Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν κάποιος σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

αντρες - βιτσια

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #85014 από calma στις 01 Σεπτεμβρίου 2011, 5:29μμ

calma

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2011
γεια σας παιδια, εχω μια σχεση εδω και 2μιση χρονια κι εχω παρατηρησει οτι το αγορι μου θελει παντα αρκετα πανω στο σεξ. με το αρκετα εννοω σεξυ παπουτσια, καλο μεικ απ, εσωρουχα προστυχα, μεγαλα νυχια, πολλα προστυχολογα και γενικα ολο το σετ. ομως σε μια σχεση με συχνες σεξουαλικες επαφες δεν γινεται να αφιερωνω παντα τοσο χρονο σε αυτα. οταν ομως δε τα κανω, το σεξ ειναι λιγο ψιλοξενερα.. αποριες.. ολοι οι αντρες ειναι ετσι? ειναι οντως υπερβολικα ολα αυτα ή αναμενομενα και δε το γνωριζω? και για τους αντρες .. τι σας αρεσει να εχει ή να κανει μια γυναικα? αληθεια, ποια ειναι τα δικας σας βιτσια πανω στο σεξ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85024 από CON98 στις 01 Σεπτεμβρίου 2011, 6:25μμ

CON98

Εικονίδιο
μέλος από: 18/7/2011
εμενα θα μου αρεσε η κοπελα μου να βγαζει αργα αργα και αισθησιακα τα εσωρουχα της! ελπιζω να βοηθησα λιγο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85026 από lagouditos στις 01 Σεπτεμβρίου 2011, 6:39μμ

lagouditos

Εικονίδιο
μέλος από: 20/8/2011
Γούστα είναι αυτά, ο κάθε άντρας έχει τα δικά του... πχ από αυτά που είπες προσωπικά δεν με εξιτάρει κανένα. παπούτσια / μεικ απ για πιο λόγο? Σεξ θα κάνετε, δεν θα πάτε σε δεξίωση. Μεγάλα νύχια απαπαπα , σε εσώρουχα δεν έχω πρόβλημα (ακόμα και αν είναι hello kitty ) , προστυχόλογα... μπαααααα τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αυτό που θα ζήταγα εγώ από κάποια στο σεξ είναι να ήταν ο εαυτός της, να μην ντρεπόταν, να ήταν ερωτική με όποιο τρόπο ήθελε, να ήθελε να δοκιμάσει καινούρια πράγματα και γενικά να μην ήταν καμιά μιξοπαρθένα του στυλ μη οχι εδω, μην ακουμπας εκεί, κι εγώ δεν είμαι τέτοια, και δεν με ξέρεις καλά, you get the point. Αυτά!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85032 από silisav1 στις 01 Σεπτεμβρίου 2011, 8:45μμ

silisav1

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2011
σεξυ παπουτσια,εσωρουχα προστυχα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85050 από giannisefoa στις 02 Σεπτεμβρίου 2011, 2:29πμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
Εντάξει κοίτα το να φορέσεις κάτι πιο σέξυ και να είσαι λίγο πιο σεξουαλική δεν είναι κακό...Αλλά απ την άλλη αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το αγόρι σου προσπαθεί να σε αναγκάσει να γίνεις σαν τα πρότυπα του σεξ που έχει αυτός...Δηλαδή τις πορνοσταρ...Δες μια τσόντα και θα το καταλάβεις,αλλά όμως για αυτές είναι επάγγελμα και για σένα διασκέδαση...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85057 από calma στις 02 Σεπτεμβρίου 2011, 11:57πμ

calma

Εικονίδιο
Η καθε αποψη βοηθα!! Εχω δει πολλες τσοντες και εκεινος επισης γιαυτο παιρνει ιδεες απο κει. Εχουμε κανει πολλες φορες σεξ και ομολογω οτι το κατι διαφορετικο μας εξιταρει και τους 2. Μεχρι και πορνοταινια ειδαμε μαζι.. απλα το βρισκω λιγο κουραστικο για μενα να αφιερωνω παντα τοσο χρονο σε αυτα, αν γινοταν μια φορα την εβδομαδα δε θα ειχα προβλημα, αισθανομαι κι εγω λιγο πιο σεξυ.
Κι εγω ετσι του απαντω, δεν ειναι η δουλεια μου αυτη για να εχω ολα τα σετακια της πορνης.. αφου αρχιζω και νιωθω οτι οποια γυναικα δε τα κανει αυτα ειναι ξενερωτη για τον αντρα.
Παρολα αυτα, περιμενω περισσοτερες αντρικες αποψεις, ειναι ο μονος τροπος για να μαθω τι πραγματικα σκεφτονται οι αντρες!!! και μου κανει εντυπωση η γκαμα αποψεων!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85085 από tekila13 στις 02 Σεπτεμβρίου 2011, 11:30μμ

tekila13

Εικονίδιο
μέλος από: 24/6/2011
Και εγω πανω κατω τα ιδια θελω.Μου αρεσει πολυ το κοριτσι μου να εχει κανει manicure-pedicure,να εχει ωραια παπουτσια [γυναικεια],να βαφει τα νυχια της [των ποδιων πιο πολυ αλλα και των χεριων] αν και παντα της τα βγαζω με ερεθιζει να βλεπω τα καλιγραμμα ποδια της [ιχθυς].Το μονο που δεν με τρελαινει ειναι τα προστυχολογια.Δεν μου αρεσουν γιατι τα βρησκω λιγο λαικα,προτιμω τους επιστμονικους ορους.Επικοινωνια παντως υπαρχει.Κοιταζομαστε στα εντονα στα ματια και...Τεσπα για να μην τα πολυλογω εγω το μονο που απαιτω απο την κοπελα μου ειναι να ειναι καθαρη [κι αυτη το απαιτη απο εμενα] και αν δεν εχει μακρυνει και βαψει τα νυχια της να τα εχει κοψει που ειναι 5 λεπτα δουλεια.Αυτα απο εμενα,ελπιζω να μην σας κουρασα!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85092 από stef_17 στις 03 Σεπτεμβρίου 2011, 3:00πμ

stef_17

μέλος από: 1/9/2011
για ρωτα και τους αντρες τι βιτσια εχουν ακουσει απο κοπελες.....δεν θα πιστευεις αυτα που θα ακουσεις και εσυ μιλασ για απλα πραγματα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85132 από calma στις 03 Σεπτεμβρίου 2011, 9:41μμ

calma

Εικονίδιο
χαχαχαχα για λεγε τι σου ετυχε stef!! κατι θα ξερεις!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85135 από calma στις 03 Σεπτεμβρίου 2011, 10:02μμ

calma

Εικονίδιο
ναι η καθαριοτητα ειναι παντα ενα βασικο ζητημα.. αν δεν ειναι καθαρος ο αλλος, οσο πολυ και να τον θελεις, ξενερωνεις. αν και μιλωντας με αντρες, μου εξομολογηθηκαν οτι οσο και να πλυνουν την αντρικη τους περιοχη, παντοτε θα εχει μια μυρωδια. βεβαια αντρες που δεν εχουν κανει περιτομη, γιατι ο δικος μου με περιτομη δεν εμφανιζει τετοιο προβλημα.. thanks for the answers και φυσικα ολες ειναι αποδεκτες απαντησεις γιαυτο δε προκειται να αποδεχτω μια συγκεκριμενη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login