους..
Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 00:11 @Διάφορα
Μένεις σε αστική περιοχή;
Πήγαινε στο θέμα: δεν με αφηνουν να παω για ποδηλατο
Μήνυμα στις 30/6/2011 στις 01:27 @Μηχανήματα
Μην μπλέξεις, θα καταλήξεις να βγάζεις 10 ευρώ το μήνα και θα χέρεσαι. Γενικά περνάνε πολές πουστιές από το μυαλό σου για να μαζέψεις "πελάτες".
Πήγαινε στο θέμα: Adsense
Μήνυμα στις 30/6/2011 στις 01:25 @Διάφορα
Αμάν! Στον 21ο αιώνα είσαι, χρησημοποίησε ψηφιακά εφέ. ΚΑΙ κάτι άλλο, ο ξ. πάγος δεν αγγίζεται, προκαλεί έγκαβμα.
Πήγαινε στο θέμα: ξηρός πάγος |