Μήνυμα στις 26/9/2008 στις 15:56 @Sex
Αμα σπαει τοτε δε το χεις φορεσει σωστα..και δε στερει ΤΕΛΕΙΩΣ την ικανοποιήση..
Πήγαινε στο θέμα: Καταραμενο προφυλακτικό
Μήνυμα στις 20/9/2008 στις 21:22 @Θ. Κλημεντίνη
Κοίτα..αν δεν είναι παντρεμένη, χωρις σχέση κλπ κλπ τότε 80% το έχεις σίγουρο..Γιατι οπως ίσως ξέρεις αυτές δειψάνε για μικρούς..Το πως θα την πλησιάσεις είναι δική σου υπόθεση..θα πρότεινα μικρά κομπλιμέντα..τύπου: Στις ομορφιές σου σήμερα κοκ...Για δώσε και άλλες info να καταλάβουμε..
Πήγαινε στο θέμα: Γειτόνισσα
Μήνυμα στις 16/9/2008 στις 00:28 @Sex
Με το πόσες φορές τελείωσε κάποιος από τους δυο..
Πήγαινε στο θέμα: aporia..........
Μήνυμα στις 9/9/2008 στις 03:31 @Sex
Tι?! Δεν έχει αποδεκτή?!! Καλάααα...-_- θα το πληρώσεις. :P Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση..Περιτομη? βοηθειαααα
Μήνυμα στις 9/9/2008 στις 03:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κόιτα, γιατρός δεν είμαι αλλά πιστεύω πως δεν υπάρχει πρόβλημα..πιστεύω πως με τον καιρό και με την πιο πολλή του "χρήση" 8α γίνει πιο ελαστικό :p ...Άν δε σε ενοχλεί δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τίποτα.BTW το 2007 έλεγες πως είσαι 13 ετών..Τώρα 15. Ή εγώ έχασα κάποιο επεισόδιο ή εσυ μας τα λες μισά. Προτείνω το forum να μετονομαστεί σε ιστορίες & απορίες του π**τσου... Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση..Περιτομη? βοηθειαααα
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 17:45 @Sex
αλητρια?? Είναι το θηλυκό της λέξης αλήτης? Πήγαινε στο θέμα: Αιμα????
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 17:40 @Sex
Σε μένα μιλάς..? Πήγαινε στο θέμα: Είστε υπέρ του στοματικού στις γυναίκες;
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 13:58 @Sex
Σωστή η Radienergeia...μου χει τύχει η κοπέλα να μην έχει για αρκετό καιρό καθυστέρηση..καμιά βδομάδα ήταν νομίζω..τελικά της ήρθε και ανασάναμε. Φίλε mkoulis ειμαι σίγουρος πως αν έγινε η στραβή θα ήσουν ο πρώτος που θα το 'ξερε..Τα καταλαβαίνεις κάτι τέτοια..
Πήγαινε στο θέμα: καφυστερηση |