Μήνυμα στις 23/9/2011 στις 18:04 @Κλάψιμο
μονο αυτο εχεις? εχεις παρατηρησει ξηροτητα στα ματια? τι αλλα συμτωματα υπαρχουν?
Πήγαινε στο θέμα: Ξηροστομία
Μήνυμα στις 14/9/2011 στις 17:42 @Θ. Κλημεντίνη
ελλειψη ερεθισματων. πολλες ασχολιες για καθαρη και υγειη σκεψη. επισης καθημερινη ασκηση γιατι οταν ασκησε ο οργανισμος σου εκκρινει μια ορμονη που ειναι σαν τη μορφινη και ηρεμεις. απορω γιατι νομιζεις οτι το να σκεφτεσαι συνεχεια σου κανει καλο, οχι δε κανει καλο. στη καθημερινοτητα σκεφτομαστε απλα και μονο οταν χρειαζεται λογος για πολυ σκεψη 'τυρανναμε' το μυαλο μας. αυτα, ελπιζω να βοηθησα..
Πήγαινε στο θέμα: Kameno mialo
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 23:48 @Sex
κολλητο μποξερακι αλλα οχι με καρτουν, τα βαρεθηκα αυτα. καλβιν κλαιν και τετοιο στυλ. τωρα αν το αντρικο σωμα ειναι καλογυμνασμενο ακομα και το στρινγκ του παει και με φτιαχνει κιολας
Πήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα!
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 23:44 @Sex
οταν υπαρχει η καταλληλη ελξη συνηθως τοτε γινεται. οταν νιωσω πολυ ερωτευμενη και δε μπορω να αντισταθω αλλο οπως κι εκεινος επισης. δεν ειναι μονο απολαυση, ειναι ερωτας
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο καιρο κανατε μεχρι να...
Μήνυμα στις 3/9/2011 στις 22:02 @Sex
ναι η καθαριοτητα ειναι παντα ενα βασικο ζητημα.. αν δεν ειναι καθαρος ο αλλος, οσο πολυ και να τον θελεις, ξενερωνεις. αν και μιλωντας με αντρες, μου εξομολογηθηκαν οτι οσο και να πλυνουν την αντρικη τους περιοχη, παντοτε θα εχει μια μυρωδια. βεβαια αντρες που δεν εχουν κανει περιτομη, γιατι ο δικος μου με περιτομη δεν εμφανιζει τετοιο προβλημα.. thanks for the answers και φυσικα ολες ειναι αποδεκτες απαντησεις γιαυτο δε προκειται να αποδεχτω μια συγκεκριμενη.
Πήγαινε στο θέμα: αντρες - βιτσια
Μήνυμα στις 3/9/2011 στις 21:41 @Sex
χαχαχαχα για λεγε τι σου ετυχε stef!! κατι θα ξερεις!!!
Μήνυμα στις 2/9/2011 στις 11:57 @Sex
Η καθε αποψη βοηθα!! Εχω δει πολλες τσοντες και εκεινος επισης γιαυτο παιρνει ιδεες απο κει. Εχουμε κανει πολλες φορες σεξ και ομολογω οτι το κατι διαφορετικο μας εξιταρει και τους 2. Μεχρι και πορνοταινια ειδαμε μαζι.. απλα το βρισκω λιγο κουραστικο για μενα να αφιερωνω παντα τοσο χρονο σε αυτα, αν γινοταν μια φορα την εβδομαδα δε θα ειχα προβλημα, αισθανομαι κι εγω λιγο πιο σεξυ. Κι εγω ετσι του απαντω, δεν ειναι η δουλεια μου αυτη για να εχω ολα τα σετακια της πορνης.. αφου αρχιζω και νιωθω οτι οποια γυναικα δε τα κανει αυτα ειναι ξενερωτη για τον αντρα. Παρολα αυτα, περιμενω περισσοτερες αντρικες αποψεις, ειναι ο μονος τροπος για να μαθω τι πραγματικα σκεφτονται οι αντρες!!! και μου κανει εντυπωση η γκαμα αποψεων!! Πήγαινε στο θέμα: αντρες - βιτσια
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 17:29 @Sex
γεια σας παιδια, εχω μια σχεση εδω και 2μιση χρονια κι εχω παρατηρησει οτι το αγορι μου θελει παντα αρκετα πανω στο σεξ. με το αρκετα εννοω σεξυ παπουτσια, καλο μεικ απ, εσωρουχα προστυχα, μεγαλα νυχια, πολλα προστυχολογα και γενικα ολο το σετ. ομως σε μια σχεση με συχνες σεξουαλικες επαφες δεν γινεται να αφιερωνω παντα τοσο χρονο σε αυτα. οταν ομως δε τα κανω, το σεξ ειναι λιγο ψιλοξενερα.. αποριες.. ολοι οι αντρες ειναι ετσι? ειναι οντως υπερβολικα ολα αυτα ή αναμενομενα και δε το γνωριζω? και για τους αντρες .. τι σας αρεσει να εχει ή να κανει μια γυναικα? αληθεια, ποια ειναι τα δικας σας βιτσια πανω στο σεξ?
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 17:11 @Sex
οχι, και οι δυο εχουμε προιστορια αλλα δε ξερω τη δικη του.. ποσο ευγενικο ειναι να τον ρωτησω αν ειναι καθαρος απο ολα? και με ποιο τροπο μπορω να ρωτησω? δεν εχουμε επικοινωνια τωρα, ηταν κατι της στιγμης..
Πήγαινε στο θέμα: σεξ και aids
Μήνυμα στις 31/8/2011 στις 15:19 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αλλα καποιος καινουργιος και μικρος σε ηλικια μπορει να ψαρωσει και να μη ξαναγραψει. ακουσε εκει τον πινει ασχημα. τσ τσ τσ. πολυ σοβαρη προειδοποιηση.. και αντε να καταλαβουμε εμεις τι πεινει ασχημα :)
Πήγαινε στο θέμα: θελω συμβουλη |