Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 16:07 @Διάφορα
λοιπον χρειαζομαι βοηθηματα της 3ης λυκειου για το φροντηστηριο. θελω τον πρωτο τομο φυσικης μαθιουδακης παναγιωτακοπουλος απο τις εκδοσεις σαββαλα και προγραμματισμου ντζιος κοψινης και αυτο απτον σαββαλα. παρακαλω οποιος δεν τα χρειαζεται μπορω να διαθεσω 10 ευρο και για τα δυο μαζι και τα μεταφορικα δικα μου.ειναι αναγκη.ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: χρειαζομαι βοηθηματα 3ης λυκειου
Μήνυμα στις 23/3/2012 στις 12:27 @Διάφορα
θελω να ρωτησω αν καποιος απο εδω εχει αγορασει μουφα γυαλια ηλιου και εχει καταφερει να βαλει πανω στον μουφα σκελετο γνησιο γυαλι
Πήγαινε στο θέμα: γυαλια ηλιου
Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 14:28 @Διάφορα
γεια λοιπον στις αποκριες λεω να ντυθω σπαρτιατης...το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω στολη ..ξερετε κανενα μαγαζι?
Πήγαινε στο θέμα: αποκριες βοηθεια
Μήνυμα στις 11/8/2011 στις 17:49 @Μηχανήματα
ενα σκυλι παρε στρογγυλο η glx και εισαι μια χαρα...μονο που για να γινουν μηχανακια χρειαζονται λευτα χρονο και υπομονη
Πήγαινε στο θέμα: Παπι 50αρι
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 00:32 @Θ. Κλημεντίνη
ρε παιδια αυτα τα εχω κανει η απαντηση της? εγω?καλα ξεκολλα μην λες χαζα
Πήγαινε στο θέμα: με βαρεθηκε
Μήνυμα στις 1/8/2011 στις 15:08 @Θ. Κλημεντίνη
και οταν μου λεει τι εχεις και τι λεω τπτ αγαπη μου λεει κατι εκανα αλλα δεν ξερω τι.. της λεω εεεεμ..και λεει πως περημενεις να ξερω τι εχεις αν δεν μου πεις.. εντωμεταξυ ποτε δεν καταλαβαινει τι κανει
Μήνυμα στις 1/8/2011 στις 15:05 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε το δοκιμασα... αλλα μαλλον η προυποθεση που θετεις δε ισχυει γιαυτο μαλλον και ειναι ετσι
Μήνυμα στις 1/8/2011 στις 14:11 @Θ. Κλημεντίνη
μετα απο εναμιση χρονος σχεσης η κοπελα μου αποτι φαινεται βαρεθηκε διοτι μου φαινεται οτι με αποφευγει συνεχεια...ηξερα πως καποια στιγμη θα γινονταν αυτο..απλα πειτε μου τι να κανω..για να μην το σκευτομαι...
Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 08:57 @Sex
καλα ρε παιδια με δουλευετε?το ξερω οτι το εχει σε σεξ σοπ..λογικο ειναι το θεμα ειναι αν εχει κοντα μου..τεσπα ετσι κιαλιως πηρα μερικα τηλεφωνα και βρηκα..ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: προιοντα durex
Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 08:52 @Διάφορα
δωσε ενα mail να σου στειλω σελιδες
Πήγαινε στο θέμα: επωνυμα ρουχα |