Μήνυμα στις 2/6/2008 στις 00:52 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν παιδιά σήμερα εφόσον η παρέα μου με είχε ζαλίσει και με προκαλούσε ότι και καλά είμαι κότα και δεν έχω αρ****α τις στέλνω ένα μήνυμα το πρωί και τις είπα ότι μου αρέσει και ότι θέλω να κάνουμε κάτι μαζί. Τέλος πάντων περνούσε η ώρα και δεν μου απαντούσε και εγώ είχα ξενερώσει ώσπου μετά από ώρες τις στέλνω ένα μήνυμα και τις λέω σου έστειλα ένα μήνυμα το πρωί και πιστεύω πώς αξίζω μια απάντηση. Και μετά από κανα 10 με παίρνει τηλέφωνο αλλά είχα πάει στο περίπτερο και δεν το είχα μαζί μου και γυρνάω και μου λένε η φίλοι μου σε πίρε τηλεφωνώ αλλά δεν το σηκώσαμε. και εγώ κολώνα να πάρω γιατί όπως είπα δεν είμαι και πολύ ανοιχτός χαρακτήρας. Αλλά τελικά την παίρνω και μου λέει πιο μήνυμα εμένα δεν μου έστειλες κάτι και μου λέει το κινητό μου το είχε η ξαδέλφι μου το πρωί και τις λέω ε και μετά δεν το ειδές και μου λέει εγώ πήγα στα εισερχόμενα αλλά δεν είδα κάποιο μήνυμα. Και μου λέει δεν μπορείς να μου πεις τι έγραφε το μήνυμα? Και εκείνη την στιγμή κώλωσα και μου λένε η φίλοι μου μιλά μιλά και περνώ κουράγιο και τις το λέω και μου απαντάει με ένα χαρούμενο στιλ σοβαρά? Και της λέω ναι και μου απαντάει με ένα στιλ αυτή την φορά κάπως δεν ξέρω πώς να το πω και μου λέει και εγώ τι θες να σου πω τώρα και πήγα να πω θέλω να μου πεις ναι αλλά κρατήθηκα και τις λέω τίποτα σκέψου το και στείλε μου ένα μήνυμα οπότε θες να μου πεις τη αποφάσισες. Ε ξαναρχόμαστε στο πρόβλημα μας έτσι και μου πει ναι έχουμε το κώλυμα που είπαμε παραπάνω και το κόλλημα ότι με έπιασε ανασφάλεια και δεν ξέρω αν θα βρω το κουράγιο να συναντηθώ γιατί με έπιασε πάλι το παλιό καλό κόμπλεξ που είχα. Και σας ευχαριστώ για την βοήθεια που μου δίνεται.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με μια κοπέλα.
Μήνυμα στις 30/5/2008 στις 22:19 @Διάφορα
Χρόνια σου πολλά σου εύχομαι να τα εκατοστίσεις να είσαι γερή και δυνατή. Μην σε ανησυχεί που κάποιος σε ξέχασε έτσι είναι αυτά μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα και να σε ξέχασε. Αλλά και να σε ξέχασε δεν είναι ανάγκη να στεναχωριέσαι λες ένα απλό δεν πειράζει του χρόνου και συνεχίζεις. Χρόνια σου πολλά και πάλι.
Πήγαινε στο θέμα: birthday....30/05/08
Μήνυμα στις 29/5/2008 στις 23:50 @Θ. Κλημεντίνη
Εχουμε πει ο ένας στον άλλο τι αισθανόμαστε αλλά εγώ το είχα ξεκόψει, η κοπέλα μετά αφού το είχα ξεκόψει μου συμπεριφερόταν κανονικά αλλά κάπως σαν στεναχωρημένη υστέρα όμως επειδή όπως είπα και πιο πάνω είχα να τις μιλήσω 3 μέρες και δεν μιλάγαμε και πολύ όταν μιλούσαμε έγινε κάπως ψυχρή και απόμακρη και εγώ τότε κατάλαβα ότι την θέλω και τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε απλά σαν γνωστή χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα από ότι είχε γίνει. Αλλά εγώ εκτός του ότι νιώθω ότι θέλει ακόμα να κάνουμε κάτι, μου βάζει και κάτι λεζάντες στο μσν που τις γράφει για μένα και από κει πιστεύω πώς με θέλει ακόμα. Για εμένα παίζει και πολύ ρόλο μάλιστα να της πω ότι δεν ξέρω να φιλάω γιατί δεν θέλω να της το πω, δεν έχω το θάρρος που χρειάζεται στο θέμα ερωτά γιατί και παλαιοτέρα μου είχαν τύχη περίπτωσης αλλά εγώ έκανα πίσω γιατί εκτός του ότι είμαι κλειστός χαρακτήρας δεν μου αρέσει να λέω τι αισθάνομαι. Και το πρόβλημα μου είναι ότι τώρα αφού επιτελούς αποφάσισα ότι δεν μπορώ να μείνω μια ζωή μόνος μου εξαιτίας κάποιου στην ουσία ανύπαρκτου κόμπλεξ, και μου προέκυψε το κόμπλεξ ότι δεν ξερώ να φιλάω και ότι δεν θα της αρέσει γιατί λένε ότι καταλαβαίνεις πολλά από ένα φιλί στο στόμα(αν και εγώ δεν το πιστεύω). Για αυτό και έγραψα αυτό το ποστ ώστε να μου πείτε τη πρέπει να κάνω, αν δηλαδή υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ώστε να την φιλήσω ωραία και ας μην ξέρω. Εγώ το μόνο που έχω δει στης ταινίες είναι ότι απλά ενώνουν της γλώσσες τους και τίποτα παραπάνω δηλαδή από κει και πέρα δεν έχω δει τι γίνεται…….συγνώμη αν σας ζάλισα και πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια να είστε όλη καλά… Υ.γ δεν έχω πρόβλημα με το αστείο που έκανε ο φίλος αρπαγμένος. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με μια κοπέλα.
Μήνυμα στις 29/5/2008 στις 18:40 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδιά και ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Το πρόβλημα μου είναι το φιλί και ότι άλλο ακολουθήσει, δεν έχω κανένα κόλλημα ούτε με το αν μπορεί να γίνει καμιά στραβή γιατί μια χαρά μπορώ να προστατεύσω τον ευατο μου. Τώρα όσα να φορά της φωτογραφίες από ότι ξέρω επειδή έχουμε δει πολλές ο ένας του αλλού πρέπει να είναι δικές της και άλλωστε το έχω δει και από τα σχόλια που της κάνουν στο hi5. εμένα το πρόβλημα μου είναι το φιλί γιατί θέλει και εκείνη και εγώ να τα φτιάξουμε ασχέτου του ότι τώρα μου μιλάει ψυχρά και απόμακρα. Υπάρχει κάποια μέθοδος που μαθαίνεις να φιλάς δηλαδή είναι κάποια τεχνική το φιλί? Γιατί δεν μπορώ να της πω 17 χρονών μαντράχαλος ότι δεν ξέρω να φιλάω θα νιώσω πολύ άβολα.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με μια κοπέλα.
Μήνυμα στις 29/5/2008 στις 03:58 @Θ. Κλημεντίνη
Χαιρετώ το φόρουμ…συχωρήστε με για τη έχω πρόβλημα με τον γραπτό λόγω και μπορεί να μην τα βάζω στην σωστή σειρά τα πράγματα. Είμαι 17 χρονών και εδώ και καιρό έχω γνωρίσει μια κοπέλα μέσω ιντερνετ, μιλάμε στο κινητό και στο σταθερό (τουλάχιστον 1,5 ώρα) κάθε μέρα, την πρώτη και την δεύτερη βδομάδα όλα ήταν σε φιλικό επίπεδο την τρίτη και αφού μιλάγαμε αρκετά στο τηλεφωνώ και στο μσν, η κοπέλα άρχισε να μου δείχνει με έμμεσο τρόπω ότι με γουστάρει και εγώ επειδή ένιωθα αμήχανα προσπαθούσα όλο και περισσότερο να αποφεύγω θέμα, αλλά και εγώ την γούσταρα αλλά δεν το έδειχνα γιατί ας πούμε ότι φοβόμουν. Μια μέρα λοιπόν έσκασε η βόμβα καθώς μιλάγαμε το βράδι (12 η ώρα) στο τηλεφωνώ και δεν ξέρω πώς μου ήρθε και της είπα ότι την γουστάρω (κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ) και θα ήθελα να κάνουμε κάτι αλλά δεν γίνεται και είπα κάτι ανόητους λόγους ώστε να βγω από την δύσκολη θέση. Έτσι και εκείνη μου ανακοίνωσε ότι με γουστάρει και ότι θέλει να συναντηθούμε και τα λοιπά. Έχουμε δει φωτογραφίες ο ένας του άλλου. Έτσι λοιπών περνούσε ο καιρός και εγώ να προσπαθώ όλο και να ξεκόψω. Αλλά όσο προσπαθούσα όλο και περισσότερο την ήθελα, τέλος πάντων για 3 μέρες είχα να δώσω σημεία ζωής σε εκείνη επειδή μου είχε τύχη ένα πρόβλημα. Και μπαίνω στο μσν μετά από 3 μέρες χωρίς να έχουμε μιλήσει και μου μίλαγε κάπως ψυχρά και απόμακρα σαν να έχει ξενερώσει αλλά εγώ ένιωθα ότι ακόμα με γούσταρε όπως μου είχε πει. Να αναφέρω πώς έχουμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο τουλάχιστον 2 βδομάδες και στο μσν δεν μιλάμε και τόσο συχνά και όταν μιλάμε μιλάμε σαν να είμαστε ξένοι. Εγώ θέλω να συναντηθώ και να τα φτιάξω μαζί της αλλά φοβάμαι πολλά πράγματα, πχ. Αν δεν της αρέσει το πώς θα την φιλήσω που στην ουσία δεν ξέρω να φιλάω, η αν ξενερώσει και θέλει να χωρίσουμε και δεν μου το πει για να μην με στεναχωρήσει, και πολλά άλλα όχι τόσο σημαντικά. Θέλω να της πω να τα φτιάξουμε αλλά φοβάμαι την στιγμή του φιλιού μήπως δεν της αρέσει….τη να κάνω?.............ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποία απάντηση-βοήθεια.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με μια κοπέλα. |