birthday....30/05/08
Μήνυμα #49429 από anastasia!! LP στις 30 Μαΐου 2008, 8:57μμ
μέλος από: 30/1/2008 μηνύματα: 108 0 |
hi σας... Σήμερα μπαίνω στα 16...αλλά ήταν τα πιο απαίσια γενέθλια της ζωής μου...η μέρα δεν τέλειωσε..η ελπίδα για το καλύτερο δεν φεύγει.. Οι μισοί φίλοι μου μ'έχουν ξέχασει...κάτι σημαίνει αυτό..πίστευα πως αυτή τη μέρα έπρεπε να κάνω κάτι ξεχωριστό...να είμαι έξω,με παρέα,να περνάω όπως μπορώ καλύτερα...+ όμως δεν έγινε τίποτα απ'ότι ονειρευόμουν..ήταν μια μέρα μουντή που πέρασε σαν όλες τις άλλες...+ εκτός αυτού σήμερα βρήκε μια...΄φίλη' μου ευκαιρία να μαλώσουμε...nc...σε λίγο θα πάθω κατάθλιψη...happy birthday... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49431 από Antre στις 30 Μαΐου 2008, 9:05μμ
μέλος από: 28/4/2007 μηνύματα: 566 0 |
Καταρχήν χρόνια πολλά!!! Κοίτα η αλήθεια είναι ότι είθισται να κάνουμε κάτι special... από την άλλη για μένα μετράει περισσότερο πως είσαι όλες τις υπόλοιπες μέρες παρά τη μία μέρα του χρόνου. Τι να το κάνω να έχω μια χαρούμενη μέρα (γενέθλια) και όλο των υπόλοιπο καιρό και χρόνια να είμαι κάθε μέρα σκατά. Άλλωστε, ξέρεις πόσα γενέθλια θα ξεχάσεις να προλάβεις ή θα σε πετύχουν σε δύσκολη στιγμή της ζωής σου; Δεν μπορείς ποτέ να εξασφαλίσεις 100% χαρούμενη μέρα για τα γενέθλια σου. Αναποδιές στη ζωή μας έρχονται χωρίς να κοιτάζουν αν έχουμε ημέρα χαράς (όπως γενέθλια) ή λύπης (όπως να χάσεις άνθρωπο) Μην ανησυχείς έτσι είναι η ζωή. Και μην ξεχνάς οι αναποδιές έρχονται για να μας θυμίσουν ότι κάποια στιγμή θα ξανα έρθουν χαρές |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49436 από Petounia στις 30 Μαΐου 2008, 9:37μμ
μέλος από: 20/12/2007 μηνύματα: 135 0 |
Χρόνια πολλά καλή μ, μην πέφτεις, είναι απλά οι νόμοι της μουντής καθημερινότητας. Happy birtday 2 uuuu, happy birthday 2 uuuu |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49437 από fantom στις 30 Μαΐου 2008, 9:53μμ
μέλος από: 19/3/2008 μηνύματα: 22 0 |
χρονια πολλα κι απο μενα!ακου να δεις τι επαθα εγω και να παρεις τα πανω σου.ειχα στο μυαλο μου στα 18α γενεθλια μου να το καψω μιας και ενηλικιωνομουν κλπ και ηθελα να περασω τελει.αντ'αυτου τα η ενηλικιωση μου με βρηκε στο σπιτι αναμεσα σε χαρτομαντηλα και θερμομετρα,να πινω χαμομηλια και να καταριεμαι τη μαυρη μου τη μοιρα που εμεινα μεσα με ιωση και τα σχετικα!ε οκ.τα 19α θα ειναι πιστευω πιο εορταστικα!δε χαλασε κι ο κοσμος.μη χαλιεσαι για τετοια.! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49440 από Arpagmenos στις 30 Μαΐου 2008, 10:03μμ
μέλος από: 19/5/2008 μηνύματα: 155 0 |
hi σου... Για να γίνει κάτι διαφορετικό σήμερα θα έπρεπε να το είχες επιδιώξει εσύ όπως να οργανώσεις ένα πάρτι ίσως η μια απλή συναντήσει με όλους σχεδόν τους φίλους σου.Happy birthday και μην πάθεις κατάθλιψη για αυτό κρίμα είναι.Υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα από αυτό.Ελπίζω να σε γλίτωσα με τα συμπονετικά μου λόγια!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49441 από active member στις 30 Μαΐου 2008, 10:19μμ
μέλος από: 20/5/2008 μηνύματα: 5 0 |
Χρόνια σου πολλά σου εύχομαι να τα εκατοστίσεις να είσαι γερή και δυνατή. Μην σε ανησυχεί που κάποιος σε ξέχασε έτσι είναι αυτά μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα και να σε ξέχασε. Αλλά και να σε ξέχασε δεν είναι ανάγκη να στεναχωριέσαι λες ένα απλό δεν πειράζει του χρόνου και συνεχίζεις. Χρόνια σου πολλά και πάλι. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49443 από Nezio στις 30 Μαΐου 2008, 11:06μμ
μέλος από: 18/1/2008 μηνύματα: 126 0 |
Χρόνια Πολλά Anastasia!!!!!! Όσο για τους φίλους δεν είναι ανάγκη να στεναχωριέσαι, υπάρχουν και πολύ χειρότερα που συμβαίνουν. Εμένα προσωπικά μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, πολύ πιο μικρός βέβαια, τα γενεθλιά μου δεν τα γιόρτασα καθόλου ήταν σαν μια συνηθισμένη μέρα αλλά υπήρχε κάποιος πολύ σοβαρός λόγος' και με το καιρό προσπάθησα και το ξέχασα. Σιγά μην χτυπήσουμε και το κεφάλι μας στον τοίχο κιόλας. Μην ξενερώνεις με κάτι τέτοια , μετά από κάποιο καιρό ούτε που θα το θυμάσαι... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49444 από spirooos στις 30 Μαΐου 2008, 11:51μμ
μέλος από: 4/2/2007 μηνύματα: 364 0 |
Xronia polla anastasia!!...mpla mpla... megali na gineis me FOUKSIA MALLIA!!! Mhn stenaxwriese!! Yparxoun kai xeirotera!!! Egw aspoume prin ligo kairo (16 maiou) eixa thn fainh idea na bgw egw kai h kopela mou monoi mas... Ti to 8ela? E tsakw8hkame, giname skata kai perasa xalia gene8lia...Mhn anyshxeis gia tetoia... 8a peraseis polla gene8lia akoma... Kai sto katw katw prepei na zoume THN KA8E MERA san mia KSEXWRISTH MERA!!!! Alla dyskolo mexri kai akator8wto gia ayton ton kosmo pleon... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49447 από death στις 31 Μαΐου 2008, 12:44πμ
μέλος από: 21/4/2007 μηνύματα: 289 0 |
χρονια πολλα κ απο μενα!!! που να δεις τι ειχα παθει εγω....... οταν ημουν στην εφηβεια δεν μιλουσα στους γονεις μου, ερχομουν σπιτι εκανα ενα μπανιο εφευγα κ γυρνουσα οταν ειχαν κοιμηθει. αυτο το συστημα γινοταν καθε μερα γιατι οταν συναντιομασταν παντα μαλωναμε κ προσπαθουσα να το αποφυγω. ετσι κ στα προπερσυνα μου γεννεθλια εκανα το ιδιο. πηρα απο οπου μπορουσα να βρω λεφτα (γιαγιαδες, θειους κτλ) για να κερασω τη παρεα μου, μαζευτηκε ενα καλο ποσο αλλα στο τελος ομως δεν εφτασαν τα χρηματα ετσι οπως τα υπολογησα κ ετσι δανειστηκα απο τον κολλητο -παιδικο μου φιλο. ενοισα τελειως ασχημα. ευτυχως το ποσο ηταν σχετικα μικρο γυρω στα 25€, καποια στιγμη σχετικα συντομα τα μαζεψα απο το χαρτζιλικι κ του τα εδωσα. οποτε καταλαβαινεις οτι καποια στιγμη θα γινοταν κατι δυσαρεστο την μερα αυτη.... |
προφίλάλλα... |