Μήνυμα στις 12/12/2008 στις 13:27 @Διάφορα
Δεν έχω λόγια για αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας..Η κατάσταση έχει βγει από κάθε έλεγχο..το ότι η Ελλάδα δεν είχε σωστή αστυνόμευση ήταν γνωστό + από άλλα γεγονότα..αλλά αυτό το τελευταίο ήταν η χαριστική βολή!! + τι με νοιάζει εμένα αν αυτός που τον σκότωσε ήταν κανονικός μπάτσος ή έστω 'ειδικός φρουρός' + όλες αυτές οι μπούρδες που λένε εκεί έξω? Μήπως έτσι ο Αλέξης θα γυρίσει πίσω...??? Δε πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν κάτι τέτοιο...Έίτε ψηφίζουν Ν.Δ. είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΚΚΕ....τι μας νοιάζουν αυτά?Όλοι ίδιοι είμαστε..!Μέχρι τώρα φωνάζαμε: Είμαστε Έλληνες!! Τώρα πια χάσαμε + την περηφάνια μας..!Στις ξένες χώρες έχουμε γίνει πρώτο θέμα..ο κάθε δημοσιογράφος έχει βρει τη χαρά του..!Κάναμε ρεζίλι τους εαυτούς μας για ακόμα μία φορά τα τελευταία χρόνια...!! Είμαι 15χρονών σαν το παιδί που σκοτώσανε!!Θα μπορούσα να είμαι στη θέση του + η μητέρα μου να έκλαιγε αντί για τη δικιά του....μα καλά, είμαστε δυνατόν?! Στην οικοδομή μου μένει ένας μπάτσος + προχθες που με πέτυχε, με ρώτησε αν κατέβηκα + εγώ στην πορεία με τους άλλους..! ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!! Ήμουν εκεί + φώναζα μαζί με τους συμμαθητές μου + όλο αυτό τον κόσμο που βγήκε απ το σπίτι του, ξύπνησε απ το λύθαργο που μας έχουν ρίξει + αποφάσισε να επαναστατήσει!!Έπρεπε να πεθάνει 1ψυχή αθώα για να καταλάβουμε ότι κάτι δε πάει καλά...?? Έλεος..αυτό το σύστημα έμπαζε από παντού...Οικονομία, παιδεία..θέλαμε να μπούμε στην Ευρώπη, + μόλις έγινε αυτό αρχίσε το χάος!!Δε προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε με τα εξωτερικά προβλήματα γιατί δε μπορούμε να συμμαζέψουμε αυτά που γίνονται καθημερινά..!Τι να πω..το χουμε χάσει τελείως.. Όλα τα Λύκεια μας κάνουν καταλήψεις..πορείες συνεχίζονται..ο αγώνας δε σταματά..με την ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει..δε θα είμαστε θύματα της κοινωνίας πια..Ο λαός ξυπνά..διεκδικεί δικαιώματα..αξίες..+ ιδανικά..!!Ο ύπνος τελείωσε...βγείτε στους δρόμους, φωνάξτε + ζήστε...!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Εκτέλεση ενός παιδιού από αστυνομικό
Μήνυμα στις 25/10/2008 στις 16:05 @Μηχανήματα
Νομίζω το πρόβλημα είναι στο κινητό__δηλαδή δν μπορώ να είμαι + σίγουρη__εγώ έχω sony ericsson + μου το διαβάζει κανονικά__προφανώς υπάρχει πρόβλημα μ'αυτό!Δοκίμασε απ'το κινητό κάποιου γνωστού σου, διαφορετικής μάρκας__για να καταλάβεις τι φταίει___
Πήγαινε στο θέμα: Fedora και κινητό
Μήνυμα στις 21/9/2008 στις 22:33 @Sex
Εγώ ναι θα σου πω αλλά μην το πιστέψεις! Εδώ μέσα δε βρίσκουμε αισθήματα...δε γίνονται αυτά..
Πήγαινε στο θέμα: ΚοΛηΜα
Μήνυμα στις 21/9/2008 στις 11:59 @Διάφορα
Βασικά εγώ πρόβλημα δεν έχω με τη δική μας γλώσσα...ούτε με τα greeklish...σιγά ρε παιδιά..απλά να συνεννοούμαστε!!Έχω συνηθίσει + με τους 2τρόπους...
Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικά!
Μήνυμα στις 10/9/2008 στις 19:02 @Θ. Κλημεντίνη
Όσο για το δεύτερο θέμα που προέκυψε...τι να πω...ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ θα σου λεγα να τις αφήσεις + τις 2 γιατί έτσι όπως κάνεις μόνο θα πληγώνεις...Το βλέπεις πολύ εγωιστικά το θέμα + το πρόβλημα σου είναι αν η κοπέλα σου θα σου κάτσει!!! omg!Χαλάρωσε λίγο..υπάρχουν πολλά περισσότερα σε μία σχέση εκτός απ'αυτό...!Μαλακία σου μόνο που την απάτησες την άλλη....την Χ για να στο πω + έτσι...τώρα αυτή δίκη μου γνώμη είν, + η ζωή δική σου! Ότι θέλεις κάνε..cya..!
Πήγαινε στο θέμα: Περιεργη κατασταση...:S
Μήνυμα στις 10/9/2008 στις 18:57 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι τεσπα!!!Αφού το πράγμα έχει συνέχεια καλά είσαι..Αλλά να σου πω..για το msn που μας λες..δεν ξέρεις ποιος ειναι αυτός που σε έκανε add...γιατί απλά δεν στέλνεις ένα μήνυμα να μάθεις?! Είναι πολύ εύκολο + έτσι, + η κοπελιά που ψάχνεις να είναι, θα είν ευκαιρία να γνωριστήται + γενικά να μιλήσετε...!!!Οπότε κανένα πρόβλημα δε βλέπω σ'αυτό το θέμα..!Τώρα..αγόρι μπορεί να έχει..+ είναι + λογικό αφού έτσι όπως μας την περιγράφεις η κοπέλα είναι 'θεά'...Οπότε φυσικό είναι! Απ'την άλλη..μπορείς να σκεφτείς πως το είπε για να μην πάρεις + πολύ θάροος, όμως γιατί να το κάνει αν αυτή δε ξέρει ήδη ποιος είσαι?! Σ'αυτό έχω εγώ απορία...!!! Αν τελικά η κοπελιά έχει κάποιον άλλον..είναι λίγο(ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) δύσκολο το πράγμα...!!Δε μπορείς να τους χωρίσεις..θα γίνεις ο κακός της υπόθεσης...Εκτός + αν το θέλεις!!Διαφορετικά..μόνο να απομακρυνθείς μπορείς...!Η αγάπη(για να το πω έτσι) θέλει θυσίες...!!!! Αυτά από μένα...Φλκια!!! Πήγαινε στο θέμα: Περιεργη κατασταση...:S
Μήνυμα στις 7/9/2008 στις 17:46 @Sex
Σχετικό είναι αυτό...ανάλογα την κοπέλα + φυσικά + την στιγμή..παίζουν διάφορα ρόλο..
Πήγαινε στο θέμα: Τους αρέσει το στοματικό;
Μήνυμα στις 20/8/2008 στις 13:03 @Διάφορα
Φίδι σημαίνει εχθρός...!!Λογικά,σύμφωνα με το όνειρο σου, έχεις κάποιον μεγάλο εχθρό σου,προφανώς στο κοντινό σου περιβάλλον(γι'αυτό είδες πως ήταν στο μπαλκόνι) που όμως θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις...! ελπίζω να help..!kisses! Πήγαινε στο θέμα: όνειρο με τεράστιο φίδι
Μήνυμα στις 13/8/2008 στις 10:36 @Sex
Μπορεί να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα,ανάλογα με τη χρήση που τα κάνεις..Το ταμπόν το φοράν συνήθως μεγαλύτερες πιστεύω..Το στρινγκ τώρα είναι σχετικό με το πόσο σε βολεύει να το φοράς αλλά μπορεί να υπάρξει πρόβλημα υγείας αφού αφήνεις εκτεθημένα τα..ευαίσθητα σημεία + έτσι υπάρχει επαφή με,ίσως,μολυσμένα ή με μικρόβια αντικείμενα..
Πήγαινε στο θέμα: ταμπον+στρινγ |