Μήνυμα στις 18/2/2009 στις 19:20 @Θ. Κλημεντίνη
Φίλε μου η γυναικα σου ψαχνεται,και ψαχνεται παρα πολυ!Μπορει ολα αυτα να τα εκανε προς το παρον εξ αποστασεως και ως πειραματισμο αλλα ποιος σου λεει οτι δεν θα επιχειρησει να προχωρησει αυτες τις διαθεσεις τις και στην πραξη? Σου εχει κρυψει πολλα που ανακαλυψες αλλα ισως να κρυβει κι ακομα περισσοτερα! Οπως και να'χει,πως μπορεις να εχεις απο δω και στο εξης εμπιστοσυνη σε ενα τετοιο ατομο?Και σου αρεσει να ειναι ολη σου η ζωη μια αμφοβλια,μια αβεβαιοτητα,μια ανασφαλεια? Να ζεις με καποιον που δεν εμπιστευεσαι? Κατα τη γνωμη μου η φυγε τωρα ή αν επιλεξεις να μεινεις εχε τα ματια σου 400 και στην επομενη στραβη δωσε οριστικο τελος!!! Το μυνημα που σε προβληματισε τωρα στο κανονικο κινητο δεν ξερω τι ακριβως σημαινει αλλα πιστευω πως πρεπει να το ψαξεις πολυ σοβαρα!
Πήγαινε στο θέμα: kerato?
Μήνυμα στις 21/1/2009 στις 16:54 @Θ. Κλημεντίνη
εγω προτεινω μια ειλικρινη συζητηη πρωτα με την κοπελα.πες της να σου ξερκαθαρισει πως νιωθει κ τι θελει απο σενα αλλα μη δεχτεις υπεκφυγες.να σου πει οτι θελει στα ισα.κι αν μετα κ απο αυτο δε βγαλεις ακρη σηκω και φυγε.δε θα ασχολεισαι συνεχεια με ενα ατομο που δεν ξερει τι θελει κ που παρα την ηλικια της εσυ εισαι πιο ωριμος!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μια πρώην...
Μήνυμα στις 20/1/2009 στις 13:40 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:εγω θα προτεινα να δωσεις αλλη μια ευκαιρια γιατι αφου η κοπελα ζηλεψε σημαινει οτι σε θελει παρολο που μετα το πηρε πισω.τωρα αν δεν αντεχεις την αποσταση...ξανασκεψου το!Απλα επειδη η κοπελα ειναι μεγαλυτερη προσπαθησε να φερεσαι ωριμα για να μην εχει την αισθηση οτι ασχολειται με ενα παιδακι..!αυτα ειχα να πω..Πήγαινε στο θέμα: Μια πρώην...
Μήνυμα στις 6/1/2009 στις 05:14 @Θ. Κλημεντίνη
Μπραβο ρε Μαρια!Πολυ σωστη σε βρισκω.εχουμε καιρο να τα πουμε msn αν και τα περισσοτερα τα ειχαμε πει.χαιρομαι που εισαι σε τοσο καλο δρομο.Εγω εχω να σου πω οτι "αναρρωσα" ΠΛΗΡΩΣ..! Αρα μπορεις κι εσυ..! Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώτος μου έρωτας και καθηγητής μου
Μήνυμα στις 1/12/2008 στις 00:09 @Θ. Κλημεντίνη
ola ta exw proseksei!!!de kserw ti nakanw σε περιπτωση που δεν το βρεις,αυτη ηταν η απαντηση του! Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώτος μου έρωτας και καθηγητής μου
Μήνυμα στις 1/12/2008 στις 00:00 @Θ. Κλημεντίνη
galanomata ειμαι σχεδον ομοιοπαθης-αλλα πλεον δε θελω να αναφερομαι σε αυτο το θεμα-.Ειδα τυχαια οτι ειχες βαλει αγγελια και στο site που λεγεται se eida και ο καθηγητης που αναφερεις σου εχει απαντησει..!!!και μαλιστα κατι πολυ καλο?το εχεις δει?αν οχι τρεξε τωρα!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώτος μου έρωτας και καθηγητής μου
Μήνυμα στις 19/6/2008 στις 10:06 @Sex
μια φιλη μου που τουσ ειχε τυχει ακριβως το ιδιο του ειχε πει-ψεματα-πως της αρεσε αλλα στην πορεια τον απεφευγε τελικα δεν τον ξανασυναντησε!κοινως,τον εστειλε με τροπο..!
Πήγαινε στο θέμα: pou pas re karamitro;;;;
Μήνυμα στις 19/6/2008 στις 10:01 @Θ. Κλημεντίνη
πλεον συμφωνω απολυτα μαζι σου μαντω γιατι τοσο καιρο και με διαφορα ποθ εχουν συμβει εχει αποδειξει ποσο φτηνος και ελεινος ειναι και οντως με εχει παει πολυ πισω!δε θα παω ακομα περισσοτερο!
Πήγαινε στο θέμα: Ο καθηγητης και το κολλημα!
Μήνυμα στις 18/6/2008 στις 08:00 @Sex
εγω μαντω συμφωνω μαζι σου.ηταν πολυ υπουλη η κινηση της.και αφου δεν ειχε και αναγκη τη δουλεια καλα εκανες.κι εμενα οταν με εκμεταλλευονται δεν καθομαι με σταυρωμενα χερια.και φυσικα δεν κατακρινουμε τις σεξουαλικες προτιμισεις της κοπελασ αλλα την εκμεταλλευση!
Πήγαινε στο θέμα: den to pisteua... |