Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 13:18 @Κλάψιμο
webmaster με κούφανες!! δεν είμαι ερωτευμένη μαζί της απλά από την στιγμή που την γνώρισα δεν με ενδιέφερε να κάνω άλλες φιλίες και είμαι και λίγο αντικοινωνική σαν άτομο και σαν αποτέλεσμα είναι να είμαι όλη μέρα μόνη μου μέσα στο σπίτι και να βλέπω ταινίες για να περάσει η μέρα.. Aitherovamwn και panagiotiC δεν νομίζω να χωρίσουν και δεν είναι και αυτό που θέλω γιατί φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι.. το θέμα είναι να φτιάξω καινούργιες φιλίες και να εξαφανιστώ και να περιμένω να μου αποδείξει την φιλία της ή να την πλακώσω στις συζητήσεις;;; Πήγαινε στο θέμα: μας χωρίζει ο γκομενός της!!!
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 01:36 @Κλάψιμο
καλησπέρα σας... είμαι φοιτήτρια εδώ και 2 χρόνια. όπως όλοι οι φοιτητές περίπου στο δεύτερο εξάμηνο γνώρισα την κολλητή μου, με λίγα λόγια έχει 1 χρόνο. αλλά μέσα σ'αυτόν τον χρόνο έχουμε περάσει μαζί τις πιο τρελές και παράλληλα τις πιο όμορφες στιγμές μας... πάντα λέγαμε οτι δεν θα μας χωρίσει τίποτα, ακόμα και όταν παντρευτούμε θα είμαστε μαζί με τους άντρες μας και τα παιδιά μας και όλα αυτά που λένε οι κολλητές. τα κορίτσια της παρέας με καταλαβαίνουν.. έτσι λοιπόν πριν 3μιση μήνες πάνω κάτω γνώρισε το αγόρι της.. τον κατά-συμπάθησα! και απ'ότι μου έλεγε και η κολλητή μου και αυτός. εννοείται πως τους άφηνα περισσότερο χρόνο απ'ότι περνούσαμε παλιά κτλ. με τον καιρό αυτός με προσέβαλλε τύπου 'εσύ πότε θα βρείς κανένα γκόμενο να μας αφήσεις στη ησυχία μας.' δεν μίλησα ποτέ.. η φίλη μου το έπαιρνε στην πλάκα γιατί και αυτός έτσι το παρουσίαζε.. αλλά δεν με ξέρει τόσο ώστε να μου λέει κατι τέτοιο. τώρα πια έχουμε φτάσει στο σημείο να βλεπόμαστε μόνο στην σχόλη και να μου υπόσχεται συνέχεια καφέδες που πάντα αναβάλλονται.... με θλίβει πολύ αυτό.. το συζητήσαμε και μου είπε πως κάνει τα πάντα για να κρατάει την ισορροπία ανάμεσα σε μένα και το αγόρι της.. αλλά νιώθω πολύ οτι η ζυγαριά είναι πειραγμένη.. τι να κάνω; νιώθω πολύ μόνη χωρίς αυτήν, είναι η πρώτη φίλη που είχαμε τόσο καλή επικοινωνία και πολύ μεγάλο δέσιμο!!
Πήγαινε στο θέμα: μας χωρίζει ο γκομενός της!!!
Μήνυμα στις 25/12/2011 στις 03:21 @Sex
βαζω ερωτηματικο γιατι δεν ξερω ακριβως τι μου συμβαινει... οπως ειναι φυσιολογικο στην ηλικια μου αυνανιζομαι περιπου μερα παρα μερα, αλλα εμεις τα κοριτσια πρεπει να φαντασιωθουμε κατι για να ερεθιστουμε και να τελειωσουμε. και εγω φανταζομαι την φιλη μου γυμνη να μου βαζει δαχτυλο και ετσι τελειωνω στο λεπτο... ειχα πολλες σχεσεις με αγορια κτλ δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι λεσβια γιατι δεν μπορω να φανταστω αλλη κοπελα ειτε ομορφη ειτε ασχημη.. πως το εξηγητε αυτο???
Πήγαινε στο θέμα: μου αρεσει η φιλη μου..??
Μήνυμα στις 14/11/2011 στις 02:52 @Θ. Κλημεντίνη
πιστευω οτι γυαλι που γυαλιζει δεν ξανακολλαει παιδια...... γισ να χωρισεις καποιος λογος θα υπαρχει και οταν θα τα ξαναβρεις με τον πρωην αυτο το προβλημα θα ξαναεμφανιστει, οσα χρονια κ αν περασουν, οσο κ αν εχεται αλλαξει κ οι 2... σας το λεω απο πειρα... Πήγαινε στο θέμα: Αξιζει με πρωην?
Μήνυμα στις 14/11/2011 στις 02:39 @Sex
βασικα πρεπει να μαθεις αν εισαι κλειτοριδικη ή κολπικη. στη δευτερη περιπτωση παρε ενα δονητη ή κατι τετοιο... απ'οτι καταλαβα ομως εισαι ακομα παρθενα οποτε το ξεχναμε αυτο το ενδεχομενο. για την πρωτη περιπτωση υπαρχει ενα λιπαντικο της durex που λεγεται play O και ειναι ειδικα σχεδιασμενο για την γυναικεια κλειτοριδα και την ερεθιζει περισσοτερο απ'οτι μονο με τα υγρα σου... ελπιζω να βοηθησα.... :) Πήγαινε στο θέμα: οργασμος
Μήνυμα στις 10/11/2011 στις 18:12 @Sex
κοιταξε... μπορει οντως να μπηκε οπως λες, αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι. το θεμα ειναι τωρα πιο φυλλο σε ελκυει κ τι θα κανεις απο εδω κ περα στην ζωη σου. μην σκευτεσαι συνεχεια το παρελθον, οτι εγινε εγινε κ υπαρχει ενα μελλον μπροστα σου που θα εξεληχθει οπως το οδηγησεις ΕΣΥ! εχω κ εγω εναν φιλο που εκανε περισσοτερα πραγματα με αγορια της ηλικιας του κ σχεσεις με κοριτσια κ τελικα ερωτευτικε ενα αγορι το κανανε κ κατεληξε οτι ειναι gay. θα μπορουσε καλιστα να ξανα κανει κατι με ενα κοριτσι να το κανει με το κοριτσι κ να γινει straight. ειναι λεπτο το θεμα κ καθαρα επιλογη που θα κανεις εσυ ο ιδιος. ελπιζω να σε βοηθησα εστω λιγο...... :) Πήγαινε στο θέμα: Gay ή streit;;
Μήνυμα στις 29/3/2011 στις 01:14 @Θ. Κλημεντίνη
http://magdalini.pblogs.gr/2010/08/675681.html
Πήγαινε στο θέμα: ερωτικο τραγουδι
Μήνυμα στις 2/3/2011 στις 16:07 @Sex
πιστευω πως σε καλυψαν τα παιδια.. εγω μονο θα σου πω οτι το καλυτερο ειναι να την ρωτησεις αν θα βαλεις προφυλακτικο και γενικα να συνεργαζεστε γιατι το σεξ ειναι μια πραξη που κανετε μαζι και χρειαζεται επικοινωνια και συνεργασια... επειδη θα ειναι η πρωτησ σας φορα ειναι λογικο να εχεται αγχος και οι δυο, οποτε δεν ειναι κακο να μιλατε και να οριζετε το επομενο σας βημα. αυτα που βλεπουμε στην τηλεοραση που το κανουν αρπαχτικα χωρις να μιλανε κτλ ειναι τελειως ψεμματα και ακτος αυτου απευθυνετε σε 2 γνωστα κ εμειρα μεταξυ τους ατομα πανω στο τομεα "κρεβατι"... ελπιζω να μην σε κουρασα..
Πήγαινε στο θέμα: η πρώτη μου φορά..σημαντικο
Μήνυμα στις 2/3/2011 στις 15:59 @Sex
ναι αλλα ειναι πολυ σπανιο να μην σου ερτηει περιοδος... αλλωστε η ερωτηση του tragikou ειναι αν της ερθει μετα αν ειναι εγκυος.. οποτε φιλε δεν υπαρχει τετοια περιπτωση μεινε ησυχος!!!
Πήγαινε στο θέμα: Περιοδος και εγγυμοσινη
Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 22:54 @Sex
μια χαρα ειναι αλλα κατα τη γνωμη μου μετραει περισσοτερο το παχος κ οχι κ τοσο το μηκος...
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθοσ πεουσ |