Μήνυμα στις 5/7/2008 στις 23:32 @Διάφορα
Γεια σου και σένα Yuna!
Πήγαινε στο θέμα: greeklish to greek
Μήνυμα στις 5/7/2008 στις 18:29 @Διάφορα
Ρε παιδιά αυτό δεν είναι σχεδόν τίποτα. Εγώ τις προάλλες άνοιξα ένα μήνυμα που μου έστειλε ένας φίλος μου και τι να δω μετά? Κόλλησα ιο. Τα windows είχαν κολλήσει τελείως. Πριν τρεις μέρες το έφτιαξα. Τέλος πάντων αν και δεν έχει αυτό καμιά σχέση με το θέμα σας λέω να μην δίνετε πολλή σημασία σε αυτά τα mails. Βλακεία των άλλων που τα στέλνουν με συνέπεια να διαδίδονται σ'όλη την ελλάδα.
Πήγαινε στο θέμα: FW this!
Μήνυμα στις 3/7/2008 στις 23:26 @Διάφορα
Αν αποφασίσει αυτή να κάνει το πρώτο βήμα, ο άντρας δεν θα την θεωρήσει δεδομένη απλώς θα νιώσει λίγο άβολα πιστεύοντας ότι εκείνη του πήρε το ρόλο που κανονικά έπρεπε αυτός να είχε. Ο άντρας προτιμά να έχει την ευχέρεια να μπορεί να παίρνει κατά κάποιον τρόπο πρωτοβουλίες.Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε εσείς τα κορίτσια. Όσο για το ότι δεν κάνουν κάποιο βήμα είναι επειδή φοβούνται μην φάνε χυλόπιτα με συνέπεια να πληγωθεί ο εγωισμός τους. Πιστεύω πως δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η ανασφάλεια. Κατά τη γνώμη μου για να μπορούν και οι δυο να λειτουργήσουν σωστά πρέπει ο καθένας να πάρει το ρόλο του. Η γυναίκα δεν χρειάζεται να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα,απλώς να δείξει με τον τρόπο της ότι της αρέσει ο συγκεκριμένος άντρας, έτσι αυτός σίγουρα θα το καταλάβει και θα κάνει την κίνησή του. Γιατί αν εκείνη κάθεται παγερά αδιάφορη πως θα βρει το κουράγιο ο άλλος να την πλησιάσει? πόσο μάλλον να την φλερτάρει? Όσο για τους άντρες, πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να τολμήστε αυτό που ζητάτε παρά να μην το επιχειρήσετε καν.Γιατί ξέρετε τι λένε, καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες.
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί φορούνε στρινγκ ?
Μήνυμα στις 3/7/2008 στις 14:43 @Διάφορα
Επιτέλους. Lelipi σε παραδέχομαι. Αν και οι περισσότερες νομίζω ότι δεν θα έλεγαν το ίδιο. Θα έβρισκαν άλλους λόγους π.χ. είναι πιο βολικό, είναι της μόδας, δεν το φοράω για τους άντρες αλλά για μένα και άλλα κολοκύθια τούμπανα...
Μήνυμα στις 28/6/2008 στις 14:59 @Διάφορα
Ναι,κι άμα τους πει κάποιος ότι του αρέσει το string που φορούν και φαίνονται σέξυ τότε θα προσβληθούν και θα τον πουν και πρόστυχο από πάνω...
Μήνυμα στις 26/6/2008 στις 15:07 @Διάφορα
Και δε μου λέτε, αφού θέλετε βολικά εσώρουχα γιατί δεν φοράτε τα σώβρακα που είναι ωραία ωραία, άνετα και τώρα με τις ζέστες θα περπατάτε χαλαρά χαλαρά? Το string απ'ότι έχω ακούσει είναι αρκετά άβολο. Έτσι λοιπόν μη λέτε ότι το φοράτε επειδή νιώθετε πιο βολικά, αλλά επειδή θέλετε να δείχνετε σέξυ και να προκαλείτε... Βέβαια τώρα θα πείτε πως με το σώβρακο κρύβονται όλα ενώ με το string όχι. Και πως το string είναι πιο όμορφο από το σώβρακο. Άμα είναι έτσι τότε κι εσείς πάρτε το σώβρακο κόψτε το στη μέση για να μην κρύβονται όλα και βάλτε και καμιά κορδέλα πάνω του για να φαίνεται όμορφο!
Μήνυμα στις 24/6/2008 στις 01:55 @Διάφορα
Καλά, μην μας την πεις κι απ'έξω κιόλας. Πες μας τι γίνεται στο τέλος μόνο.
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί?
Μήνυμα στις 24/6/2008 στις 01:46 @Διάφορα
Κοίτα, στην τρελή εποχή που ζούμε όλα έχουν ισοπεδωδεί πλέον. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται φυσικά και ο γάμος. Θα σου πω 5 λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι παντρεύονται: 1) Εφόσον αγαπιούνται αρκέτα δίνουν όρκο για να είναι πάντα μαζί. 2) Για να κάνουν οικογένεια και τα παιδιά τους να μεγαλώσουν σε ένα πιο ζεστό περιβάλλον. 3) Είτε τους έχουν διώξει από το σπίτι τους. Ίσως και να θέλουν να ξεφύγουν από την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην οικογένεια που ζουν.(Αυτό κυρίως αφορά γυναίκες και συγκεκριμένα νεαρές κοπέλες. 4) Για ξεκάθαρους οικονομικούς λόγους. 5) Για να έχουν κάποιον να τους φροντίζει όταν θα έχουν πλέον γεράσει και δεν θα μπορούν παίρνουν τα πόδια τους. Όσον αφορά τα βρισίδια, τις απιστίες,το ξύλο και τα μπεκρουλιάσματα, αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή το αντρόγυνο καταλαβαίνει ότι δεν ταιριάζει πια και δεν υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ τους. Ένα άλλο αίτιο είναι ο 4ος λόγος που ανέφερα παραπάνω. Βέβαια αυτοί που την πληρώνουν πάντα είναι τα παιδιά. Στην Αμερική το 65% των παιδιών έχουν χωρισμένους γονείς. Γι'αυτό που λες, ότι οι γκρίνιες δεν εμφανίζονται πριν αλλά μετά το γάμο, ο λόγος είναι ότι ο άνθρωπος από τη στιγμή που παντρεύεται δεσμεύεται απέναντι στον σύντροφό του και αποκτά πολλές υποχρεώσεις. Αυτό είναι μια μεγάλη πίεση γι'αυτόν διότι δεν μπορεί πια να κάνει ότι θέλει. Έτσι εκτονώνεται στον άλλον και αρχίζει ο καβγάς. Αν αξίζει να κάνεις οικογένεια αυτό εξαρτάται από τον ίδιο τον άνθρωπο και εάν είναι έτοιμος να κάνει αυτό το τεράστιο βήμα. Αν θες τη γνώμη μου, ναι, αξίζει κανείς να κάνει οικογένεια. Άλλωστε ο Καβάφης είχε πει ότι ο παντρεμένος ζει σαν σκυλί και πεθαίνει σαν άνθρωπος και ο ανύπαντρος ζει σαν άνθρωπος και πεθαίνει σαν σκυλί. Αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα λίγο. Πήγαινε στο θέμα: Αξίζει οι άνθρωποι να παντρεύονται;
Μήνυμα στις 22/6/2008 στις 23:31 @Διάφορα
Ναι, βασικά τι είναι αγόρι ή κορίτσι? Ε, εννοώ αρσενικό η θηλυκό?
Πήγαινε στο θέμα: Ονομα για σκυλάκι
Μήνυμα στις 19/6/2008 στις 02:12 @Κλάψιμο
Δεν γνωρίζω για τους άλλους αν τους αρέσουν οι ψυχρές και οι παγοκολώνες,εγώ πάντως δεν έχω συνάψει και ούτε πρόκειται να συνάψω σχέση με κάποια κρύα γυναίκα. Δεν ξέρω, αλλά είναι ο μόνος τύπος γυναίκας που πραγματικά δεν αντέχω και δεν πα να είναι και δύο μέτρα καλλονή, εγώ δεν τη μπορώ. Πώς να το πω, δεν έλκομαι ούτε στο παραμικρό από αυτές. Θα προτιμούσα χωρίς καμιά σκέψη μια με 1.52 ύψος, με γυάλινο μάτι, με μια κρεατοελιά(δεν μπορώ παραπάνω) στη μύτη και να της λείπουν άντε το πολύ δυο μπροστινά δόντια και να τα υπόλοιπα να είναι κατακίτρινα παρά να έχω σχέση με ένα παγόβουνο. Πραγματικά το εννοώ. Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου, για την ακρίβεια χέστηκα για την εξωτερική ομορφιά μιας κοπέλας κι ας έχει βγει και top model. Αυτό που με ελκύει τρελά σε κάποια είναι να είναι εκδηλωτική και ζεστή. Μπορεί κάποιοι να μην με πιστέψουν και άλλοι να με περάσουν για ηλίθιο, άλλά δεν πειράζει. Την γνώμη δεν θα την αλλάξω ποτέ. Υ.Γ. Αυτό που λέτε για τους emo, ότι έχουν αισθήματα, αν κάποιος είναι trendy δεν έχει αισθήματα? Άσχετο ε? Πήγαινε στο θέμα: agapi |