Μήνυμα στις 23/12/2016 στις 20:04 @Μηχανήματα
Καλησπερα, θελω να αγορασω και να συνδεσω τα ασυρματα ακουστικα Stereo Philips SHB3060BK με τον σταθερο υπολογιστη μου ο οποιος δεν εχει bluetooth . Μετα απο ψαξιμο στα ακουστικα ειδα οτι λενε πρεπει να εχεις bluetooth 3 (Για καποιο λογο το επισημο site της Philips δεν το εγραφε πουθενα το βρηκα στο manual τους). Η ερωτηση μου ειναι πρεπει να βρω dongle να ειναι bluetooth 3 ή και bluetooth 2 μια χαρα λειτουργει; Επίσης στο e-shop βρισκω μονο bluetooth 4 θα λειτουργει με τα ακουστικα που ειναι bluetooth 3; Πήγαινε στο θέμα: Ασύρματα Ακουστικά - Βluetooth Version
Μήνυμα στις 25/9/2014 στις 20:40 @Θ. Κλημεντίνη
Πόσο εύκολο είναι για κάποιον που δεν κάνει φροντηστήρια να πίασει 8000 μόρια στις παννελήνιες; Γίνεται αν γράψει καλά Έκθεση, ΑΟΔΕ, Βιολογια (Γενικής) να περάσει; Πήγαινε στο θέμα: 8000 μόρια Παννελήνιες
Μήνυμα στις 17/8/2014 στις 18:21 @Sex
Παιδιά εσείς κάνετε φάση όρθιοι ή καθιστοί; Πόσες φάσεις έχετε κάνει, τι ηλικία έχετε και ποια είναι η άποψή σας για τις φάσεις; Πήγαινε στο θέμα: Όρθια ή καθιστή φάση;
Μήνυμα στις 31/7/2014 στις 02:43 @Μηχανήματα
Έχω ένα netbook και θέλω να καθαρίσω την οθόνη μου έχω ένα υγρό για καθάρισμα άλλα δεν κάνει τίποτα. Φαίνεται σαν να έχει κολλήσει κόλα και είναι πολύ σκληρό... Καμία ιδέα Αν βάλω οινόπνευμα ή αμμωνία θα κάνω ζημιά; Πήγαινε στο θέμα: Καθάρισμα Οθόνης Netbook
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 14:55 @Sex
Δεν είναι κακό Πήγαινε στο θέμα: γενικες εροτισεις περι του θεματος
Μήνυμα στις 19/6/2014 στις 16:40 @Flame
Μπράβο για το άρθρο αν το βρήκες μόνο σου δεν το περίμενα αυτό σημαίνει ότι είσαι ψαγμένος και δεν πετάς αερολογίες. Δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω πως συνδυάζεις την ομοφοβία με την θρησκοληψία. Επίσης στο βιογραφικό δεν έχει πουθενά θέση για να συμπληρώσεις θρησκεία, εννοείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα έπαιρναν αλλόθρησκο παντού υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?
Μήνυμα στις 19/6/2014 στις 11:15 @Flame
Μίλησα για τους άθεους και όχι τους άθρησκους και εννοείτε ότι ξέρω ότι έχει μεγάλη διαφορά. Όταν λες ότι κάτι μας δημιούργησε ότι έμμεσα δηλώσεις άθρησκος και όχι άθεος. Από την στιγμή που δημιουργήθηκες από κάτι ανώτερο από εσένα δηλαδή από κάποια θεότητα δηλώνεις άθρησκος. "Αν δηλώσεις άθεος ούτε δουλειά θα βρεις" δεν ισχύει αυτό που λες πέρα ότι είναι παράνομο. Σε πόσες συνεντεύξεις που έχεις πάει σε έχουν ρωτήσει αν είσαι άθεος; Επίσης και εμείς έχουμε στο σύνταγμα μας την ανεξιθρησκεία και πιστεύω δεν ξέρεις ούτε καν σε ποιο άρθρο βρίσκεται μην πω ότι δεν ξέρεις ούτε πότε έγινε πρώτη φορά λόγος για ανεξιθρησκεία. Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?
Μήνυμα στις 19/6/2014 στις 11:06 @Flame
Απευθύνθηκα προσωπικά σε εσένα; Πολλοί θεωρούν κατόρθωμα ότι τίναξαν την θρησκεία από πάνω τους και πάνε και το γράφουνε σε forum και προσπαθούν να πείσουν και τους άλλους και όλο αυτό γίνεται διότι φοβούνται να πουν ότι είναι άθεοι ή άθρησκοι στην καθημερινότητα τους μην τους χλευάσουν τουλάχιστον αυτό ισχύει στην Ελλάδα. Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?
Μήνυμα στις 18/6/2014 στις 23:59 @Flame
Να καλωσορίσω όλους τους e-atheists. Πιάνεται ένα θέμα που έχει απασχολήσει Κέσαρα, Αυγουστίν, Σοφοκλή και άλλους χιλιάδες μεγάλους επιστήμονες και φιλοσόφους και προσπαθείτε να το αναλύσετε λες και είναι το χτεσινό επεισόδιο του breaking bad. Η θρησκεία είναι από τα λίγα πράγματα που αν σε ρωτήσουν γιατί πιστεύεις μπορείς να πεις επειδή έτσι γουστάρω εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε. Αν ένας άνθρωπος έχει έναν φανταστικό φίλος είναι τρελός όταν όλοι έχουμε έναν φανταστικό φίλο είναι θρησκεία. Μην είστε τόσο περίεργοι δεν χρειάζεται να τα γνωρίζουμε όλα που πάμε και αν υπάρχει Θεός ή όχι σε μερικά χρόνια ίσως το μάθουμε. Επίσης όταν ο ένας λέει δεν υπάρχει θεός και ο άλλος από κάτω λέει και βέβαια υπάρχει και ο άλλος απαντάει τότε γιατί υπάρχουν οι φτωχοί και τα παιδάκια πεινάνε στην Αφρική; Αν αυτός που το κάνει την ερώτηση είναι μια φορά ηλίθιος αυτός που θα κάνει "quote" είναι ηλίθιος στο τετράγωνο που κάθισε και του απάντησε Επίσης θα συμφωνήσω ότι πολλές θρησκείες συν τον χριστιανισμό είναι σεξιστικές & ανατολίτικες. Υ.Γ εε εσείς οι άθεοι μην χαίρεστε που απαλλαχτήκατε από την θρησκεία από πάνω σας δεν είναι και κανένα μεγάλο κατόρθωμα το ίδιο έχουν κάνει κάτι ακόμα εκατομμύρια άνθρωποι σε παγκόσμιο επίπεδο. Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ? |