Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 15:55 @ Διάφορα
Πο ρε φιλες δυσκολα μας βαζεις.. Τι δουλεια θες να κανεις στο μελλον?
Φακελάκι μοδετέιτορ: Σου έχουν γίνει επανειλημμένα παρατηρήσεις για μηνύματα που δε βοηθούν και γίνονται μόνο για να γίνονται. Γι' αυτό το λόγο, και δευτερευόντως για το σπαστικό του χατακτήρα σου που διαφαίνεται αβίαστα από αυτά που γράφεις, είσαι banned.
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 13:25 @ Διάφορα
αλλοι θα ηθελαν ενα σωμα ελαφρυ καιεσυ θες να παχυνεις? ΑΜΗΝ!
Φακελάκι: Παρακαλείσαι όταν δεν έχεις να προσφέρεις ουσιαστική βοήθεια να ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 22:51 @ Διάφορα
τους ανεβαζουν τους βαθμους αλλα μην το παρεις για δεδομενο γιατι πολλοι την εχουν πατησει ετσι. Εσυ κανε ενα καλο διαβασμα της κακιας ωρας, ετσι να γραψεις κατι και πιστευω οτι δεν θα σε αφησουν.
Το παθημα να γινει μαθημα για το μελλον!
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 22:47 @ Διάφορα
Έγραψε:(Doctoras@31 Μαΐου 2011)
Έγραψε:(toros locos@31 Μαΐου 2011)
Έγραψε:(dimitris1997@31 Μαΐου 2011)
Rocky (1,2,3,4,5,6), Rambo (1,2,3,4,5), Terminator (1,2,3,4), The Green Mile, Star Wars (1,2,3,4,5,6), Ninja Assassin, The Punisher 2004, The Lord Of The Rings (1,2,3)
μου αρεσει ρε φιλε που γραφω οχι ζομπυ και εσυ μου εγραψες star wars kai lord of the rings! Tεσπα ευχαριστω για το χρονο σου!
Δεν φταιει αυτος σε αυτο αλλα εσυ.Διοτι ειπες οχι zombie που ανεικουν στις ταινιες τρομου που εσυ δεν θες.Τα starwars ειναι επιστημονικης φαντασιας δεν ανεφερες κατι.Τα lord of the rings ειναι ας πουμε περιπετεια δεν εχει zombie επρεπε να γενικευσεις γενικα οχι οτι εχει σχεση με gremlins,goblins κτλ....
Δηλαδη θα εβλεπες και ρομαντικες?Θα σου προτεινα το ps I love you (ταινιαρα κατα την γνωμη μου.Και μια με ενα ημερολογιο που ενας επρεπε συναιχια να θυμηζει στην γυναικα του η οποια πλεον εχει γερασει τα χρονια που περασαν μαζι το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι τον τιτλο the diary και κατι λεγώταν νομιζω.Καθώς και το 50 first dates.
καλα ρε φιλε σορρυ .. αλλη φορα οταν θα ρωταω κατι και θα βαζω 100 περιορισμους. Εσενα αν σε ρωτησουν να τους πεις μια ταινια που να μη εχει βρυκολακες τοτε πες τους ταινια με λυκανθρωπους.
Καλα ρε αστο για αυριο!
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 21:29 @ Διάφορα
το star war και το lord of the rings έχει ζόμπι??? πλάκα μου κάνεις τώρα... άλλο όρκ (lord of the rings) και εξωγίηνοι (star war). και άλλο ζόμπι
ασε με ξενερωσες ασχημα...
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 21:26 @ Διάφορα
το star war και το lord of the rings έχει ζόμπι??? πλάκα μου κάνεις τώρα... άλλο όρκ (lord of the rings) και εξωγίηνοι (star war). και άλλο ζόμπι
καλα ρε... καστανο ρε..
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 21:19 @ Διάφορα
Rocky (1,2,3,4,5,6), Rambo (1,2,3,4,5), Terminator (1,2,3,4), The Green Mile, Star Wars (1,2,3,4,5,6), Ninja Assassin, The Punisher 2004, The Lord Of The Rings (1,2,3)
μου αρεσει ρε φιλε που γραφω οχι ζομπυ και εσυ μου εγραψες star wars kai lord of the rings! Tεσπα ευχαριστω για το χρονο σου!
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 21:02 @ Διάφορα
ΓΕΙΑ σας. Θα ηθελα να μου προτεινετε ταινιες να δω. Δε θελω με ζομπυ, θριλερ,κωμωδιες και κοινωνικες.
Ευχαριστω!
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 17:11 @ Διάφορα
Έγραψε:(giannisefoa@31 Μαΐου 2011)
Κι εγώ παίζω μπάσκετ σε ομάδα...Κοίτα,αν απευθυνθείς σε ομάδες μικρής κατηγορίας(Γ ή Δ τοπικό σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Β τοπικό σε μικρότερες πόλεις) τότε λογικά θα σε πάρουν(αν έχεις και όρεξη ακόμα πιο καλά) γιατί αυτές οι ομάδες θέλουν παίκτες με όρεξη και πάθος γιατί συνήθως παίζουν παίκτες που δεν μπορούν λόγω δουλειάς ή λόγω του ότι βαριούνται...Αν βέβαια θεωρείς πως μπορείς παρόλο που είσαι αγύμναστος να ανταπεξέλθεις σε πιο δύσκολες καταστάσεις δοκίμασε σε πιο μεγάλη κατηγορία.Αλλά αν λες ότι έχεις να παίξεις από το γυμνάσιο ουσιαστικά σε ομάδα θα πρότεινα μια πιο μικρή κατηγορία γιατί υπάρχει μια διαφορά επιπέδου στο μπάσκετ που παίζεις με συνομίληκους έξω από αυτό που παίζεται σε πρωταθλήματα ανεξαρτήτου κατηγορίας...Αλλά βέβαια εσύ έχεις ακόμα έναν χρόνο στο εφηβικό φυσιολογικά οπότε απλά δες ποιες ομάδες είναι κοντά σου για να πας να δοκιμαστείς...Ελπίζω να βοήθησα!!!!!!!
ρε φιλε πραγματικα και αυτο σκεφτομουν... να παω σε μια μικρη ομαδουλα για να δω.. Κανα site που να εχει τα στατιστικα της καθε ομαδας (εσκανα) ξερεις? Εσυ σε ποια ομαδα παιζεις αν επιτρεπεται?
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 13:32 @ Sex
μπουρδελο! Αφου θες να σκοραρεις.. Σκοραρε! Με αυτα τα πραματα δε χρειαζεται να περιμενεις!
|