Μήνυμα στις 4/5/2014 στις 05:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον πηγαινε σε ενα γιατρο γιατι αν φορας στενα παντελονια η καθεσαι σε στενη σελα μπορει να δημιουργηθει κυστη λογω του οτι ο ορχεις γυριζει γυρω απο τον ευατο του.αν δεν μπορει να το καταφερει αυτο δημιουργειται η κυστη που ανεφερα....Ωστοσο αν δεν ειναι κυστη πες τον γιατρο να σε κοιταξει για καποια βουβωνοκηλη, αυτο ειναι κηλη στην βουβωνικη χωρα η οποια χρειαζεται χειρουργειο και βγαινει απο σηκωμα βαρους , φτερνισμα δυνατο εξισου βηχας και συσκοιλιωτητα...Σου ευχομαι απλα να ειναι κυστη γιατι εκανα βουβωνοκηλη.. Αν σε καληψα πατα αποδοχη.Πήγαινε στο θέμα: πονος στον εναν ορχι
Μήνυμα στις 6/8/2012 στις 05:38 @Διάφορα
Λοιπόν ύστερα από 1 1/2 χρόνο είμαστε οκ δν μπορείτε ν πείτε τελεία αλλά οκ τα ξαναβρήκάμε πέρυσι γτ τ έριξε σσ μια φιλη μ όλα δν ασχοληθηκα αυτήτρ πια έχει έναν άλλον ενώ είμαστε ξανά "κολλητοί" έμαθα από άλλον πως δν μ εμπιστευετε χεστηκα κιόλας είμαι καλά οκ ευχαριστώ για τν συμπαράσταση τ έβαλα στο φτου. Για να βρω τ δίκιο μ γιατί δν τ έβρισκα μ τν κολλητό μ ούτε γειά πια κ όλα τ άτομα π δν μ έδιναν δίκιο όλοι άλλαξαν γνώμη
Πήγαινε στο θέμα: τσακωμος με φιλους
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 15:00 @Διάφορα
να βαλεις την γλωσσα μεσα Πήγαινε στο θέμα: πως να τον φιλησω??
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 14:59 @Sex
λοιπον καλυτερα να πας στον γιατρο να σουκοιταξει τα @@ γιατι κι εμενα με πονουσαν μπορει να ειναι απο τα στενα τα παντελονια και τετοια να πασ γρηγορα γιατι θα χρειαστει ενχειρηση λοιπον επειδη τα @@ περιστρεφοντε οταν φορας στενα παντελονια δυσκολευονται να περιστραφουν και δημιουργιτα κατι σαν σπιρακι και τετοια δεν ειν τιποτα πηγα εγω και τελικα δεν εκανα ενχειρησει μου εδωσε μια αντιβιωση αυτα ελπιζω να σε βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: πονος στους ορχεις
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 14:46 @Διάφορα
οχι ειναι απο αλλου και εγω ο μαλακας προσπαθησα να τουσ βοηθησω κι αυτην
Πήγαινε στο θέμα: τσακωμος με φιλους
Μήνυμα στις 21/4/2011 στις 00:43 @Διασκέδαση
κι εγω βαριεμαι να τα γραφω ειμαι Α'λυκειου γενικο και εβγαλα 15/5 και 4 πρεπει να ηταν !!! :P Πήγαινε στο θέμα: Βαθμοί: Ποιος τον έχει μικρότερο;
Μήνυμα στις 22/3/2011 στις 20:42 @Ftou.gr admin
να ρωτησω πως γινετε να διαγραψω αρθρο στο ftou δεν ξερω
Πήγαινε στο θέμα: διαγραφη forum
Μήνυμα στις 10/3/2011 στις 03:04 @Sex
durex η duo δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο ααα εκτος απο μια φορα που εβαλα again και μου εσπασε πριν τελειωσω(παλι καλα)
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικα προτιμησεις
Μήνυμα στις 8/3/2011 στις 14:20 @Sex
υψος=1.76 κιλα=79 μεγεθος 17 Πήγαινε στο θέμα: υψος βαρος μεγεθοσ πεους
Μήνυμα στις 7/3/2011 στις 23:42 @Διάφορα
ναι ρε την πουτανα ειδες και επειδη η φιλη της ειναι η γκομενα του κολλητου μου τωρα ουτε ο κολλητος μου δν με πιστευει . και οποιοσ την ρωταει γιατι μαλωσαμε λεει οτι εγω ηθελα να τν χωρισω απο τον γκομενο
Πήγαινε στο θέμα: τσακωμος με φιλους |