Μήνυμα στις 13/12/2013 στις 18:26 @Sex
φιλε μου πιστευω πως την εχεις λιγο μικρουλα, οχι σαν εμενα που την εχω 17 εκατοστα στα 15 μου Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέουσ......
Μήνυμα στις 14/9/2013 στις 12:39 @Sex
φιλε μου εγω τωρα παω πρωτη λυκειου και κονταυω τα 15 αλλα τον εχω 16,5 cm δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα απλα την εχεις πιο μικρη απο αλλους Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 13:02 @Sex
εγω φιλε πανο φετος το εχω κανει 2 φορες κατα τη διαρκεια του σχολικου επαγγελματικου προσανατολισμου. καθοταν μπροστα μου μια απο τις συμμαθητριες μου που εχουν τα ωραιοτερα βυζια και φοραγε στρινγκ. αφου φοραγα φορμα ενω ημουν καβλωμενος αρχισα να τον τριβω διακριτικα αλλα με δυναμη οσπου εχυσα στο βρακι μου και δεν καταλαβε κανεις τπτ
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια στο σχολειο
Μήνυμα στις 31/5/2013 στις 11:58 @Sex
γεια σας φιλοι μου!θα ηθελα να ρωτησω κυριως τις γυναικες και συγκεκριμενα τις κοπελες σε εφηβικη ηλικια. εσεις κοριτσια αυνανιζεσται? καμια φορα αμα μας ακουσουν τιποτα κοριτσια με φιλους μου να μιλαμε για μαλακια και μιναρισμα και τις ρωτησουμε ετσι για πλακα μες την παρεα αν αυνανιζονται μας λενε πως επειδη το κανουμε εμεις δεν σημαινει οτι το κανουνε και αυτες. παραξενο μου φαινεται και πιστευω πως λενε ψεματα πιθανως επειδη ντρεπονται. εσεις τι κανετε? αυνανιζεστε? Πήγαινε στο θέμα: γυναικειος αυνανισμος
Μήνυμα στις 4/12/2012 στις 13:36 @Sex
ευχαριστω αλλα θελω και αλλες αποψεις!
Πήγαινε στο θέμα: γερνει το πεος
Μήνυμα στις 4/12/2012 στις 13:34 @Sex
τον τελευταιο εναμιση χρονο μου αρεσει μια κοπελα απο το σχολειο, που ειμασταν στην ιδια ταξη απο το δημοτικο εως τωρα στην 3η γυμνασιου!ειναι ομορφη κοπελα και θελω να της ζητησω να τα φτιαξουμε μιας και εχω υποψιαστει πως κατι παιζει απο την μερια της. π.χ. πριν κανενα μηνα πηγαιναμε στο σχολιο οι δυο μας για προβα θεατρικου το απογευμα και επειδη εκανε κρυο της εδωσα το μπουφαν μου και με κρατουσε αγκαζε σε ολη τη διαδρομη,ή πριν λιγες μερες που πηγαμε ακροπολη με το σχολειο παλι ολο το μουσειο το βγαλαμε αγκαζε! μενουμε σε αποσταση 100 μ. και μου εχει δωθει η ευκαιρια να της τα ζητησω δυο-τρεις φορες ομως κολωνω. ισως επειδη μετα το δημοτικο εχει αρχισει να κανει παρεες εκτος της γειτονιας με παιδια με τα οποια εγω δεν κανω παρεα! δεν ξερω, θελω να της το πω αλλα καθε φορα που παω να το κανω κολωνω και δεν προσπαθω, ενω αυτη εχει δειξει διαθεση να μεινουμε οι δυο μας μονοι καπου!
Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω?
Μήνυμα στις 4/12/2012 στις 11:30 @Sex
παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας... εμαι 14 χρονων (τα εκλεισα πριν 1 μηνα) και το πεος μου ειναι 15 εκατοστα... δεν θελω να ακουσω μαλακιες οπως "οπα ρε πουτσαρα εσυ".... οποιος με πιστεψει με πιστεψε!!! το προβλημα μου ειναι πως το πεος μου γερνει προς τα αριστερα οπως το βλεπω εγω οταν ειναι σε στυση με αποτελεσμα οταν το μετραω να μου βγαινει λιγο λιγοτερο απο οσο ειναι! εχω καποιο προβλημα και αν ναι, αυτο θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα στο μελλον? τελος, μηπως αυτο εχει δημιουργηθει απο την μαλακια? την παιζω απο τα 12,5!
Πήγαινε στο θέμα: γερνει το πεος
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 11:50 @Sex
13 εκ. ομως ειμαι και 13ων χρονων!
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε? |