Μήνυμα στις 9/6/2009 στις 21:11 @Sex
Πρώτον απάντησα έτσι διότι δεν έχω ποτε εκσπερματωσει με απλά φιλια οπως ειπε.Δεύτερο κοίταξε να αλλάξεις το στιλάκι σου γιατί δεν θα μείνει κανεις εδώ μέσα να ακούει τις προσβολές σου.Αυτά τα λίγα από εμενα...καιρός είναι να την κάνω και εγώ... Πήγαινε στο θέμα: Υγρά στο εσώρουχο
Μήνυμα στις 9/6/2009 στις 11:24 @Sex
Οχι η πρόωρη εκσπερμάτωση αφορα μονο κατα την διαρκεια του σεξ.Δεν είναι φυσιολογικό να εκσπερματώνεις με απλά φιλια.Καλύτερα να πας σε κάποιον γιατρό να σιγουρευτείς πως είναι όλα καλά...
Πήγαινε στο θέμα: Υγρά στο εσώρουχο
Μήνυμα στις 8/6/2009 στις 20:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Στα 13-14 αρχίζουν κάπου εκεί...στον καθέναν είναι διαφορετικά.Πήγαινε στο θέμα: Από πόσο ?
Μήνυμα στις 7/6/2009 στις 00:55 @Διάφορα
Σε αυτό το θέμα ας γράψουμε μερικές από της λέξεις που χρησιμοποιούν οι νέοι σήμερα με σκοπό να διαφοροποιηθούν από τους μεγαλύτερους...πιστεύετε ότι είναι σωστό αυτό ή όχι? Πήγαινε στο θέμα: Το λεξιλόγιο της νεολαίας του 2009
Μήνυμα στις 5/6/2009 στις 22:21 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Πρώτα τράβηξε της την προσοχή με το βλέμμα και το χαμόγελο σου..αν δεις ότι στο ανταποδίδει βρές μια πρόφαση να της μιλήσεις πχ για κάποιον καθηγητή η για κάποιο μάθημα.Έτσι όταν γνωριστείτε καλύτερα πες της πως νιώθεις..Έχουν απαντηθεί πολλές παρόμοιες ερωτήσεις σε αλλα θέματα..ίσως σε βοηθήσουν.. Πήγαινε στο θέμα: ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΙΜΑ
Μήνυμα στις 4/6/2009 στις 16:49 @Sex
Όταν είσαι σε διέργεση το κεφάλι πρέπει να βγαίνει μονο το δεν χρειάζεται να το τραβήξεις εσύ ούτε παίζει ρολο το μέγεθος του προφυλακτικού που θα φορέσεις.Αν το κεφάλι δεν βγαίνει έξω μονο του καλύτερα να πας σε έναν παθολόγο.
Πήγαινε στο θέμα: megethos profilaktikou
Μήνυμα στις 4/6/2009 στις 15:38 @Sex
Δεν χρειάζεσαι μικρότερο προφυλακτικό.Αν είσαι σε διέργεση το κεφάλι βγαίνει μονο του.Μάλλον έχεις πρόβλημα.Σου προτείνω να πας να σε δει ένας παθολόγος..
Πήγαινε στο θέμα: megethos profilaktikou
Μήνυμα στις 2/6/2009 στις 21:46 @Διάφορα
Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα για να αποκτήσω εμπειρίες..τουλάχιστον για 1 μηνα .
Πήγαινε στο θέμα: Δουλειά (γκαρσόνι) στο Λύκειο
Μήνυμα στις 30/5/2009 στις 20:20 @Sex
Να πας επείγοτνος στον φαρμακοποιό να πάρεις το χάπι τις επομενης μέρας για να μην έχεις ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Πήγαινε στο θέμα: heeeelp me plz!
Μήνυμα στις 30/5/2009 στις 01:25 @Sex
Τα κοριτσάκια είναι που πονάνε την πρώτη φορα.Τα αγοράκια συνήθως όχι τόσο πολύ...
Πήγαινε στο θέμα: HLP ME PLZ PONAEI POLU??? |