Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 00:20 @Sex
Γεια σας, θα ηθελα να μαθω πως ξυριζεστε στο πεος και ιδιαιτερα στην κατω μερια αλλα και στους ορχεις.Εγω εχω χρησιμοποιησει ξυραφακι αλλα στην περιοχη πανω και κατω απο το πεος ψιλοφοβαμαι να την περασω...
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα
Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 02:01 @Sex
Γιατι το στρινκ ειναι προκλητικο?Δεν ξερω,ισως γιατι σχεδον παντα φαινεται ο κωλος αυτης που το φοραει και τα αγορακια [σαν εμενα καλη ωρα] καθονται σε ενα παγκακι στο προαυλιο και κοιταζουν ολες τις καυλες με τις τρομερες κωλαρες και δεν εχουν καθολου το μυαλο τους για μαθημα μετα?Δεν λεω εμενα μ αρεσει που το μισο σχολειο φοραει στρινγ και το απολαμβανω κιολας αλλα μην λεμε κι οτι θελουμε...το στρινγκ προκαλει και η ερωτηση του παιδιου ειναι πολυ φυσιολογικη.Εγω δεν μπορω να φανταστω την μητερα ενος κοριτσιου να απλωνει το στρινγκ στην βεραντα σαν να μην τρεχει τπτ.
Πήγαινε στο θέμα: String
Μήνυμα στις 23/4/2012 στις 23:19 @Sex
Φιλε μου θα σε στεναχωρησω αλλα δεν μπορουν να το κανουν ολες οι γυναικες αυτο.Μερικες πετανε υγρα απο την μια ως την αλλη ακρη του δωματιου,αλλες λιγο εως ελαχιστο ενω καποιες αλλες καθολου.Οποτε αν προσπαθησεις πολλες φορες και δεν γινεται τπτ δεν σημαινει πως κατι δεν κανεις καλα.Παντως να ξερεις θα βοηθουσε αν δεν ειχε καθολου αγχος.Πες της να ευχαριστηθει το σεξ και αν της ερθει καλως.Να μην σκεφτεται μονο το squirt
Πήγαινε στο θέμα: Squirting - Γυναικες
Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 23:34 @Sex
Καποιοι να ξερεις μπαινουν εδω για σοβαρο λογο.Δεν υπαρχει πιθανοτητα αυτο που λες να ειναι αληθεια.Μεγαλυτερη πιθανοτητα να παρει ο Τσακας με τους φανταστικους [απο την φαντασια] του Αραβες την Παναθα.Εκτος του οτι ειναι δυσκολο,σχεδον απιθανο να βρεις κοπελα η μαλλον κοριτσι που απο τα 14 της θελει να κανει σεξ,εσυ μας λες πως εκανες τριο κιολας και με τον ξαδελφο της.Απορω πως δεν κλειδωσαν το θεμα οι admin,που ειναι και ξυπνιοι.Λοιπον παντως μην χαθουμε,σε θελω για σεναριογραφο στο productions που θα ανοιξω χιχιχιχιχιι!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ
Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 00:40 @Sex
Εσυ ρε καραμελα οταν αυνανιζεσαι βγαζεις πολλα υγρα... σε σημειο που να πηγαινεις τουαλετα.Γιατι αυνανιζομαι μαζι με ενα κοριτσι [μην ρωτησεις πως τα καταφερα,ειμαι πολυταλαντος ο ατιμος] και βλεπουμε τσοντες.Και μου λεει οτι θελει να παει τουαλετα να κατουρησει.Και μου κανει οτι για να ''κατουρησει'' [δεν λεγεται ετσι εχω διαβασει για αυτο] πρεπει να το παιζει κ μου λεει οτι νιωθει πολυ ωραια με αυτο...
Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 01:33 @Sex
Λοιπον πρωτα να σου πω οτι εχω την ιδια ηλικεια με εσενα και καποτε ειχα και εγω το ιδιο προβλημα.Γεγονος ειναι πως το ιδιο κοριτσι που καποτε ελεγε εγω δεν θα κανω ποτε στην ζωη μου σεξ,τωρα ανυπομονει να το κανει.Στην δικη σου περιπτωση πιστευω φταιει η ηλικεια της κοπελας σου.Στα 13 ειναι πολυ μικρη για να τα σκεφτεται ολα αυτα κ ειναι λογικο να της προκαλουν αιδια.Αυτο που θα σε συμβουλευα να κανεις ειναι ειτε να την παρατησεις αν θες κατι παραπανω απο φιλακια ειτε να περιμενεις ενα με δυο χρονια τουλαχιστον.Το θεμα ειναι ορμονικο.Δεν υπαρχει γυναικα που να μην της αρεσει το σεξ και αυτη δεν θα ειναι η πρωτη.Οταν μπει για τα καλα στην εφηβεια οπως εγω κ εσυ,σιγουρα θα θελει κατι παραπανω.Κατι που δεν θα σε συμβουλευα να κανεις ειναι να της δειξεις τσοντες.Κατα την αποψη μου ειναι μικρη ακομα αλλα ποτε δεν ξερεις.Παντως για να ξερεις ποτε θα ειναι σιγουρα η καταλληλη στιγμη,αν εκεινη δεν ντρεπεται θα σου κανει η ιδια καποιες ερωτησεις για το σεξ η θα ασχοληθει μονη της
Πήγαινε στο θέμα: Δεν της εχουν ερθει ακομα
Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 23:37 @Sex
Εγω ειμαι 15 και νομιζω οτι ο καθενας μπορει να ακουει οτι μουσικη θελει.Ας τους αλλους να λενε,αυτα τα τραγουδια [μελοδιες καλυτερα] αποτελουν εμπνευση για εκατομυρια ανθρωπους ανα το κοσμο.Οι συμμαθητες σου ειναι φελοι που δεν μπορουν να καταλαβουν την αξια της μουσικης και σε κοροιδευουν.Δικη μου συμβουλη ειναι να μην δινεις σημασια σε κανεναν [ειδικα αν δεν τον εκτιμας] και να κανεις οτι πιστευεις εσυ πως ειναι καλυτερο για σενα.Στα αλλα θεματα με καλυψε το παιδι πιο πριν και δεν εχω κατι να προσθεσω
Πήγαινε στο θέμα: Σχολείο-στύση-πρόβλημα :S
Μήνυμα στις 13/11/2011 στις 23:22 @Sex
Εγω το εχω κανει αυτο που λες [με κοριτσι φυσικα] και εχει φοβερη φαση να βλεπεις τσοντες με ενα ατομο διαφορετικου φυλου.Αν και κατα την αποψη μου θα σου πει αμεσως ναι χωρις καν να το σκεφτει η αποψη μου ειναι οχι.Πρωτα απο ολα,λες οτι σου αρεσε,τωρα δεν σου αρεσει?Ειχατε κανει κατι παλια?Γιατι πιστευω οτι ειναι μεγαλο βημα να ξεκινησεις μια σχεση ζητωντας απο ενα αγορι να δειτε τσοντες [οσο κι αν του αρεσει].Αν σου αρεσει πραγματικα και δεν βλεπεις το ολο εγχειριμα ως απολαυση της μια νυχτας χωρις σεξ [επειδη εισαι μικρη] οπως και εγω τοτε καντο.Αν ομως θες κατι παραπανω μαζι του,επειση σ αρεσει πραγματικα και εχεις καψουρευτει μαζι του -ακομα και αν δεν το παραδεχεσαι μεχρι και εδω-προσπαθησε να ειστε μονοι καπου και φιλα τον.Η ζητα του να βγειτε και πηγαινε το σιγα σιγα.Οποιος βιαζεται σκονταφτει λεει ο λαος και εχει δικιο.Αν δεν ειναι ομως ετσι ζητα του απλως να δειτε τσοντες αλλα με τροπο.Αφου καταφερα να το κανω εγω με κοριτσι θα τα καταφερεις κ εσυ.
Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 23:57 @Sex
Εγω εχω αντεξει 30 λεπτα εως και 1 ωρα.Το κολπο ειναι να το κανεις πολυ συχνα...μερα παρα μερα...μετα θα αντεχεις πολυ
Πήγαινε στο θέμα: Χυσιμο σε πετσετα, Χρονος μεχρι να χυσετε
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 23:52 @Sex
Συγνωμη λαθος μου...
Πήγαινε στο θέμα: Πεος |